E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para piyasasında büyük vurgun---

Kripto para piyasasında büyük vurgun

Kripto para piyasasında büyük vurgun
25 Haziran 2022 - 10:42 borsagundem.com

Son dönemde kripto paralarda yaşanan sert düşüşler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren kripto para platformları sanal soygunların da merkezi haline geldi

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ
ABD'li kripto şirketi Harmony 100 milyon dolarlık soyguna uğradı.

ABD'li kripto şirketi Harmony Cuma günü yaptığı açıklamada, hırsızların 100 milyon dolar değerinde dijital para çaldığını duyurdu.

Harmony, merkezi olmayan finans olarak adlandırılan, bankalar gibi geleneksel düzenleyici otoritelere bağlı olmadan dijital paralara bağlı krediler ve diğer hizmetler sunan bir platform.

Kaliforniya merkezli şirket, soygunun, bitcoin ve eter gibi dijital belirteçler tarafından kullanılan temel yazılım olan farklı blok zincirleri arasında kripto aktarmak için bir araç olan Horizon üzerinden gerçekleştirildiğini açıkladı.

Hırsızlıklar, kripto sektöründeki şirketleri uzun süredir rahatsız ediyor ve blok zincir köprüleri giderek daha fazla hedefleniyor. Londra merkezli blockchain analitik firması Elliptic'e göre, 2022'de şimdiye kadar köprülerden 1 milyar dolardan fazla çalındı.

Mart ayında bilgisayar korsanları, Axie Infinity oyununun içine ve dışına kripto aktarmak için kullanılan Ronin Bridge'den yaklaşık 615 milyon dolar değerinde kripto para çaldı. ABD, Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarını hırsızlıkla ilişkilendirdi.

Bitcoin'in toparlanması yıllar sürebilir

Kripto paralar yatırımcıları neden yanıltıyor

İşte en büyük kripto para hırsızlıkları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Extrem Spor25 Haziran 2022 11:28

    Soygun, bitcoin ve eter gibi dijital belirteçler tarafından kullanılan temel yazılım olan farklı blok zincirleri arasında kripto aktarmak için bir araç olan Horizon üzerinden gerçekleşmiş. birşey anladınız mı ? anlamadığınız şeylere para yatırmak adranalini yüksek riskleri hesaplanmamış yeni extrem bir spor dalıdır.