E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKulüpler bu anlaşmayla büyük para kazanacak---

Kulüpler bu anlaşmayla büyük para kazanacak

Kulüpler bu anlaşmayla büyük para kazanacak
18 Kasım 2020 - 10:40 borsagundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yayıncı kuruluşla TFF'nin anlaştığı müjdesini verirken, TFF Başkanı Özdemir de, "Olabilecek en iyi anlaşmayı yaptık." açıklamasında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı DR. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO’su Yousef Al-Obaidly ile Bakanlığımızda bir araya geldik. TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığı bilgisini paylaşmak isterim. Her iki tarafa da teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Akşam'ın haberine göre, “Sayın Bakanımızın huzurunda bir araya geldik ve şartlarda anlaşma sağladık. Olabilecek en iyi anlaşmayı yaptık. Rakamı perşembe günü açıklayacağız. Herkes için en iyi olan anlaşmayı yaptığımıza inanıyoruz. Kulüpler de buna razı olacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Böylece bir süredir yayıncı kuruluşla devam eden belirsizlik, anlaşma ile noktalanmış oldu. 

YAYINCI KURULUŞ 2,7 MİLYAR TL ÖDEYECEK 

Yayıncı kuruluşun yeni anlaşma ile birlikte bu sezon için kulüplere 2,7 milyar TL ödeyeceği iddia edildi. Kulüplerin tamamına TL ile ödeme yapılacak. Bir sonraki yıl TFF, Kulüpler Birliği ve yayıncı kuruluş tekrar masaya oturacak.

Ligde yayın krizi çözüme ulaştı

Korona olan kaptan için: Düğüne gitmesi büyük utanç!

Galatasaray’a son darbe Avrupa’dan geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Kasım 2020 14:28

    Hadi biz aylık bedelini ödüyoruz maçları para verip izliyoruz.. yahu maçları evinden izleymeyenler ne diye, devlete verdikleri vergilerle bu yayın kuruluşlarının yayınları para verip izleyenlere izletme imkanı sunuyor ? vergi veripde maçları hiç izleyememe var yani. Neyse, paran yoksa izleme kardeşim.. biz para verip izlemek istiyoruz. devletimiz gerekli vergisel düzenlemelerle, bizlerin maç yayınlarını evde izletmesine imkan sunması takdir edilir durum. fakirlerde vergi versin ama maçı izlemesin. nasıl olsa, köprüyelere, otobanlara, kocaman dev hastanlere vergi veriyorlar. kullanmıyor. aynı mantık. maç yayınlarına devam bakanım keyifle yasaklı günlerde evden izlemek istiyoruz. aktivite olsun, Türkiyede bizlere...

  • Bika18 Kasım 2020 12:55

    Ödemelerin TL yapılmasına karar verilmiş darısı N.Özdemir'in aldığı ihalelerin sözleşmelerinin de TL'ye çevrilmesi.

  • Urla18 Kasım 2020 12:53

    Kazikladi araplar