E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Sağlıkçılara aylık çift maaş ödemesi yapılsın---

Kılıçdaroğlu: Sağlıkçılara aylık çift maaş ödemesi yapılsın

Kılıçdaroğlu: Sağlıkçılara aylık çift maaş ödemesi yapılsın
23 Mart 2020 - 13:39 borsagundem.com

Parti genel merkezinde korona virüsüyle ilgili basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sağlık çalışanlarına her ay 2 maaş tutarında ücret ödenmesi gerektiğini söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, korona ile mücadele kapsamında yapılması gerekenleri kamuoyu ile paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları;

-Kız kardeşimin vefatı nedeniyle arayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Taziyelerinin benim ve ailem için çok değerli olduklarını söylemek isterim.

-Ülkemiz tüm dünya gibi salgına karşı amansız bir mücadele veriyor. Sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

-Ülkemiz tüm dünya gibi salgına karşı amansız bir mücadele veriyor. Sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

-Bu salgın bize farklılıklarımızı bir kenara bırakarak birlikte hareket etmemiz gerektiğini göstermiştir.

-Bu salgın bize ancak herkesin kurallara uyması halinde sağlıklı kalınabileceğini göstermiştir. Bilimsel aklın yol göstericiliğinde tüm sorunların çözülebileceğini göstermiştir.

-Bu salgın bize hiç tanımadığımız bir kişinin de sağlığından sorumlu olduğumuzu göstermiştir. Bu salgını dayanışma içinde hep birlikte yeneceğiz.

-Aile Yardımları” sigortası çıkarılmalı. Her yoksul aile 2 bin liralık ödenek ayrılmalı.

-Acilen Ekonomik Konsey toplanmalı. Bu konseyde TTB, TEB, Ziraat Odaları Birliği, DİSK gibi kurum ve sendikalar yer almalı.

-Bu salgın bize birlikte hareket etmeyi gösterdi. Dayanışma güzeldir ve güçlendirir. Bugün siyasi polemik yapmaksızın bazı önerilerimizi sizinle paylaşacağım.

13 maddelik öneri

1) 5 Şubat 2019 tarihinden beri toplanmayan Ekonomik ve Sosyal Konsey toplanmalı, tüm ilgili kurumlar da davet edilmeli.

2) Sağlık kuruluşlarının tıbbi ve konaklama ihtiyaçları karşılanmalı.

3) Kamu sağlık kuruluşlarındaki eleman açığı hızla giderilmeli, KHK ile gönderilenler ise sağlık kuruluşlarına geri çağırılmalı.

4) Hem salgın hem de milli güvenlik açsından askeri hastaneler açılmalı.

5) Merkezi yönetim ve belediyelerin eş güdüm içinde çalışmalı.

6) Geçici olarak kapatılan iş yerlerinden, esnafın kira harcamamaları hazine bakanlığınca karşılanmalı, çalışanların ise asgari ücret üzerinden işsizlik sigortası fonundan karşılanmalı ve çalışanların kredileri 3 ay ertelenmeli.

7) Çiftçilerin borçları yeniden yapılandırmalı ve faizsiz olarak ertelenmeli.

8) Okulların zorunlu olarak ücretli öğrenmen ve kursiyer öğretmenlerin mağduriyetleri giderilmeli.

9) Küçük ve orta boy işletmelerin kredi kullanmaları için TBMM’de yeni bir düzenlemeye gidilmeli.

10) Konaklama, ulaşım gibi faaliyetler gösteren yerlere kolaylık sağlanmalı.

11) Yoksullar sağlıkları ile uğraşırken, 2 bin liralık gelir güvencesi sağlanmalı.

12) Kendi sağlıklarını tehlikeye tehlikeye atanlara her ay 2 maaş yatırılmalı ve sağlıkta şiddet kanunu artık yürürlüğe girmelidir.

13) Kamu ve özel işbirliği ile yaptırılan, hazine garantili ödemeler 1 yıl ertelenmeli.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (78)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yandaş sağlıkçı24 Mart 2020 14:22

    Mersin şehir hastanesinde çalışan tasronlara neden vurmuyor bu çift maaş bizim daha çok tehlikeye girdiğimiz oluyor lütfen bizide dikkate alınız bilginize arz ederim.

