E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs nedeniyle bir Türk hayatını kaybetti---

Korona virüs nedeniyle bir Türk hayatını kaybetti

Korona virüs nedeniyle bir Türk hayatını kaybetti
06 Mart 2020 - 17:51 borsagundem.com

Fransa'nın Soissons kentinde yaşayan 64 yaşındaki H.B., korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve her geçen gün daha fazla ülkeye yayılan korona virüs salgını nedeniyle ilk kez bir Türk hayatını kaybetti. Fransa'nın Soissons kentinde yaşayan 64 yaşındaki H.B., virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Mersinli ve emekli olduğu öğrenilen B.'nin Mut ilçesinde hastane ve okul yapımlarında yardımcı olduğu öğrenildi.

Korona virüs salgını tüm Orta Avrupa'ya yayıldı

Cenazesi ailesine verilmiyor

Öte yandan, Fransız yetkililerin H.B.'nin cenazesini aileye vermediği ve tetkiklerin devam edeceği açıklandı. Türk vatandaşından gelen üzücü haberler Fransa’da korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8’ye, toplam vaka sayısı 423’e yükseldi.

Paket turlarda korona mağdurlarına iptal hakkı

Yunanistan'da 14 yeni korona virüs vakası

İtalya korona virüse servet harcıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tayfun Atmaca08 Mart 2020 01:32

    Fake resimler,isimsiz ve uydurma ses kayitlı elden ele yayilmaya calisilan provakasyin kokan hareketler..muftu karisi gibi ve digerleri gibi...boyle hareketlerden medet ummak sığliktır...

  • tip07 Mart 2020 11:49

    Bize etki etmez diye duymuştum, ayrıca hoca camide Müslümanlara etki etmez demişti. Bu  nedenle habere inanamadım!

  • Güllük gülistanlık07 Mart 2020 12:52

    Hep kandır kendini böyle. İranlılar ölüyor desem onlar müslüman değil diyeceksin. Hocalar da güncel siyasi hutbeler veriyor. Onlar da sizin gibi ateşin dibine girecek.

  • Vatandaş 07 Mart 2020 07:24

    Virüs olayını bilerek büyütüyorlar. Tüm dünyada kaos çıkartarak ekonomileri ve piyasaları bozuyorlar. Tüm dünya olayları günlük değerlendirdiği için arka planı kaçırıyorlar. Arka planda amaçları kağıt para kullanımını kaldırmak. Tamamen dijital paraya geçmek. Bu olayların olması için dünyada büyük bir kaos ortamının oluşturulması gerek. Bu ortamıda virüsle yaptılar.

  • Psiko06 Mart 2020 21:49

    Türkiye ye getirilmesi,fransada defnedilsin

  • Alp06 Mart 2020 18:52

    Aptalca yorum yapanlara ..olmayan semi.. varmi..edeceksiniz..su an yok ama bu olmayacak anlamina gelmez..hastalik bu.nereye kadar saklayacan.ama bit gelecek.saglik bakani gercekten iyi calisti.tabi biz siyasi kali oldugumuz I icin gozlugu help bir tara.takinti yapariz

  • bjk06 Mart 2020 18:09

    O nasıl başlık öyle

  • dkke06 Mart 2020 17:59

    Sanki Türkiye'de yok bal gibi de var bir an önce yetkililer açıklasın çünkü bu bir salgın eğer açıklanmazsa bu salgın daha da büyür binlerce insan ölür her şey mahvolur. Açıklayın bir an önce tedbirlerimizi ona göre alalım.

  • Hacı06 Mart 2020 21:22

    Devletin haberi yok veya saklıyor.sen açıklada öğrenelim.