E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKiev ve Lviv'e füze yağmuru! Rusya uçak tamir tesisini vurdu.---

Kiev ve Lviv'e füze yağmuru! Rusya uçak tamir tesisini vurdu.

Kiev ve Lviv'e füze yağmuru! Rusya uçak tamir tesisini vurdu.
19 Mart 2022 - 11:07 borsagundem.com

Rusya – Ukrayna arasındaki savaş 23. gününde devam ediyor. Son bir haftada 3 defa Lviv'e 130 kilometre yakınlıktaki Lutsk ve İvano – Frankiv'in yanı sıra Lviv'e 40 kilometre uzaklıkta Yavoriv bölgesi de Rus füzeleri tarafından bombalandı.

Rusya, Ukrayna'ya başlattığı saldırıların 23. gününde Lviv şehrindeki uçak tamir tesisini hedef aldı. Bombardımanın ardından gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Lviv Belediyesi, "Tamir merkezindeki binalar darbelerle yıkıldı. Ancak tesisin aktif çalışması önceden durdurulduğu için can kaybı bulunmuyor." açıklamasında bulundu.

Kliçko: Rus imparatorluğunda yaşamak istemiyoruz

 

Zelenskiy: Ukrayna ile anlamlı müzakere, Rusya için tek şans

 

Putin'den Macron'a: Ukrayna her gün savaş suçu işliyor

 

Ukrayna savaşın bitiş tarihini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 11:58

    Türkiye için önemli olan şua, saldırı olursa, hava savunma gücün yok ise, fabrikaların, tesislerin imha olacaktır. teknolojın hava limanların çalışmaz olacaktır. gemilerin roketlerin hedefi olabilir. sehir füzeleri, uzun menzil akıllı füzeler çok önemli. Hava savunma sistemleri uzun menzil çok önemli. özelliklede tank-uçak vb askeri fabrikaların ikizi, Azerbaycan + Pakistan (nükleer altyapı var) +kktc olarak, farklı arazilerde de olmalı. ters durumda insnaı yardım diyerek uçak +kara +deniz araçları vb. askeri destek alır-verebiliriz. Azerbaycan uçaklarla Ermenistansavaşında askeri bayraktar hibe ettiğimiz gibi :D uçaklarda bol bol ihsa siha giderek oyuna dahil olmuştu. Bu Ukrayna-Rusya savaşı o bakımdan önemli. Birde karadan omuz atmalı silahlar  çok önemli bu alanda çalışmalar hızlanacak belliki. omurdan at- helikopter, uçak, tank, burma sistemleri. otomatik araçlı ve taşınır araçsız. bu alanlar ordu savaşlarında önemi artmış. Ruslarda iha siha etkın deılmış, onuda görduk

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ19 Mart 2022 15:33

    abd ingiltere ve fransa uçak tesislerinin vurulmasına izin veriyorlar çünkü uçakları yalnızca kendileri yapıp satmak için .bu savaş anlaşmalı döğüş bence.ukrayna nın tüm silah sanayini bitirmek istiyorlar.eğer bizde de muhalefet iktidara gelir ise bizde de savaş sanayinin kapısına kilit vurduracaklarını düşünmekteyim.