E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke---

Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke

Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke
11 Kasım 2021 - 17:45 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle "hakaret" suçundan fezleke hazırlandı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladı.

Alınan bilgiye göre, Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu tarafından "hakaret" suçundan hazırlanan fezleke, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ulaştırılmak üzere Adalet Bakanlığı'na gönderilecek.

Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 5 Kasım'da Bingöl'de esnaf ziyareti sırasında şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfretmiş, olayla ilgili Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

TBMM Başkanı Şentop'tan 'Lütfü Türkkan' açıklaması

 

Bahçeli'den Türkkan'a tepki

 

Akşener'den Lütfü Türkkan'a sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ11 Kasım 2021 22:02

    Bence tüm milletvekillerinin donulmazlıkları kaldırılsın.hepsi kendini kral zannediyor .eğer dokunulmazlık zırhı olmaz ise bakın bakın o zaman hepsi nasıl böyle kendilerini bir şey zannediyorlar.adamlar yargıyı TSK  Başkomutanı her şeyi tehdit ediyorlar.abd bunu bir başkan yapsın onu bitirip en az 100 yıl hapis cezası veriler.

  • Farit11 Kasım 2021 21:43

    Parası var diye herkeze küfür edemez O paraları dürerler

  • BORSACI11 Kasım 2021 19:39

    vekil olunca üstün güç olunuyor dokunlamıyor geçen aylarda akp mersin millet vekili trafik polisine hakaretler yagdırıyordu hiç bir kanalda görmedim iyi partili olunca gece gündüz saat başı küfür yayınlanım ülkenin gündemi oluyor adil olalım bu vekil bozuntularına adil şekilde davranalım .maaşlarınıda düşürelim amma akp emekli vekillere bile en az.3,5 yerden maaşa baglıyor bu müslümanlıkla bagdaşmaz çünkü ülkemizde 100 binlerce ünversite mezunu işsiz .