E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron'dan Erdoğan açıklaması---

Macron'dan Erdoğan açıklaması

Macron'dan Erdoğan açıklaması
14 Haziran 2021 - 21:08 borsagundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirilen görüşme sonrası açıklamalarda bulundu

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya topraklarında operasyon yürüten paralı askerlerin ve yabancı milislerin en kısa sürede çekilmesi gerektiği konusundaki arzusunu bana doğruladı" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki NATO zirvesi kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yabancı paralı askerlerin en kısa sürede Libya topraklarından çekilmesini istediğine dair güvence verdiğini söyledi.

Yabancı paralı savaşçıların çekilmesi için çalışma konusunda Erdoğan’la anlaştıklarını ifade eden Macron, "Bu sadece ikimize bağlı değil. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmemizde, Libya topraklarında operasyon yürüten paralı askerlerin ve yabancı milislerin en kısa sürede çekilmesi gerektiği konusundaki arzusunu bana doğruladı" dedi.

Tarihi görüşme sonrası, Erdoğan'dan kritik açıklamalar

 

Biden'dan Erdoğan ile görüşmesine ilişkin ilk değerlendirme

 

NATO Zirvesi Bildirisi'nde Türkiye mesajları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :