E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Kısacık ömrüne kocaman bir ülke sığdıran Büyük Önder'e..."---

'Kısacık ömrüne kocaman bir ülke sığdıran Büyük Önder'e..."

'Kısacık ömrüne kocaman bir ülke sığdıran Büyük Önder'e...
10 Kasım 2022 - 10:05 borsagundem.com

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 84. yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz...

84 yıl önce bugün büyük bir devlet adamı, büyük bir askeri deha, ulusunun kaderini değiştiren büyük bir vatansever, Mustafa Kemal Atatürk hayatını kaybetti. Öyle bir lider ki, tarihin sayfalarında yer almış binlerce devlet adamına nasip olmamış ve olmayacak biçimde, her ölüm yıl dönümünde bir millet önünde saygı ile eğiliyor, hiç dinmeyen özlemini dile getiriyor.

DÜNYA YAZARLARININ ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü KALEME ALDIĞI YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI10 Kasım 2022 15:42

    ATAM çok üzülüyoruz.Sizlerin bizlere miras olarak bıraktığınız CHP nin bir haline bir baksanız resmen içler acısı çöküntü yaşamakta yıllardır iktidara dahi gelemiyor.Sizlere şikayet ediyorum.Parti basiretsiz, vizyonsuz, projesizlerin ellerinde oyuncak oldu.

  • Mucise Reis : )10 Kasım 2022 16:48

    Atatürk parti bırakmadı, TÜRKİCE CUMHURİYETİ ni bıraktı. Bizlere seçme ve sçeilme hakkını verdi. Partiler geçici millete itaatkar..millet istediğini seçer, istediğin iindirir. Burada standart A haber ve dini kişilerin mesajını yazmaya çalışmışsın ama, benım yazdığım cevabı duymamışsın :D anavatan , dsp, demirel, özallar, vb. vb. ne yani ülkemi çötü ? Atatürksüz mü kaldık? dinsiz mi oldun ? sen hala gücü sana verdiğinin farkına varamamışsın :D oku güzel arkadaş, okursan oy hakkının manasını anlarsın. Atatürk partilerde değil, milletin içinde kalbinde.. :D yaa alırsın ağzının payını böyle : ) papağan gibi duyduklarını bizlerin yanında yazma :D cevabı hazmedemezsin sonra...

  • Mucise Reis : (10 Kasım 2022 10:36

    Cumhuriyet ilan edildiğinde, resmi kutlama olmadı aslında. Halk bayrağını alıp, en temiz bayramlık kıyafetleri giyip, her köy kendi halk oyunları ekiplerini amatörce kurup, davullar zurnalar ile şehirlere yürüyerek halk kutlama yapmak için şehir meydanlarında buluştu... Doğaşlama oldu. Cumhuriğyet böyle sahip çıktı.... Atatürk anmalarıda öyle geliyor bana şuan. Halk anıyor, halk kamu ve özel semtkr 09,05 geçe saygı duruşu yapıyor. Maddi getiri yok, fedakarlık ediyor ve ziyaretler yapıyor içinden geldiği için... Buda sonsuz bir saygı ve özlem  olarak karşımıza çıkıyor. Bitmeyen bir sevgi, bitimeyecek özlem ve saygı buradan geliyor.

  • vatandaş10 Kasım 2022 10:13

    Hergeçen yıl sen daha çok hemde o kadar çok ki özlemle minnetle ve hasretle anıyoruz. Atamız daima kalbimizdesin.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI10 Kasım 2022 13:35

    Ama ATATÜRK ün partisi ne hale getirdiler.Yıllardır bir türlü iktidara gelemiyor çünkü yönetenlerin hiç bir vizyon ve projeleri olmadığından.boş işlerler uğraşıp durdurlar senelerdir.