E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKlasman düştüler! A Milliler kısmet tepti---

Klasman düştüler! A Milliler kısmet tepti

Klasman düştüler! A Milliler kısmet tepti
19 Kasım 2020 - 01:43 borsagundem.com

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele eden A Milliler, Macaristan karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetle C Ligi'ne düştü



A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup son maçında Macaristan'a konuk oldu.

6. dakikada ay-yıldızlı ekip serbest vuruş kazandı. Macaristan kalesini cepheden gören pozisyonda topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu'nun şutunda, kaleci Dibusz iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

9. dakikada Macaristan'ın gelişen atağında Kalmar, kaleye yaklaşık 30 metreden sert vurdu, top üstten auta gitti.

28. dakikada Mahmut Tekdemir'in sağdan kullandığı taç atışı sonrası ceza sahası içinde topu kontrol eden Hakan Çalhanoğlu'nun savunmaya rağmen vuruşunda, kaleci Dibusz yerden uzak köşeye giden meşin yuvarlağa uzanarak sahip oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Milli Takım, 57. dakikada D. Siger'in golüyle 1-0 geriye düştü.

Teknik Direktör Şenol Güneş, golden sonra Cenk Tosun'un yerine Deniz Türüç, Ozan Tufan'ın yerine ise Berkay Özcan'ı dahil etti.

Değişikliklerin ardından oyun kontrolünü eline geçiren A Milli Takım, Hakan Çalhanoğlu ve Yusuf Yazıcı'nın art arda çektiği şutlardan sonuç alamadı, oyuncularımız Yusuf'un şutunun ardından Macar futbolcuya çarpan top için penaltı itirazında bulundu.

76. dakikada Kenan Karaman ceza sahası önünde önünde kalan topa sert vurdu, top kalenin üstünden dışarı gitti.

79. dakikada Deniz Türüç'ün sağ kanattan ceza sahası içine çalımlarla girdiği pozisyonda yapılan orta Macaristan kalecisinin avuçlarının arasında sonuçlandı.

İlerleyen dakikalarda net pozisyon bulmakta güçlük çeken Milliler, maçın sonuna ilave edilen 5 dakikalık sürede Kasımpaşa'da forma giyen Varga'nın gölüyle 2-0 geriye düştü ve maç bu skorla sonuçlandı.

Bu sonuçla A Milli Takımız C klasmanına düşerken Macaristan A Klasmanına yükseldi.

A Millilerimiz ilk galibiyetini aldı

 

A Milliler 6 gollü maçta Hırvatistan'la berabere kaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus19 Kasım 2020 12:30

    Bir tek Caneri beğendim,,isabetli uzun toplarla forveti çok besledi ama forvetin ayakta duracak hali yoktu,,kaleci Mert in uzun degajları hep rakibe gidiyor,buna çalışmalı,,diğer futbolcular ise yorgunluktan halleri yoktu.Macaristen ise çabuk isabetli paslarla galibiyeti haketti.

  • doğru19 Kasım 2020 12:17

    bu kadar çok para verilip  bu kadar başarısız futbol oynana bir ülke varmı...

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ19 Kasım 2020 11:24

    Şenol Güneş te kim arkadaş.hepsi milyon euro maaşını alıyor milleti oyalıyorlar.caner, türüt, cenk, mahmut, vs.vs.takımlarında hiç oynamamış veya ay oynayan, pas yapamayan koşamayan, ayakta bırakın dik durmaya nerede ise ve utanmasalar oturacak insanları takıma korsan ve alttan futbolcu gençleri takıma monte etmez isen ve yanlış kadro kurar isen nufusu 10 000 000 altındaki ülke takımlarına yenilirsin.macaristan bir tane klas futbolcusunu biliyorsumuz desem kimse bilmez.yazıklar olsun.