  • Derin ender24 Mart 2020 08:38

    Hwekes isini yapiyor ne o oyle cifye performanslar odenekler bolluga bak tabiki herkes isini uapacak ekstraya karsiyim

  • Yıldıray hoşafçıoğlu 19 Nisan 2020 00:39

    Hadi ya. Bir is yapinca polislere hava parasi ogretmenler gununde ogretmenlere. Ama canini hice sayana avucunu yala. Sen anana babana sarilmaya korkarken o insanlar hastaligin virusun ustune gidiyor. Sen hic pandemi hastanesine gidip gozlerinle neler yaptiklarina baktinmi. Sen suan evinde esortmanlari giymis yazarken o insanlar koca tulumlarin icinde ter akitiyo hayati risklerine ragmen.oturdugun yerden bos konusmak kolay

  • Ali 24 Mart 2020 01:38

    Chp de kaynak çok....işbank dan geleni hibe et...yeter...hükümet nerden vergi alıpta çift maaş verecek...

  • Vattanda 23 Mart 2020 21:57

    Ekonomi çökmüş kefen parası bitmiş cds 500 üzerinde hala SGK diyorlar yapılan yanlış yatırım lar onu bine katlar herkes kılıçdaroğlu diyor hükümet e toz kondurmuyorlar son üç yılda herşey 3 katlanmış tamam kılıçdaroğlu da yetersiz ama herkesin şunu bilmesi gerekir her zorlukta vatandaş a yüklenmek de yanlış zengin ler siyasi ler sanatçılar sporcular nerde zor günde bir ihtiyaç sahibine bir aylık erzak alınabilir bu kriz geçsin ardından zamlar vatandaşa bazıları kaos tan beslenir

  • Siyaset yapmayın!..23 Mart 2020 22:51

    Hala iktidar ve muhalefet konuşuluyor! Birlik diyoruz, tek yürek diyoruz ama hala politika ile kirleniyoruz... Birlikte bu hastalığı yeneceğiz, toplumca galip olacağız ya da büyük kayıplarla bu işin içinden çıkacağız. Vakit kurallara uyma ve birlik olma vaktidir dostlar!.. #evdekaltürkiye#evindekal#birlikteyeneceğiz

  • A. A.23 Mart 2020 21:27

    Çok şükür kafamız çalışıyor. SSK'yı batıran Fetö dostu Kılıçdaroğlu'nun aklına ihtiyacımız yok. Bol keseden atıyor. Belediyelerin işçileri kapının önüne koyuyor haberin var mı? Nerede namus sözü? Hâlâ seni destekleyenler var mı ya?

  • VATANDAŞ 23 Mart 2020 19:30

    KORONA 'DAN DAHA TEHLİKELİ CAHİL YOBAZ TEHLİKESİDİR. BUNLAR KEDİŞERİNİ BİLİYOR. NE YAZIK Kİ BUNLAR ÜLKEMİZDELER VE GEREKSİZ YERE OKSİJEN TÜKETİYORLAR

  • Yatandaş 23 Mart 2020 20:14

    Boş yere oksijen tüketenler başkalarına tahammülü olmayan ve kin kusanlardır, asıl cahil ve yobaz da onlardır.

  • chp li23 Mart 2020 19:08

    bak yavrum kemal biraz hesaplı at o dediğin çok başkalarıda var bu bir                           iki senin savunman gereken tıbbi cihazların ve sağlık teknolojisinin önündeki engelleri kaldırıp kanal istanbul yapacağınıza bilim ve teknolojiye yatırım yapın demek anladınmı de get bulaşıkları yıka

  • VAKİT BİRLİK VAKTİDİR!..23 Mart 2020 18:40

    Devletine ve milletine gönülden, fedakârca çalışan sağlık çalışanlarını ve uçuş personelini gönülden tebrik ediyorum. Devletine ve milletine asıl hizmet, menfaat düşünmeden, fedakârlıklar yapılarak sunulan hizmettir. Bu zor zamanlarda devletini ve milletini zor koşullarda koruyarak kendinden fedakârlık yapan herkese selam olsun!.. Sen, Kılıçdaroğlu! Hala siyaset, hala koltuk, hala rant peşindesin!.. Ne yazık ki bu ülkenin senin gibi her yeri eğri büğrü siyaset yapan bir muhalefeti var... Bırak siyaset ile rant yapmayı da yardımcı ol ve topluma fayda sağlayacak şeyler peşinde koş!.. Zaman siyâset zamanı değil, birlik zamanıdır!.. Eğer biz toplum olarak bu virüs belasını yenemezsek çok sevdiğimiz insan(lar)ı kaybedeceğiz... Durumun vehameti dünya genelindeki hasta ve ölen kişi sayısında mevcutdur!.. AKP, CHP, vs vs... Herkes siyaseti bırakmalı ve toplu şekilde uyarıları dikkate alarak devletine ve milletine ve kendine faydalı olmalıdır!.. HEPİMİZ BİRİZ, BİZ TÜRKİYE'YİZ!..

