E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel piyasalar için 2008'den bu yana en kötü yıl!---

Küresel piyasalar için 2008'den bu yana en kötü yıl!

Küresel piyasalar için 2008'den bu yana en kötü yıl!
31 Aralık 2022 - 16:56 borsagundem.com

Hisse senedi dalgalanmaları, yükselen enflasyon, Ukrayna işgalinden sonra petrol fiyatlarındaki artış, Çin virüsü dalgalanması, kripto düşüşü ile körüklenen durgunluk korkuları; yatırımcılar, 2008'den bu yana en kötü yıllı geride bırakıyor.


Yüksek enflasyon, dünya çapındaki merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye ve yatırımcılar için altın bir on yılı körükleyen ucuz para arzına son vermeye zorladığından, yatırımcılar 2008 mali krizinden bu yana küresel mali piyasalardaki en kötü düşüşü yaşadı...

Küresel ekonomide 2022 yılına yüksek enflasyon ve merkez bankalarının faiz artışları damgasını vururken, hisse senedi ve tahvil piyasalarında sert değer kayıpları yaşandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Küresel piyasalar, resesyon ve enflasyon endişeleriyle yeni yıla giriyor

 

Küresel piyasaları karıştıran gizemli altın alımı

 

2023’te küresel otomobil fiyatları düşebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI31 Aralık 2022 20:03

    BENİM İÇİN ÇOK ÇOK GÜZEL GEÇTİ HEMDE DÖVİZ BAZINDA.ENERJİ ŞİRKETLERİ ALMIŞ İDİM PARAMI KAT VE KAT ARTIRDIM..VE HİSSE SENETLERİNDEN TAMAMEN ÇIKIP ALTINA GEÇTİM.....

  • Bik31 Aralık 2022 17:56

    Türkiye'de faiz indirimi, enflasyonun ve borsanın yükselmesine neden oldu. Enflasyon muhasebesi yapılmayan banka bilançolarında fiktif kârlar göründü.

  • AHMET ÖZBİLEN31 Aralık 2022 20:02

    AMAN AĞZINDAN YEL ALSIN KARDEŞ O ZAMAN YANARIZ GAVURUN TENİ GİBİ.

  • YUSUF KALEKAPISI31 Aralık 2022 17:10

    25 SENEDİR BORSADAYIM KAZANMAK İÇİN YILLARCA RESMEN CANIM ÇIKTI.SON ÜÇ YILDA SASA VE ASUZU ALDIM RESMEN MİLYONER OLDUM.BÖYLE GİDER İSE ÜÇ SENE İÇİNDE MİLYAR DA OLABİLİRİM DİYE ÜMİTLENMEKTEYİM.KÖTÜ BİR ŞEYMİ SÖYLEDİM ACABA.