E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis salı günü olağanüstü toplanıyor---

Meclis salı günü olağanüstü toplanıyor

Meclis salı günü olağanüstü toplanıyor
06 Ağustos 2023 - 14:10 borsagundem.com

16 Temmuz'da tatile giren TBMM, 8 Ağustos 202 salı günü olağanüstü toplanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) başvurusunu değerlendiren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulu'nu 8 Ağustos Salı günü saat 15.00'te toplantıya çağırdı.

Toplantı çağrısının nedeni, Muğla Akbelen'deki maden gerginliği.

CHP, son zamları görüşmek için de Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmış, Genel Kurul 25 Temmuz Salı günü o çağrı üzerine toplanmıştı.

Numan Kurtulmuş, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı

 

Meclis'in tatil kararı Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 06 Ağustos 2023 19:56

    Toplanmışken bir işe yarayında sevinelim maaş artışlarında adalet istiyoruz birine kepçeyle ver birine çay kaşığıyla böyle adelet olmaz intibak bekliyoruz imdatttttttttr

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA06 Ağustos 2023 19:22

    Bunlar boş şeyler toplanacaksınızda ne olacak asıl muhalefet partileri tepeden tırnağa yeni yüzler görmek istiyoruz yoksa 20 sene daha iktidara gelemeyeceğiz.

  • ALİ KODUŞ06 Ağustos 2023 15:49

     MESAİ Yİ ALIR MECLİS LOKANTASINDA DA GÜZEL BİR YEMEK ÇIKARTILAR ZİYAFETLERİNİ ÇEKER DAĞILIRLAR.YOL MASRAFLARI YANINDAKİ KORUMALARININ OTOMOBİLLERİNİN AKARYAKIT SEKTERLERİNİN DANIŞMANLARININ MAAŞLARI NASIL OLSA BİZİM SIRTIMIZDAN ÖDENECEK ....BUNLAR MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL İÇİ BOŞ ŞEYLER YAPTIKLARI.