  • SGK VE KEMAL!..23 Mart 2020 18:39

    Milli birliğin olması gereken yerde sözüm ona sayın Kemal! Hala para mevzu ederek rant yapma peşindesin... Senin SGK başındaki günlerini de biliyor bu ülke. O zaman sağlıkçıları göremedin herhalde şimdi aklına geldi. Çok güzel bir kalbin var, kıyamam!.. Birlik mesajları ver, birlik!!! Atıp tutma zamanı değil!..

  • lafa gelice konuş23 Mart 2020 18:23

    sen işcileri işten at sonra gel burada oy için 3 maaş 5 maaş söyle .insan utanır be siz gidin hdp koluna girin gezin zaten tatillide seviyorsunuz çalışımıyorsunuz  zaten bir mikrofon alıyorsunuz konuşuyorsunuz .bir sol parti dünyada bir ilk  işcileri işinden attı

  • EURO-EURO-EURO23 Mart 2020 18:05

    sağlıkcı imiş bizim günahımız ne bu ülkenin vatandaşı değilmiyiz.bizim ödediğimiz vergileri sadece sağlıkcılarımı verilecek.mesleğini beğenmeyen varsı istifa etsin.eğer sen iyi bir adam olsan kemal ülke zor durumdan geçiyor tüm aldığın maaşlarını sağlıkcılara bağışla arkadanda CHP ve o yandaş birliktelik yaptığın iyi parti ve hdp li milletvekilleri de tüm maaşlarını sağılıkcılara bağışlasından hiç maaş almayın o zaman seni alkışlarız.kimin parasını kime veriyorsun.bizim bu ülkeye meslek olarak menfaatlerimiz yokmu.bana ne sağlıkcı imiş.herkes işini yapıyor parasını kazanıyor.istemeyen yapmaz bu mesleği.eğer bu ülkeyi yönetecek ise bu ülke battı demektir.seninki ssk nasıl batırdın ise ülkeyi toptan batırmaya çalışıyorsun.

  • kılıç23 Mart 2020 18:00

    ŞOVU BIRAK SEN OLSAN BU MİLLET AÇLIKTAN KIRILIR .

  • ANGARALI23 Mart 2020 17:32

    Tam bi dümbük la şu adam biz evde işsiz yatıyoruz sabırla bekliyoruz adamlar da herkes gibi işini yapıyor piyasa düzelir devlet bi kıyak ikramiye çeker de sanane olayı oraya buraya götürüyorsun işine bak dışarı çıkmayın de liderliğini yap becerebiliyorsan türkiyenin virüsü sün diyecek bişey yok adamlar bi iktidara gelsede görsek OLAY MİLLİ KARDEŞİM VARSA YAPACAĞIMIZ BİŞEY PARADA İSTEMİYORUM YATIYORUZ ZATEN KAÇ AYDIR BELKİ BENİM ÇOĞU İNSANDAN ÇOK İHTİYACIM VAR SÖZ KONUSU VATAN VE MİLLETİMİZ PARAYLA OLMUYOR BU İŞLER GÖNÜL MESELESİ YILLARDIR FUTBOLCULARADA DAĞITILDI BU PARALAR KARŞILIĞI NE OLDU...

  • K223 Mart 2020 17:30

    sana birdaha oy verirsem......................................

  • ZANGOÇ TIRTIR23 Mart 2020 17:30

    bekara karı boşamak kolay der atalarımız.kaynağınıda bir versen iyi olurdu.yine milleti kıştırmış hükemete karşılık yaptığı en güzel şey bu bunun.ülkeyi yıkmak örgüt kuran fetö cüleri de serbest bırakın demiş önerilerinin içinde yazıklar olsun sana.

