E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLos Angeles'da silahlı saldırı:İki ölü---

Los Angeles'da silahlı saldırı:İki ölü

Los Angeles'da silahlı saldırı:İki ölü
25 Temmuz 2022 - 07:32 borsagundem.com

Los Angeles'da gündüz saatlerinde bir parkta gerçekleşen silahlı saldırıda en az iki kişi hayatını kaybederken çok sayıda da yaralı olduğu bildirildi. Yaşanan bu hadise ABD'de silahlanmanın kolay olmasının olumsuz sonuçlarını bir kez daha tartışmaya açtı

Yetkililer, Los Angeles'ta bir parka düzenlenen silahlı saldırıda en az iki kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin de yaralandığını söyledi.

Los Angeles itfaiye teşkilatı, San Pedro semtindeki Peck Park'ta çıkan silahlı saldırının ardından en az yedi kişinin yerel hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Saldırının bir otomobil fuarında veya yakınında meydana geldiği ve bazılarının ağır olmak üzere birkaç kişinin ateşli silahlarla yaralandığı belirtildi. Los Angeles Polis Departmanı, çatışmanın öğleden sonra 15.50 civarında başladığını ve olayın aktif bir nişancı durumu olmadığını da sözlerine ekledi.

Peck Park, Los Angeles, California şehir merkezinin yaklaşık 32 kilometre güneyinde.

Saldırı, Highland Park , Illinois, Uvalde , Texas ve Buffalo , New York'taki toplu saldırıların ardından bu yaz ABD'yi vuran en son olay.

Olay dalgası, ABD'de neden bu tür toplu zayiat olaylarının meydana gelmeye devam ettiği ve yeni silah erişim mevzuatına duyulan ihtiyaç konusunda şiddetli bir tartışmayı yeniden canlandırdı . (The Guardian)

Konya'da silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

ABD'nin Chicago şehrinde silahlı saldırı: En az 6 kişi öldü, 24 kişi yaralandı

Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)