E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuleba: Putin hep zarar verme peşinde. Tek çare sert tepki---

Kuleba: Putin hep zarar verme peşinde. Tek çare sert tepki

Kuleba: Putin hep zarar verme peşinde. Tek çare sert tepki
26 Temmuz 2022 - 13:31 borsagundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Putin'in Avrupa'nın Rusya'ya olan her bağımlılığını, her Avrupalı ailenin hayatını mahvetmek için kullanacağını belirterek "Tek çözüm sert bir şekilde karşılık vermek" dedi

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Avrupa’ya yönelik doğal gaz politikasının Ukrayna’daki savaşın bir devamı olduğunu belirtti.

Kuleba, Putin’in her alanda zarar vermeyi deneyeceğini belirterek, “Putin’in Avrupa’ya yönelik doğal gaz politikası, Ukrayna’daki savaşın bir devamıdır. Putin, verebileceği her alanda zarar vermeye çalışacak. Avrupa'nın Rusya'ya olan her bağımlılığını, her Avrupalı ailenin normal hayatını mahvetmek için kullanacak. Tek yol, sert bir şekilde karşılık vermek ve herhangi bir bağımlılıktan kurtulmaktır” dedi.

Gazprom açıklamasına Avrupa tepkisi

Rusya devletine bağlı enerji şirketi Gazprom, yıllık bakım kapsamında Kuzey Akım 1 hattı üzerinden Almanya’ya gaz akışını yüzde 20 oranında azaltacağını açıklamıştı. Gazprom ve Rus yöneticiler gaz kesmenin bakım nedeniyle olduğunu öne sürerken Avrupa ve Ukrayna'dan 'Karar siyasi' çıkışları gelmişti. 

Rusya ve Ukrayna doğalgazda anlaşamadı

 

Rusya ile Ukrayna doğal gazda 'uzatmaya gidiyor'

 

Rusya doğalgazı kıstı, enerji krizi büyüyor

 

Rusya doğalgaz sevkiyatını kesecek mi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)