E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMahkeme kararını verdi tazminat ödeyecekler---

Mahkeme kararını verdi tazminat ödeyecekler

Mahkeme kararını verdi tazminat ödeyecekler
21 Mart 2017 - 16:17 borsagundem.com

Satanistlerin 1999 yılında bir ayin sırasında kurban ederek öldürdükleri Şehriban Çoşkunfırat'ın ailesi, katillerin tahliyesinden sonra Münevver Karabulut cinayetini de emsal göstererek açtıkları tazminat davasını kazandılar.

Ortaköy’de 18 yıl önce satanist ayin sebebiyle öldürülen Şehriban Coşkunfırat’ın ailesi, cinayeti işleyen Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer’den 142 bin TL tazminat kazandı. Şehriban’ın ablası Derya Coşkunfırat, “Katillerden alınacak hiçbir para Şehriban’ın canından kıymetli değil. Biz bu paranın tamamını bağışlayacağız. Bizim için önemli olan katillerin işledikleri suçu unutmamalarıydı” dedi. 

Şehriban Coşkunfırat 13 Eylül 1999 gecesi, henüz 17 yaşındayken, kısa süre önce tanıştığı arkadaşları Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer tarafından öldürüldü. Polis 3 kişiyi gözaltına aldığında, kamuoyu da ilk satanist cinayetin detaylarını öğrendi. O gece bir deprem olmuş, sanıklar da beraberlerindeki Şehriban Coşkunfırat’ı şeytana kurban etmişlerdi.

16 YILDA TAHLİYE OLDULAR

Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer 16’şar yıl hapis yattıktan sonra cezaevinden tahliye edildi. Şehriban’ın ailesi tahliye haberlerinin ardından kızlarının katili 3 isme tazminat davası açtı. Coşkunfırat Ailesi tazminat davasına emsal olarak da Münevver Karabulut’un ailesine ödenen tazminatı gösterdi.

BABAYA 30, ABLALARA 15’ER BİN LİRA TAZMİNAT

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bu nasıl adalet21 Mart 2017 21:16

    Canice adam öldür 16 yılla kurtul.Bunları hiç hapisten çıkarmamak lazım.Ya da en az 24 yıl yatmalılar.