  • K223 Mart 2020 17:28

    birde şu var kızılay mesaj atar para ister virüs çıkar 2 maaş verilsinder zaten askerliğide iş kapısı yaptınız...............herşey paramı ya da bizim vergilerden birazda bize verseniz.............şimdi aydem mesaj göndermiş gecikmiş borcunuzdan dolayı vs...........esnafa da şöyle bir uygulama yapın ortalam üzrinden............para ödeyin...........

  • K223 Mart 2020 17:10

    sayın kılıçdaroğlu esnaf ne yapsın hadi onların garanti ücreti var sigortası var en azından ggelen giden belli ben ne yapayım..............oldu üç maaş verin yetmez dört de olur o zaman benim emeklliğimide verin kardeşim.........

  • pazarci23 Mart 2020 17:01

    ne bu be adam saglikci ee anladik saglikciysan saglikcisin babanin hayrinami calisiyon.hem istemem hemde yan cabime koy...isine gelmiyorsa al ceketine cikgit .bu sozde aglayan saglikcilar en kucuk Milli duygu tasimiyorlar.lutfen yayinlayin.saygilar

  • Yıldıray hoşafçıoğlu 19 Nisan 2020 00:45

    Allah allah sanirim pqzarcisin. En ufak kaosda domatesi 10 tl yapan kolonyayi sisesine 30 tl isteyen sizlerde sikinti yok. Ama canini hice sayan evladini goremeyen sarilamayan saglikcilqr agliyo oylemi. Allah korusun diyeyimde bi canin yanarsa kendinden yada anne babandan duatunmu saglikcinin sefkatli eline ozaman baslarsin 1 degil 1000 hakediyolar verin verin demeye. Basa gelmeyen bilemz. Oturup yazmak kolay bide yasayanlara sor

  • sağlıkçı23 Mart 2020 16:44

    o çift maaş döve döve çalıştıracaksa sağlıkçıyı uzak dursun , takdir ister sağlıkçı merhametine hoşgörü ister , emeğinin karşılığını ister , kimsenin sadakasını istemeyiz artı bir ücrette istemeyiz , eğilsekte ülke ekonomisinde  çökmiyecek kadar destektir çok değil !

  • edbe23 Mart 2020 16:33

    TTB konseyde yer almalı derken Aslında PKK  yı diyor.  Bu adam kesinlikle milli ve yerli değil ... tasada ve kıvançta bir olanlar milli ve yerlidir.

  • Yuh artık23 Mart 2020 16:49

    Hay senin olmayan aklına

  • KAZIM YILDIRIMÜSTÜ23 Mart 2020 16:33

    bizlerde esnafız.dükkanlarımızı kapattılar.bu ülkenin vatandaşı değilmiyiz bizim çoluğumuz çocuğumuz yokmu.peki bizede versin bizler iki maaş değil bir maaşa da razıyız.bunun yaptı bozgunculuk bence.

  • KERİM23 Mart 2020 17:10

    YILARDIR 1 TL MALI 3 TL YE SATINIZ VERGİDEN KACTINIZ M SAHTEKARLIKLA MİLLETİ DOLANDIRDINIZ DURMADAN ZAM YAPTINIZ DOLAR ARTTI PETROL ARTTI DİYE DURMADAN ZAM YAPTINIZ DOLAR PETROL DÜŞÜNCE FİYATLARI DÜŞÜRMEDİZ YİNE DOYMADINIZ VAY BE

  • REMİZ RAHATKOLLU23 Mart 2020 16:12

    bizlerde emekliyiz.asgari düzeyde maaşlar alıyoruz.bizlere iki üç kat maaş verilsin o zaman verileceksen.bu bu ülkemin vatandaşı değilmiyiz.ülkeye yıllarca sağlıkcı olarak hizmet verdik.

  • ______,______23 Mart 2020 16:10

    adama bak fetö den atılanları tekrar devlete alın diyor.kriz adı altında araya sokuşturmuş.senin kadar hükümetin kafası çalışmıyor akıllarına gelmiyor.bu paraları karşılığı olmadan nerden vereceksin.aynen sen bu çözümleri yıllar önce yaptın SSK batırmıştın.şimdi ise hükümete devleti batırtıracaksın.

