E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: BM gerekli dersi verdi---

Kılıçdaroğlu: BM gerekli dersi verdi

Kılıçdaroğlu: BM gerekli dersi verdi
22 Aralık 2017 - 14:51 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kudüs tasarısının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda kabul edilmesine ilişkin 'Birleşmiş Milletler Genel Kurulu gerekli dersi verdi' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent'teki Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören gazilerle bir araya  geldi.

Hastane çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu,  gazileri belirli aralıklarla ziyaret ettiğini belirterek, "Yeni yıl nedeniyle  tekrar gazilerimizi ziyaret ettim. Moralleri iyi. Özellikle hastaneden çok  memnunlar. Dolayısıyla başta başhekim olmak üzere bütün hastane personeline  yürekten teşekkür ediyorum. Onlara minnet borçluyuz." ifadelerini kullandı.

Dün BM Genel Kurulundaki oylamaya ilişkin soruyu yanıtlayan  Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu oylama, sadece Ortadoğu için değil dünya için çok önemli bir  oylama. Bir kişinin 'Ben dünyaya egemenim' diye ortaya çıktığı ortamda Birleşmiş  Milletler Genel Kurulu gerekli dersi verdi. Biz Ortadoğu'da barışın, huzurun  olmasını istiyoruz. Trump, Ortadoğu'nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu.  Bereket versin bu bomba patlamadan BM Genel Kurulu müdahale etti ve bu kararı  reddetti. Karar, Ortadoğu'nun, dünyanın barışı için olağanüstü güzel bir karar.  Biz Ortadoğu'da barışın ve huzurun olmasını istiyoruz."

Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale  Karabıyık, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Çankaya Belediye Başkanı Alper  Taşdelen de eşlik etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)