E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKonyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi---

Konyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi

Konyaspor'da Bülent Korkmaz dönemi
11 Şubat 2020 - 16:41 borsagundem.com

Konyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı

Teknik direktör Aykut Kocaman ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Konyaspor'da yeni teknik direktör Bülent Korkmaz oldu.

Kocaman'ın ayrılmasının ardından yeşil-beyazlı kulüpte gündeme ilk olarak Ünal Karaman geldi. Kulüp yöneticileri, Trabzonspor'dan ayrılan ve aslen Konyalı olan Karaman ile dün bir görüşme yaptı, ancak anlaşma sağlanamadı. 

Diğer alternatiflere yönelen yönetim, son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Bülent Korkmaz ile bugün masaya oturdu. Yönetim ile Bülent Korkmaz arasında anlaşma sağlandı. Korkmaz'ın Konya'ya gelerek kendisini yeşil beyazlı kulubü bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sss11 Şubat 2020 21:21

    Aynen ,Günaydın bey.

  • Günaydın 11 Şubat 2020 20:46

    Yahu konya yönetimi Bülent Korkmaz ne gibi bir çıkış yakalayacak hiç düşünmediniz mi? Bu t.d. en aldığı takımı ne halde bırakıp gitti ,türk futboluna t.d. olarak ne kattı. Aynı suyla iki defa yıkanmaz konya yonetimi. Alt lige doğru yolculuğunuz hayırlı olsun