  • Anladın 23 Mart 2020 16:27

    Sana başka şeyler de öğretsinler. Aynı sakızı geveleyip durma

  • Saygımız23 Mart 2020 16:07

    Tmm sağlıkçılara saygımız var ama her zaman risk grubunda çalışan insanlar vardır, olacaktır, polisler, askerler, madenciler vb bu insanlar da her zaman bir risk unsuru ile çalışırlar, olayı çok fazla sulandırıp acıtasyona getirirsek işin içinden çıkılmaz.

  • Sağlıkçı23 Mart 2020 16:05

    Özel sektörde az para almanız devletin değil Patronlarınızın yarattığı bir  sorun. lütfen bu konuyu devlet ile değil patronlarınızla görüşün !!!

  • TC VATANDAŞI 23 Mart 2020 16:01

    Afrika Kalkınma bankasına ödenmek üzere 26 milyon parayı bulanlar, ölümü göze alarak çalışan sağlık personeline bu parayı bulur herhalde.

  • KEREM KALBURÜSTÜ23 Mart 2020 15:50

    bunun işi gücü fikir üretmek değil ülkeyi batırmak.bizim birikmiş yüksek paramız yoktur.ülke borç batağında iken bu iş nasıl olacak.diğer çalışanlarda kelle koltukta fedekarca çalışmaktadırlar.bu seferde herkes para ister bunun karşılığı nerede.o zaman enflasyon hortlar.bu adama asla güvenmem.skk nasıl batırdi ise ülkeyide batırmaya çalıştığını düşünmekteyim.hep hükümeti halkın gözündün düşürmek için her şeyi yapmaktadır.

  • Sağlıkçı23 Mart 2020 15:49

    Bugün kamuda  en zor şartlar altında çalışan sağlıkçılar ve en az maaşıda sağlıkçılar alıyor  O kadar hasta ile gel sen uğraş çok yapabiliyorsan !!!

  • ----------- ??????????-------------23 Mart 2020 15:46

    bu parayı nerden vereceksin yine çıkmış ortaya ortaya bir laf atmış laf nereye giderse gitsin.bu parayı nasıl verirsin para basarsın o da enflasyonu hortatır.aynen ssk nasıl batırdı ise bu seferde ülkeyi batıracak bir karar.

  • köfteci23 Mart 2020 16:22

    kılıçdaroğlu sayesinde emekliler bayram ikramiyesi alıyor

  • KERİM23 Mart 2020 16:13

    SURİYELİLKERE MÜTEAHİTLERE NERDEN VERİYORSUNUZ

  • Al sana bütçe 23 Mart 2020 15:53

    Camiler kapalı. Diyanet çalışanları maaşlarının yarısını almayabilirler.

  • Sağlıkçı23 Mart 2020 15:44

    Yakhan efendi; Gel bir gün sağlıkçıların yaptığı işi yap bakalım Süpermen misin değil mi görür sün öyle sağlık ileri hakkında bilgin olmadan kuru sıkı konuşma !!!

  • Beyin cerah19 Nisan 2020 00:52

    Yakhan sen amannnn n3 dersi derken bu biz oturup tipi bitirmek icn anamiz agliyo sen turkcesini soyleyemezken bizler latince neler ogreniyorz neler. Yani herkes durqcagi yeri haddini bilmeli. Sanami dustu milletin alip verecegi. Kimsinki bi cerrahi elestiriyorsun. Benim hemsirwm bile senden kat emek vermis. 8 senemi verdim cerrahliga

  • yakhan24 Mart 2020 00:12

    bak işine koçum hastalr seni bekler ..ama görüyozki sosyal medyadan aytılamıyon milletinde dediği tam bu işte ..sizden birşey olmaz

  • Sağlıkçı223 Mart 2020 19:56

    şöyle söylersek durum biraz daha anlaşılır, yakhan küçükken tıp okumayı çok istiyordu sonra bir yeri kazanamadı!!??

  • yakhan23 Mart 2020 18:29

    bu işin fıtratında var git madencileri gör efendi zaten biz sizleri görüyoruz devamlı elinizde telefon laylay lom begenmezsen kapı acık gardas...şurda  kac yüzyılda bi virüs cıkmıs  sanıyorki millet saglıkcılarak kosarak  habire iş yapıyor ..o halde  itfaiyecilerde yangına gitmesin ,asker savasmaya gitmesin bu ne la ..herkes işini yapacak birgun fazla bir güğn eksik bu böyle biline

  • Nedim23 Mart 2020 15:41

    Sağlıklarına zarar gelmesin yeter.  ikramiye de verilebilir!  Ancak  bu zevatın bütçe planlamasından haberi var mı acaba?   Ömrü hayatın görev yaptığın yerleri batırmakla geçmiş!  Hal böyle olunca dediklerini dikkate alamıyoruz.

