E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemManisa Akhisar'da gece yarısı korkutan deprem---

Manisa Akhisar'da gece yarısı korkutan deprem

Manisa Akhisar'da gece yarısı korkutan deprem
02 Şubat 2020 - 07:07 borsagundem.com

Manisa Akhisar'da gece yarısı meydana gelen deprem korku yarattı. Büyüklüğünü AFAD'ın 4.6, Kandilli'nin ise 4.8 olarak bildirdiği deprem İzmir'de de hissedildi. Saat 06.25'te de Kırkağaç merkezli 4 büyüküğünde sarsıntı yaşandı

AFAD'da yer alan bilgiye göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir'den de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak belirtti. Öte yandan gelen son bilgilere göre Kırkağaç'ta 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 03.23'te 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 5,84 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

KIRKAĞAÇ'TA DEPREM

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.25’te Kırkağaç ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 6.99 kilometre derinliğinde oluştu.

Manisa Valiliği'nden deprem açıklaması

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sabaha karşı merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı. Açıklamada, "An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." ifadesine yer verildi.

Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta 5,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu depremde 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.

Depremde evleri hasar görenler için AFAD tarafından 15 mahallede 400 çadır kurulmuştu.

Bu arada 28 Ocak'ta merkez üssü Akhisar olan 4,7, Kırkağaç olan 4,8 ve 4,1 büyüklüğünde depremler yaşanmıştı. Valilik, 68 mahallede yapılan hasar tespit çalışmaları sonucu 4 ilçede 596 az, 275 de ağır hasarlı yapı tespit edildiğini bildirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL02 Şubat 2020 12:09

    bunlar kıyametin alametleri malesef.büyük depremler, kıtlık açlık su sorunları büyük hastalıklar.öyle ben güçlüyüm ben zenginim ben askeri ben ekonomik yönden süperim yoktur.bir anda ALLAH adımı yerin dibine batırır.

  • Bika02 Şubat 2020 22:14

    İnsanlık tarihini bilenler için her şey doğasında.