E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKurlarda manipülasyon yapan 5 bankaya büyük ceza---

Kurlarda manipülasyon yapan 5 bankaya büyük ceza

Kurlarda manipülasyon yapan 5 bankaya büyük ceza
12 Kasım 2014 - 08:56 borsagundem.com

İngiltere ve Amerika'nın piyasa düzenleyici kurumları, 5 büyük bankaya kurlarda manipilasyon yapmaktan milyalarca dolar ceza kesti

BORSGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bir yıldan uzun süredir döviz işlemleriyle ilgili olarak yapılan incelemenin ardından Avrupa ve ABD’deki beş banka, piyasa düzenleyici otoritelere toplamda 3 milyar dolar ödemekle cezalandırıldı.

Euro, ABD doları, yen ve İngiliz poundunda manipülasyon yapmaktan yargılanan beş bankanın isimleri şöyle:  JPMorgan Chase, Citigroup, HSBC, Royal Bank of Scotland, ve UBS. 

İsmi geçen bankalar İngiltere finans sektörü düzenleyicisi olan Financial Conduct Authority’e ve Amerikan future piyasaları düzenleyicisi olan Commodity Futures Trading Commission’e ceza ödemeyi kabul ettiler.

Verilen bilgilere göre İsviçreli UBS AG 800 milyon dolar, Citi Group 668  milyon dolar, JP Morgan 662 milyon dolar, Royal Bank of Scotland 634 milyon dolar ve HSBC 618 milyon dolar ceza ödeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliveli..12 Kasım 2014 09:34

    yuhhh ki yuh.sizde kalkın fx de kazanın diyorsunuz..hepsi oyun içine oyun...eyy ky .gelmeyin bu tuzaklara..girmeyin bu oyunlara...bakın en babası en çok ahkam kesen bankalar bile ne dümenler çeviriyor dunyayı kazıklıyor..