E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKiler GYO'dan inşaat sözleşmesi---

Kiler GYO'dan inşaat sözleşmesi

Kiler GYO'dan inşaat sözleşmesi
04 Kasım 2015 - 14:47 borsagundem.com

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kiler Holding A.Ş.'nin mülkiyetindeki Kartal'daki arazi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Kiler GYO, Referans Kartal Kordonboyu projesi için Kiler Holding A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Kartal'daki 3.028,37 m2'lik arazi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İlgili arazi üzerine konut ve ticari ünitelerden oluşan karma bir proje yapılması ve Ocak 2016'ya kadar ruhsat alınarak satışların başlaması planlanmaktadır.
 
Kiler GYO'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Yatırım Komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde Yönetim Kuruluna önerisi ile;
İstanbul İli Kartal İlçesi Yukarı Mahallesi'nde 186 pafta 568 ada 21 parselde bulunan 3.028,37 m2  yüz ölçümüne sahip "Arsa" niteliğindeki, tamamı Kiler Holding A.Ş.'nin mülkiyetindeki gayrimenkul için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalanmıştır. İlgili gayrimenkul üzerinde  "Referans Kartal Kordonboyu" ismiyle konut ve ticari ünitelerden oluşan karma bir proje yapılması ve Ocak 2016'ya kadar ruhsat alınarak satışların başlaması planlanmaktadır. Projede yer alacak toplam 94 adet konut ve 11 adet ticari üniteden 60 adet konut arsa sahibine verilecektir. Projenin gerçekleştirilme süresi inşaat ruhsatının alınmasından itibaren 36 ay olarak kabul edilmiştir.
Kiler Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde ilişkili taraf kapsamındadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)