E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan Yavaş'a talimat---

Kılıçdaroğlu'dan Yavaş'a talimat

Kılıçdaroğlu'dan Yavaş'a talimat
22 Aralık 2019 - 12:56 borsagundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı TV'de katıldığı bir programda Ankara’da Sinan Aygün ile Mansur Yavaş arasında yaşanan ‘rüşvet’ tartışmasına Öztrak'tan yanıt geldi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...23 Aralık 2019 11:18

    Chp de pislik barınmıyor. Bakın herkes gerçek ne ise hukuk karşısına gidip hesap verindiyor. Kılıçdar oğdlu chp hakim atamıyor. kendi adamlarını incemeye yapın aklayın demiyor. o bakım damadımdır kollayın demiyor. parti dizilin kuruluda çalışıyor. hukuk kuralları karşısında herke shespa versin. kankam dostum cnaım ciğerim diyip kefild eolmuyor. Darısı yüzde 20 altına kadar oyları düşen ..bakara makara..soma madencisi tekmeleme...peçeteye saat fiyarı yazanlar... tbmm de oylamalarla kargaşılı durumları örtpas edenler.. feniz feneri inceleme basın yasağı getirip  zaman aşımına uğratanlar vb. vb. Halk değişimin farkında Ankara chp belediyesi aldı.Mansur diğer 20 yıllık başkanlara benemez. yediği içtiği takip ediliyor. bir vukatt olsada üzerine çullansk diye binlerce kişi yazı yazmak ve ünvan almak için fırsat kolluyor. hukuk ne derse oluyor CHp , akepe den en büyük farkı kurallara uyması, halka hesap vermesidir. ama ankara malum partide olsa o binalarda ruhsat alırdı. 

  • ali23 Aralık 2019 09:47

    VAYYYYY.VAYYYY CHP YE BAK...HE..HE.....NEYLE UĞRAŞIYORLAR..BENİM CHP Lİ KARDEŞLERE BAK..DÜRST CHP LLERE BAK...ARTIK TİKSİNİYORM DESEM..NE DERSİNİZ..İŞTE TOPLUMU BU YÜZDEN İNANDIRAMIYORSUNUZ  HER ŞEYİNİZ YALAN...BİZ İKTİDAR FALANDA  OLAMAYIZ KİMSEYİ KANDIRMAYIN..

  • Xfiles22 Aralık 2019 21:51

    Sinan Aygün chp den atılacakmış. Adamın suçu ne

  • 00822 Aralık 2019 21:45

    chp Laiklik der, hak der bu konu çok güzel kapatır. Sonrada Sinan Aygünü Akp trollüğüyle suçlar. Son olarak Aygünün kaseti ortaya çıkar.

  • Termiz Kılsızkaya22 Aralık 2019 21:38

    Sinan AYgün söylüyor ise asla yalan sözlemez.yılların eskitemediği büyük bir çınar.abdessiz sokağa çıkmayan karekterli bir iş adamı bence.ellinde belgeleri ve dellilleri olmasa bunları söylemez idi.

  • Berber Bekri23 Aralık 2019 00:25

    Bu işlere abdesti namazı karıştırma görmediğin bilmediğin kimseye kefil de olma takkeyle sakalla olmaz herkesin abdesi namazi kendisi için kimsenin abdesinin namazinin kimseye faydası yok

  • serdar saltık22 Aralık 2019 20:40

    miktar o kadar büyük değil abartılacak kadar bir şey çıkmaz bu işten.su akar yolunu bulur.züğürdün cenesi bizleri yorar misalı.

  • Kendiden fakir22 Aralık 2019 20:08

    Neolcek şimdi chp milleti hıııııııı ancak yarabi şükür derdiniz onuda sosyaldemokrasiye uyduramazsınız doğanın gücğ bu olağan haller falan zaten Mansurda çakma chpli ya size dokumaz gönderin önden o gitsin ne koparırsa kar dersiniz belkide ah siz var ya iktidar olmayın sakin halimiz neolur zaten el şeyiyle iktidar olamazsınız oyuyla

  • Sahdeniz Alzemetri22 Aralık 2019 20:08

    böyle para kazanmayı banada öğretirmisiniz sayın başkanım , bende siyasete atılmayı çok çok zengin olmayı planlamaktayım.yoksa iş yok güç yok iki üniversite bitirdim hala boş geziyorum.tüm sınavları kazanıyorum fakat sözlüde nanik.

  • Semsi Sedef22 Aralık 2019 20:06

    Güle güle harcayın arkadaşlar.

  • Meltem Kızılçam22 Aralık 2019 19:51

    bence niye yaptın partiye büyük zarar verdin diye fırcalamıştır.

