E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKöşk'te haftalık görüşme---

Köşk'te haftalık görüşme

Köşk'te haftalık görüşme
20 Şubat 2014 - 03:25 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve MİT Müsteşarı Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Endonezya eski Cumhurbaşkanı Bacharuddin J. Habibie ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkünde ayrı ayrı kabul edecek. (Ankara/13.00/15.00/12.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç İngiltere'de

Arınç, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği'nde yabancı medya kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, dini topluluklar ve uluslararası kalkınmadan sorumlu Bakan Lord Tarık Ahmad ile görüşecek.

- Goldman Sachs yatırımcılarıyla öğle yemeğinde buluşacak Arınç, Chattam House Düşünce Kuruluşunda toplantıya ve Türk-İngiliz Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından verilecek akşam yemeğine katılacak.   

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Bakanlıkta Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği BaşkanıDursun Güleryüz ve yönetim kurulu üyelerini  kabul edecek.
(Ankara/12.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,  Yılın Girişimcisi Ödül Töreni'ne katılacak.
(İstanbul/19.30)            

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan'da

Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi toplantısına katılacak. (Cidde)

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor yatırımı alanında incelemede bulunacak, bir cihazın tanıtımı ile 2013 Yılı Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne katılacak. (Samsun/15.30/18.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri"ne katılacak. (Ankara/11.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, esnaf ziyareti ve seçim iletişim merkezi açılışı yapacak, ticaret ve sanayi odası ile Kaman, Mucur ve Çiçekdağı belediyelerini ziyaret edecek, halka seslenecek. (Kırşehir/11.00-16.00) 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, spor salonunda partisinin il başkanlığının aday tanıtım programına katılacak. (Çorum/18.00)

TBMM Genel Kurulu'nda özel yetkili mahkemelerle ilgili düzenlemelerin de yer aldığı Torba Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, Rize ve Trabzon'daki ceza infaz kurumlarına ilişkin alt komisyon raporunu ele alacak. (11.00)

TÜİK Başkanı Birol Aydemir ile TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı, Elektronik Veri Transferi Projesi'nin tanıtım toplantısına katılacak. (İstanbul/13.00)

TÜİK, 2012 yılı belediye atık ile belediye su istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)