  • Ne dedin 23 Mart 2020 16:12

    Bay Kemal'in yüzünden piyasada hijyen eldiven ve maske kalmamış. Olanlar da 20 katı fiyata satıyor.

  • edy23 Mart 2020 15:41

    hep birilerinin birşey yapmasını istiyor. demiyorki eşşek kafalıyım ben, niye şehir hastanelerine karşı çıktım, birilerini fitledim. saray edebiyatı yaparken E. inönü nün dolmabahçe sarayını yurt olarak kullandığını görmezden gelir. çok  bilmiş. 

  • : )23 Mart 2020 15:38

    Veremezler. neden mi ? ekonomi öyle bat oldu ki... polis 6 bin alır.. öğretmen 4 bin. sağlıkçı 3 bin. çalışan işçi 2.400. işsiz gss prim ödemek zorunda. vekil alır 15 bin. yani ekonomi toz duman.  aslında herke sişini yapıyor. ama herkes aç. ekonomide ya zenginsın, yada fakir. bu ekonomi ile kimseye 5 kuruş fazla veremezler. işçi 2400 aluyor net. bu admaın su çu ne eşşek gibi çalışıyor ? öğretmen taa bilmem nerede koylede 3 - 4 bin alıyor. asker taa bilmem nerde 5 - 6 - alıyor. yani. ekonomi öyle bişeki herkes çok çalışıyor, kimse mutlu deil. herkes hakkını alamıyor. hak alacak 1 tane sendıka yok. sendıka olsada, toplantıalra alınmıyorlar bile. yaa herkesler gibi sağlıkçıca 5 kuruş almaz. ALKIŞLIYORUZ : )) başkada bişe yok. ozaman millete çıkıpda, avrupanın kıskandığıyız demeyin. büyük lokma ye.. büyük konuşma REİS... avupadaki örnekler ve maddi destek hiç yok.

  • VAKİT BİRLİK VAKTİDİR!..23 Mart 2020 15:37

    Devletine ve milletine gönülden, fedakârca çalışan sağlık çalışanlarını ve uçuş personelini gönülden tebrik ediyorum. Devletine ve milletine asıl hizmet, menfaat düşünmeden, fedakârlıklar yapılarak sunulan hizmettir. Bu zor zamanlarda devletini ve milletini zor koşullarda koruyarak kendinden fedakârlık yapan herkese selam olsun!.. Sen, Kılıçdaroğlu! Hala siyaset, hala koltuk, hala rant peşindesin!.. Ne yazık ki bu ülkenin senin gibi her yeri eğri büğrü siyaset yapan bir muhalefeti var... Bırak siyaset ile rant yapmayı da yardımcı ol ve topluma fayda sağlayacak şeyler peşinde koş!.. Zaman siyâset zamanı değil, birlik zamanıdır!.. Eğer biz toplum olarak bu virüs belasını yenemezsek çok sevdiğimiz insan(lar)ı kaybedeceğiz... Durumun vehameti dünya genelindeki hasta ve ölen kişi sayısında mevcutdur!.. AKP, CHP, vs vs... Herkes siyaseti bırakmalı ve toplu şekilde uyarıları dikkate alarak devletine ve milletine ve kendine faydalı olmalıdır!.. HEPİMİZ BİRİZ, BİZ TÜRKİYE'YİZ!..

  • Serkan23 Mart 2020 15:35

    Basinda olup batirdigin sagliktanmi bahsediyorsun

  • SAİT23 Mart 2020 16:17

    SSK NIN PARALARINI KİM İÇ ETTİ..SSK NIN GELİRLERİ NEREYE GİTTİ...HÜKÜMETLER PARAYA SIKIŞTIKCA SSK EMEKLİ SANDIĞI BAĞKURA EL ATTILAR..YANDAŞLAR PARA YATIRILMADAN ÜRETİM YAPMADAN SGKLI YAPILDI ERKEN EMEKLİLİKLE SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARININ İÇİ BOŞALTILMADI MI?

