E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLigde yayın krizi çözüme ulaştı---

Ligde yayın krizi çözüme ulaştı

Ligde yayın krizi çözüme ulaştı
17 Kasım 2020 - 15:15 borsagundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığını açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Grubu’nun CEO'su Yousef Al-Obaidly ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, yapılan toplantının ardından, TFF ile beIN SPORTS arasındaki yayın anlaşmasının sağlandığını ifade etti.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, "TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO'su Yousef Al-Obaidly ile Bakanlığımızda bir araya geldik. TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığı bilgisini paylaşmak isterim. Her iki tarafa da teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. 

Erol Bulut kadroyu belirledi

Arda Turan Kovid-19'a yakalandı

Galatasaray’da pozitif sayısı 5’e yükseldi

Süper Lig'de hükmen yenilgi gündemde

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sözün özü 17 Kasım 2020 16:41

    Spor ları uçuracak lar yine. Son düzeltme ler

  • EKRİST17 Kasım 2020 17:30

    Daha ne uçacak bundan sonra uçsa uçsa uçurumdan aşağıya uçar.

  • kralll17 Kasım 2020 16:07

    araplar gene oyuna getirdi bizimkileri. türk telekom gecen seneki yayın ihalesi hiç mi ders cıkarılmadı. madem araplara birşey veriyorsunuz parasını peşin alın. yoksa zaten ödemeyecekleri bes belli. kos koca türk telekomda neler yaptılar bu halkın tüyü bitmemiş geclerin vebali üzerinizde.

  • Metallica 17 Kasım 2020 15:55

    Ligde yabanci hakki 3 ile sınırlandırılmalidir, yabancilar icin heba edilen paralar, milyonlarca genci yetistirip tum branslarda başarıya ulastirmak icin yeterlidir.

  • acacu17 Kasım 2020 23:37

    Yasaklarla olmaz bu iş. İllaki caydırmak istiyorsan mesela yabancı oyuncular için ödenecek vergileri yükseltirsin. Takımlar da mecburen en başarılı, uygun fiyatlı ve satışta kar getirecek yabancıları seçmek zorunda kalırlar.

  • Mg17 Kasım 2020 15:46

    beIN TFF ile sorununu çözmüş olabilir, ancak formula ve İngiliz ligini iptali sonrası aboneleri ile etik açıdan uzlaşmış değil, yeni dönem çok abone kaybedecek, çok!!!