E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKiev'e İskender füzesi atıldı, askeri iletişim merkezi vuruldu---

Kiev'e İskender füzesi atıldı, askeri iletişim merkezi vuruldu

Kiev'e İskender füzesi atıldı, askeri iletişim merkezi vuruldu
28 Şubat 2022 - 21:46 borsagundem.com

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de büyük bir patlama sesinin duyulmasının ardından sirenler çalmaya başladı. Brovary bölgesinde askeri radar iletişim merkezi vuruldu

Rusya ve Ukrayna arasında yapılan müzakerelerin hemen bitiminde başkent Kiev’e 20 kilometre mesafede bulunan Brovary şehrinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Brovary Belediye Başkanı İgor Sapojko, şehre saldırı olduğunu ve sığınaklara gidilmesi gerektiğini açıklayarak, "Birkaç dakika önce şehre hava saldırısı düzenlendi. En az 6 yaralı var. Sığınaklarda kalın" dedi.

Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Anton Geraşenko telegram hesabından yaptığı açıklamada “Kiev’e İskender Balistik Roketi atıldı. Vurulan yeri ve sivillerin durumu için inceleme sürüyor” dedi.

Dün de başkent Kiev dahil birçok yerde gerginlik sürerken Odessa kentinde siren sesleri duyulmuştu.

Sirenlerin çaldığı esnada, Ukrayna'ya ait hava savunma sistemleri devreye girmişti.

Rus yolcu uçağı İstanbul'a indi

 

UEFA'dan Rus kulüplere veto!

 

JP Morgan: Rus ekonomisi 2. çeyrekte yüzde 20 daralacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR28 Şubat 2022 22:51

    AB ACİLEN ASKER GÖNDERMELİ! Rus'u durdurmanın ve askerini imha etmenin en kestirme yolu UKRANYA'YA AB ASKERLERİNİN YERLEŞTİRİLMESİDİR. ACİL ve CESUR karar alma zamanıdır. Aksi halde BEBEKLERİN ÖLÜMÜNÜ insanlık tv.den seyretmeye devam edecek. SURİYE'DEKİ KANI BOZUK YÖNETİMCE ÇOLUK ÇOCUĞU NASIL İMHA ETTİKLERİNİ UNUTMAYALIM.

  • Kızdırmayın İpraaamı28 Şubat 2022 23:17

    Tamam abi eb yi arıyorum hemen

  • Mucise Reis ;)28 Şubat 2022 22:15

    Bir an önce uzlaşma yapsalar bari. Rusya çökerse, ABD Türkiye ye bulaşacaktır.  Zaten ABd bile bile Rusyayı kışkırttı, bu arada Türkiye 5. nesil uçak alamıyor, 4 nesil uçakları güncelleyemiyor, ABD Bu işi planlamış. İranile biraz iyi gibi takılıyor, Demek ki Sıraca Türkiye var. Birde ekonomiden anlamayan kadromuzla yakalandık, faiz neden mi sonuç mud erken, dinimize NAS a göre ekonomi ile yönetiliyoruz. Gerçekten de bu belaları ABD bizlere de başımıza açacak gibi. Yaşananörtüğü ambargo kime yapılsa, sonrasında problem çıkarttı ABD.  Rusya çok da güçsüz kalmasın öyle...

  • manyak herif28 Şubat 2022 22:08

    iskender deil aleksandır.iranlılar yanı persler iskender der,iskender makedonyalı yigit bir askerdir.genç yaşta ölmesine ragmen hindistana kadar at surmuş cesur bir komutandır.

  • manyak herif01 Mart 2022 00:07

    asi-benim tepemin tasını attırma.nerenle   okuyon.tabiki de ölduken sonra at surmuş.işin ilginç yanı da bu zaten.

  • Asi28 Şubat 2022 23:19

    Ölmesine rahmen. . . Öldukten sonra mı at sürmş😎

  • Mucise Reis ;)28 Şubat 2022 22:07

    Ya elde hala iha sihalar var, koruyabilseler bari... Şehir savaşların büyük üstünlük sağlayacaktır.  İskender füzesi ama ne tür başlık takılı acaba ? misket bombası ? ağır patlayıcı başlık ? sığınak depo delici özellik ? Acaba ne amaçla iskenderleri gönderiyorlar, kısa menzil askeri kamyonlardan atılabilen rampalar mevcut. x bölgeye gidip tak tak tak atıyorlar sonra mobil rampalar yer değiştiriyor...