  • Hadii23 Mart 2020 15:23

    milletvekilleri maas almasınlar, millet kan ağlıyor.. biraz devlete destek olun..

  • şahin kuş23 Mart 2020 15:14

    kardeşim işletmeler virüsten çalışamıyor, burdan vergiler gelmeyecek, mevcut maaşlar mdensin yeter

  • yakhan23 Mart 2020 15:10

    NE saçmalıktır ya ..arkadas herkes işini yapacak yerin  1000 metre dibinde  asgari maaşla çalısan insanlar var ..bu saglıkcıların cogu ellerinde cep telefonu oynayan insanlar ancak böyle bir musibet çıkmısta sanki dersin  kosusturmaca var ayıptır ya herkes  her insan çalısarak birşeyler kazanma peşinde ..ne yani yangın cıkınca söndürmeye giden itfaiyeciyidemi alkışlayacagız ..tabii işlerini şimdiye kadar  adam gibi yapmadıklarından  biraz iş yapınca kendilerini süpermen gören bu saglıkcılar şişirmeyin ayıptır ya şimdiye kadar  25 bin test yapılmış zaten istanbulun bir günde  baktıgı hasta sayısı 1 milyon normalde  ee şimdi o hastalara da bakmıyorsnuz ,,o halde nedir bu şişirmece HERKES İŞİNİ YAPACAK BU İŞİN FITRATINDA VAR ..HA PARA VERMEK İSTİYORSANIZ PAMUK ELLER CEBE MİLLTİN VEKİLLERİMİ  KRALLARIMI DESEM BİLEMEDİM

  • Hüseyin 23 Mart 2020 16:34

    Doğru söylemişsin Yakhan arkadaşım. Böyle mantık olmaz her ay çift maaş verilsin. Ha bir iki maaş ikramiye olabilir. Sağlıkçı bunu bilerek asker polis veya itfaiyeci bu riski bilerek oluyor. Ben de işçiyim benim de çalıştığım yere risk var. Bu adam bütçeden anlamıyor. O zaman asker polise de çift maaş verilsin. Böyle bir anlayış olmaz. CHP senelerdir işbankasının gelirlerini yiyor bir seferde Ataturk ün mirasından bu sağlık çalışanlarına biz destek olacağız desine görelim. Ulan bi seferde emir vereceğinize çözüm üretin elinizi taşın altına koyunda adam diyelim bunlara......

  • Y.a23 Mart 2020 15:50

    DOGRU SÖYLÜYORSUN KARDESIM.HERKES GOREVINI BILSIN.YERIN METRELERCE ALTINDA CALISAN MADENCILERIMIZ, CAN GUVENLIKLERI SIFIR.BENDE KIMYA SEKTORUNDE CALISIYORUM.AKSAMA KADAR KICIM YIRTINIYOR. EMEKLI OLAN BIR SURE SONRA MEFTA .BIZEDE O ZAMAN YIPRANMA VERSINLER.

  • memoli23 Mart 2020 15:10

    SAĞLIKÇILARDAN İSTEĞE BAĞLI ÜCRETSİZ İZİNDEN OLANLAR ÇAĞRILMALI VE 3600 EK GÖSTERGELERİ BİR AN ÖNCE VERİLMESİ GÖRÜŞÜNDEYİM

  • Tribüne oynayan teknikman23 Mart 2020 15:06

    Çinliler dünyayı batıracak bu da türkiyeyi

  • edy23 Mart 2020 14:58

    kasap et derdinde koyun can derdinde. taksici çıkar yolcu azaldı, esnaf çıkar ciro azaldı, sanayici çıkar üretim azaldı, partici çıkar şunu ver bunu ver... yahu fırsatçılığı ve kendi derdinize düşmeyi bırakın. durum ciddi biraz da hazırdakilerden idare edin. sabır edin, izole olun , idarecilere destek olun şimdilik. 

  • Erol g.23 Mart 2020 14:56

    2 MAAŞ DA AZ DOKTOR HEMŞİRE AYRIMI YAPILMADAN SAĞLIK PERSONELİNDEN HER BİRİNE 100 000 YÜZBİN TRY İKRAMİYE ÖDENMELİ EK GÖSTERGELERİNDE DE İYİLEŞME YAPILMALIDIR

  • Hüseyin 23 Mart 2020 16:36

    Erol arkadaşımız ironi yapmış anlamamışsınız. Ne güzel cümleyle özetlemiş durumu anlayana. Teşekkürler Erol arkadaşımıza.

