E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKepenk kapatma en çok o partiyi vurdu---

Kepenk kapatma en çok o partiyi vurdu

Kepenk kapatma en çok o partiyi vurdu
10 Ekim 2013 - 08:03 borsagundem.com

Cumhuriyetçi Parti, tarihinde hiç olmadığı kadar halkın nazarında değer kaybı yaşadı

Yeni yapılan bir ankete göre, Cumhuriyetçi Parti’nin izlediği politikayı olumlu bulanların yalnızca yüzde 28 olduğu ortaya çıktı.
ABD'de son 10 gündür devlete kepenk kapattırmakla eleştirilen Cumhuriyetçi Parti, halkın nazarında da hiç olmadığı kadar gözden düştü. Ünlü Gallup kamuoyu yoklama şirketi tarafından yapılan araştırmaya göre, halkın yalnızca yüzde 28'inin Cumhuriyetçi Parti'nin politikalarından memnun olduğunu ortaya çıkardı. Geçen bir ay içinde Cumhuriyetçilerin halkın nazarında yüzde 10 değer kaybı yaşadığı da kaydedildi. Gallup, kurulduğu tarih olan 1992 yılından bu zamana kadar yapılan anketlerde ilk defa partinin bu kadar düşük seviyede tespit edildiğini duyurudu.
Zaman'da yer alan habere göre, Devletin kepenk kapaması dolayısıyla halk demokratlara da kızgın. Ankete göre, demokratların izlediği politikadan memnun olanların oranı yüzde 43 olarak tespit edildi. Geçtiğimiz ay demokratlara yönelik memnuniyet yüzdesi 47 olarak belirlenmişti.
Yine ankete katılanların yüzde 60'ı Cumhuriyetçilerin izlediği politikayı doğru bulmadığı yolunda görüş bildirdi. Demokratları beğenmeyenlerin yüzdesi ise 49 olarak tespit edildi. Yine aynı çalışmada Cumhuriyetçilerin yüzde 27'si partilerinin politikalarından memnun olmadığı yolunda görüş bildirdiği gözlendi.
3 - 6 Ekim tarihleri arasında yapılan kamuoyu araştırmasına bin 28 kişi katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)