  • Okivireke Dokisirike22 Aralık 2019 19:39

    ne olacak canım basarlar suya gaza tuza otobüslere halktan çıkartırlar.gayet normal bir şey sizlerde bir laf var.bal tutan parmağını yalar.

  • Ankaralı22 Aralık 2019 19:10

    Bu sayfada ki ak troller AKP nin aleyhine çalışıyorlar bence :) 

  • Selahattin Ölmez22 Aralık 2019 19:29

    demek ki sen chp lisin hemi.daha 6 ay olmadan hemde chp de milletvekilli yapmış birisi sinan aygün yalan mı söylü.ak partili birisi söylemiyor.benden 25 milyon TL rüşvet istediler diye.senin kanın götürebilir fakat bizim kanımız böyle söyleri götürmüyor.bunun ak parti veya başka parti ile ne alakası var.senin gibi zihniyetler olur ise bu ülke batar.adamlar daha 6 ay da 25 000 000 TL göterecekler ise gerisini sen düşün bakalım.bunu yargı çözecektir.suçlular cezalandırılacaktır.sinan aygün elinde belgeler varmış.

  • My22 Aralık 2019 17:29

    Hadi bakalim herşey guzelmi olacak bekleyip gorelim. Proje müdürler nerde yahu vah baskentime vahh

  • Servet22 Aralık 2019 15:48

    Ölum unutmayın insanlar bu Dunya boş ölenler ne ğöturdüler inan insanlar İcin ğeçerili Allah kul hakkı gelme hesap buyuk

  • HALİL KARTAL22 Aralık 2019 15:45

    HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK diye beledeyi seçimlerini kazanın daha bir yıl olmadan götürün bakalım götüren götürene.iyi götürün de belki bir daha iktidara gelemeyin.

  • Yeri22 Aralık 2019 16:44

    17 yıl götürmemiş baştakiler. Halkı düşündükleri için. Vay be kendi elimizle yeni cumhuriyeti yok edilişine tanık oluyoruz.

  • HÜLYA ÇİFTCİ22 Aralık 2019 14:46

    iyi oluyor bunlara oy verenlere.HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK evet kendileri için tabiki.bu millete rahatlık batıyor malesef.

  • Volkan22 Aralık 2019 14:42

    Okul için para olayı kamufle etmek için. Karşı taraf ile anlaştıktan sonra 25 milyon okula gerek yok 10 milyon ver kapatalım denilir. Direkt rüşvet istemek çok riskli. Dilenci bile bana sefer tasını evde unuttum dedi, sonra uyndım bugünlük benden ye dedim. Direkt artık dilenciler bile para istemiyor.

  • A. A.22 Aralık 2019 14:00

    Haydi olayın üzerini örtün bakalım. Sizi dürüst CHP'liler. Nurettin Sözen'leri biz unutmadık. İstanbul'u mahvetti. Sonra Tayyip Erdoğan geldi de kurtulduk. Şimdi millet unuttu. Tekrar bunları seçti. Bu arada Türkiye'nin zenginleri genelde CHP'nin güçlü olduğu yerlerdir. Yani asıl malı götürenler onlardır. Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, İzmir, Antalya vb. Bir de fakir edebiyatı yaparlar. Fakirleri kandırıp oylarını almaya çalışırlar. Al sana Nurettin Sözen, Şovmen İmamoğlu, rüşvetçi Mansur. Bu ülkede Anadolu insanı Reis Erdoğan zamanında biraz para gördü, TOKİ'den ev aldı, duble yollar, şehir hastaneleri, havalimanları yapıldı. CHP'ye kalsa bunlar hayaldi, hayal.

  • AHMET ÖZBİR22 Aralık 2019 13:59

    CHP'nin içinde TEKİN güvenilir insan Sinan abi. İşini bitirecek RÜŞVETÇİLERİN, makamından edecek YAVAŞ YAVAŞ'tan Sinan abiye bulaşanlar!.

  • ALPTUĞ22 Aralık 2019 13:20

    Bu işin arkasında sermaye sahibi hangi gizli mahveller var , Sinan aygün tekin bir adam değel iyi araştırılsın her karanlık işin arkasında menfaati için çıkar,geriye dönüp bakın dostları kimler.

  • Ve23 Aralık 2019 08:55

    Alptuğ akp nin ki çıkmadan örtbas edilir zaten o nedenle duymazsınız olmadığından değil yani. Organizasyon çok iyi

  • YUSUF KALEKAPISI22 Aralık 2019 14:48

    nereden biliyorsun yoksa işin içinde sende mi varsın.götüremeyince pisliğin üstünü sende dahil örtmeye çalışıyorsunuz.bunu ak partili bir belediye başkanı yapsa şimdi dünya bir birine karışmıştı.