E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKenan Beren için endişeleniyor!---

Kenan Beren için endişeleniyor!

Kenan Beren için endişeleniyor!
10 Eylül 2015 - 12:28 borsagundem.com

Kenan Doğulu, önceki akşam eşi Beren Saat'e yapılan protesto üzerine harekete geçti

Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen terör protestolarının en ilginci, önceki akşam Sarıyer'de gerçekleşti. Bir grup, HDP'ye oy verdiği iddia edilen Beren Saat'i protesto etmek için toplandı. Öfkeli grup, Saat'in rol aldığı 'Aşk­ı Memnu' dizisinin çekildiği villanın önünde toplanıp "Beren Saat'e inat teröre hayır" diye sloganlar attı. Grup, yarım saatin ardından dağıldı. Bu protestoyu duyan Kenan Doğulu, eşi için iyice endişelendi.
 
SETTE DE GÜVENLİK OLACAK
 
Günlerdir eşine ve kendisine sosyal medyadan yapılan sert yorumları korkuyla okuyan Doğulu, son olayın ardından kolları sıvadı. Ünlü popçu, Beren Saat'i her yerde adım adım takip edecek bir yakın koruma tutma kararı aldı. Bu arada güzel oyuncu için yeni dizisinin setinde de güvenlik önlemleri alınacağı öğrenildi.
 
TEHDİT ALIYOR
 
Twitter ve Instagram'dan tehdit alan Beren Saat'in, bu kişilerin tespit edilmesi için de savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Bu arada Kenan Doğulu, her an eşinin yanında olacak yakın koruma için birçok aday belirlenmesini istedi. Doğulu, Saat'in 'bodyguard'ını da bu adaylar arasından kendi seçecek. (Takvim)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Beren saat'e kizacaklarina hdplilere kizsinla...10 Eylül 2015 18:44

    Zaten o kadar cahillerki, yillar once dizi cektigi yaliya gitmisler.:)))) bu cahil milletle ne yapacagiz biz!

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM10 Eylül 2015 14:10

    ANADOLU İNSANI faşist BİR ANLAYIŞA TESLİM OLAMAZ.KÜRDİSTANDA KEYFİ ÖLDÜRMELERLE SORUN ÇÖZÜLECEK ZANEDİLİYOR.ARTIK DOĞRU OTURUP DOĞRU KONUŞULMALIDIR.KÜRDİSTANA ÖZERKLİK VERİLMELİDİR.BU KANLAR BOŞUNA AKIYOR.BIRAKIN KÜRTLER KÜRDİSTANDA ÖZERK YÖNETİMLERİ İLE YAŞASINLAR .ÜLKEYE SUKUNET BÖYLE GELİR.ARTIK 21.YY DEVLETLER HALK OYLAMALARI İLE KURULUYOR.