  • mantık23 Mart 2020 15:42

    Yok lan 1 milyon yapalım!

  • Hadi bakalım23 Mart 2020 14:50

    Devletten milletvekili maaşlarınızı almayın samimi iseniz sağlıkçılara, askerlere verilsin..

  • tuna23 Mart 2020 15:05

    aynen dostum boşa gazel okuyor bunlar HERKES İŞİNİ YAPACAK

  • Harbi23 Mart 2020 14:40

    Ben diyorum ki 2 maaş verilmesin herkes kendi görev sorumluluğun bilincinde olup paralar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşsın herkes kendi mesleğini kendi seçiyor allah zor işte çalışanlara kolaylık ve sabir versin

  • ......23 Mart 2020 14:37

    Alim konuştu

  • Düşünür 23 Mart 2020 14:28

    Gayet insani talep ve düşünceleri bile hazmedemeyen sözde dindar, gerçek anlamda kindar bir güruh var.Allah bunlara akıl fikir versin ve de ıslah etsin.

  • ......23 Mart 2020 15:33

    Kardeşim devletimiz çok şükür gerekeni yapıyor, yapacaktır. 1 saat fazla çalışana bile ek ücretini her zaman veriyor. Onların emeğini karşılıksız bırakmayacaktır. Ama sayın kılıçtaroğlu nun bu önerisi otoparkın üstünde konuşup burada niye otopark yok demesine benziyor. Konuşmak

  • Katılıyorum23 Mart 2020 14:05

    Devlet bütçesine zarar vermemesi için tüm milletvekili maaşları önümüzdeki 3 ay boyunca sağlıkçılara aktarılsın 

  • Vatandaş 23 Mart 2020 16:39

    Aynen dostum bakalım Kılıçtaroğlu ve tayfası maçası yiyecek mi bi denemek lazım.

  • Vb23 Mart 2020 14:05

    Tek anladığı bu, icraat diye maaş vaadi, sırtında yumurta kufesi yok ya, at bakalım, belediyelerin de işçi çıkarsın, daha belediyelerde 4 sene önceki sözünü tutmadı,

  • sgk23 Mart 2020 14:02

    ozaman idlibde pkk ypg veya suriyede çalısan askerlerede  verilsin herkes görevini eda etmek zorunda ben görev yapıyorum diye böyle bir şaçma lık olmaz ödül verilebilir ikramiye gibi 

  • Tavsiye 23 Mart 2020 15:16

    Evladım beyin yanmış. Şu kaynatmışsın. Deni bir okusun üflesinler.

  • bir dost23 Mart 2020 13:58

    çok yerinde önerler derhal yasalaşmalı

  • Vatandaş23 Mart 2020 13:54

    salla meydan boş

  • Mucise Reis ;)23 Mart 2020 13:54

    Gerçekten çalışana verin kardeşim...Aileleri stres altında. Para pul önemsiz. Sağlıkçıların kimi kendi maskesini kendi alıyor... kimi yeşil bezlerden maske dikmiş kullanıyor.. kıyafetlerini temizliyorlar hergün. yıkıyorlar, kurutuyorlar, detarjanlar, ev temizliği ve hijyeni... ya bunları düşünmüyordum... ama hem çift çalışıp, hemde stres baskı ve yoğun çalışan bu kişlerin en azından ceplerinden ekstra yaptıkları harcamaları karşılamak lazım... kadın hemşire, evde anasın abakıyor, anası evde tek kalmış. evi temizlenıyor ha bire, evde herkes her gun dzenfekteler felan filan. yaa para değil ama en azından masraflarını böylece, karşılamış oluruz... verin abi.. bu ulkede, yatana değil, çalışana verin para... o hastaneyi temizleyen daha bir şevkle temizlesin lavaboları, tuvaletleri... verin abi ya... önce sağlık....

  • dost26 Mart 2020 00:30

    eger cıft maas veriyorsa saglık sektorundekı alt sınıfa verin

  • mzd23 Mart 2020 13:49

    tebrik ediyorum valla ,sağlıkçıları tek düşünen politikacı an itibarı ile...