E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKöşk'te haritalı IŞİD zirvesi---

Köşk'te haritalı IŞİD zirvesi

Köşk'te haritalı IŞİD zirvesi
12 Haziran 2014 - 07:48 borsagundem.com

IŞİD’in Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nu işgal etmesinin ardından Başkentte olağanüstü iki zirve yapıldı

İlk toplantı Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Resmi Konut’ta ikinci zirve ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Başkanlığı’nda Çankaya Köşkü’nde gerçekleşti. 

İki saat süren Başbakanlıktaki toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Harekât Başkanı Korgeneral Erdal Öztürk katıldı. 

Bu toplantının ardından saat 19.00’da Köşk’te değerlendirme toplantısı yapılacağı duyuruldu. Toplantıya GenelKurmay Başkanı Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı. Saat 19.30’da başlayan bu toplantıya Başbakan Erdoğan ise yarım saat gecikme ile geldi. 

Başbakan Köşk’e girmeden kısa süre önce ABD Başkan Yardımcı Joe Biden ile telefonda görüştü. Çankaya’daki zirve 2 saat 10 dakika sürdü. Zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)