E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatarlı yetkiliden tank palet fabrikası açıklaması---

Katarlı yetkiliden tank palet fabrikası açıklaması

Katarlı yetkiliden tank palet fabrikası açıklaması
14 Aralık 2019 - 14:06 borsagundem.com

Katar Şura Konseyi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud, ‘Tank-Palet fabrikası ile ilgili Türkiye’deki iktidar ile muhalefet arasında uyuşmazlık olduğunu bildiğini belirtti ve "Sorunun devam etmesi, diğer ülkelerin ekmeğine yağ sürer’’ dedi

Özelleştirilmesi sert eleştirilere neden olan Tank-Palet Fabrikası için ilk kez Katarlı bir yetkili görüş açıkladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Katar Şura Konseyi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud, ‘'Tank-Palet fabrikası ile ilgili Türkiye'deki muhalefet ile iktidar arasındaki anlaşmazlık ve uyuşmazlık olduğunu biliyoruz. Bu konu sizin içişiniz ama sorunun devam etmesi, diğer ülkelerin ekmeğine yağ sürer'' dedi.

Cumhurbaşkanı kararıyla özelleştirilmesine karar verilen Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi'ne (ASFAT A.Ş) resmen devredilmişti. ASFAT fabrikada istediği kuruma üretim yaptırabilecek.

Türk-Katar Parlamentolararası Dostluk Derneği Başkanı AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Katar Şura Konseyi Başkanı Mahmud onuruna Göksu Restoranda bir akşam yemeği verdi. Basına kapalı olan yemekte yer alan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Başkan Mahmud'a Sakarya'daki Tank-Palet Fabrikasına ortaklık konusunu sordu.

MİLLİ GELİR 128 BİN DOLAR

Yavuzyılmaz, ‘'Biz Türkiye'nin en büyük ikinci partisi olarak bu konuda iktidar ile farklı düşünüyoruz. Türkiye'nin önemli bir savunma ve silah fabrikası konusunda hassasız. Bu konu ülkemizin ulusal güvenliğini ve sırlarını da ilgilendiriyor. Ülkenizin bu fabrika ve gelişmelerle ilgili tavrı nedir ?''dedi.

Başkan Mahmud ise bu konuda Türkiye'deki iktidar ile muhalefet arasında uyuşmazlık olduğunu bildiğini belirtti ve ‘'Biz Türkiye ile her zaman iyi ilişkiler sürdürmek istiyoruz. İktidar ile muhalefet arasında bu konuda uzlaşma olmaması sizin iç işiniz ama sorunun devam etmesi, diğer ülkelerin ekmeğine yağ sürer'' dedi.

Başkan Mahmud, Katar'da Türk televizyon dizilerinin çok ilgi gördüğünü de söyledi ve ‘'Benim zamanım olmadığı için izleyemiyorum'' dedi. Konuk başkan, ülkesinde kişi başına düşen milli gelirin bu yıl 128 bin dolara çıktığını da açıkladı. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (71)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nokta...15 Aralık 2019 23:12

    Akepe nin sıfırdan böyle bir fabrika yaptığına 25 yıldır şahit olmadım.. ama 100 yıllık çıkarları fabrika ve tesisleri sattığına çok  şahit oldum. Seçimde oyumu millet ona göre kullanacak.

  • Aloo15 Aralık 2019 22:56

    Acaba ne demek istedi

  • Vatandaş 15 Aralık 2019 22:27

    Medyanın bile katar olduğu yerde 600 vekil + yüzlerce besili makam sahipleri olarak anlaşın ceplerinizi doldurun.

  • Menteş K15 Aralık 2019 18:38

    CHP zihniyeti, ABD ve İsrailin tüm menfaat ve çıkarlarını FETÖ cülerle örtüştürüp  bu düşünce ve fikirlerin savunuculuğunu Türkiyede savunmaktır. Bu söylentiler bize sadece zarar verir. Atatürküm partin hainlerin elinde malesef....

  • : ))15 Aralık 2019 23:08

    kitapdan okumadık. gün gün yaşadık.... ABD başkanı Trumpla kankam diyen sen... mektup arkadaşlarığı eden Trumaple sen....  İsrail ile mavi marmara gemi geriliminde ticari ilişkilierini aile bağlaından kişiler gemilerle yaptı... yine sen.... fetullah hoca efendi ile el ele banka temeli atıp dua eden gene sen .... ama CEK.. CAK.. CUK.. CÜKK... DİYE hayali düşünce öne sürüp cehape yapacak BENCE... chape yapar BENCE.. DİYE Düşündüğünü düşünen ve atomu parçalar gibi teori üreten gene sen  : ))) Nerenden ne element çıkartacan, uydurcan  daha bilemiyorum :D sadece 5 yıl geriye bakıyorsun. araştırmak için google ve youtube kulanıyorsun. öyle onun bunun ağzından tarih dersi almayda gerek yok : ))) 

  • GAZİ15 Aralık 2019 17:21

    SEN İŞİNE BAK İT ÜRÜ KERVAN YÜRÜR . İSTEMEYEN ABD AB DÖNMELER SABA TAYLAR BİRDE İSRAİLLİLER ! SAHİ İÇİMİZDE İSTEMEYEN KİM...

  • Ahmet T15 Aralık 2019 16:48

    O kadar abartıldı ki, sanırsınınz fabrika da Leopar tankları üretiliyor. Adı üstünde zaten, burada sadece tank paleti üretiiliyor. Ama büyük ihtimalle orası da MKEK gibi düşük teknolojilidir veya amca oğulları, deyze oğulları doldurmuştur faprikayı. Bizim beğenmediğimiz Arapların petrol paralarını ABD, kendilerine silah üretmek için kullanırken biz seyirci kalmamalıyız. Biz Katarlılara "sizi istemiyoruz gidin ülkemizden" dersek, onlarda başka ülkelere kaçar, ürkütmemek lazım. 

  • !!!15 Aralık 2019 15:18

    Türk ve Türkiye düsmanıdır bunları yapan!!!!

  • KOTÇU15 Aralık 2019 14:48

    ASELSANIDA VERİN BARİ

  • Ahmet T15 Aralık 2019 16:40

    Aselsan'ı verdiler zaten, ama Araplara değil. Aselsan'dan istifa edip Hollanda da ki Aselsan benzeri firmada işe başlayan 650 kadar sosyal demokrat(!) vatansız mühendisler başardı bunu.

  • KAYIKÇI15 Aralık 2019 14:47

    BUNLAR ŞİMDİ BİZDEN DAHA İYİ Mİ TANK YAPIYOR.NE BECERİKSİZ MİLLETİZ...ULAN BU SOYTARI TANKIDA UÇAĞIDA GEMİYİDE ABDDEN ALIYOR PERSONELİNİDE EMEKLİ ASKERLERE  AÇIYOR.

  • çok dikkat kritik.15 Aralık 2019 13:32

    suriyed ekullanılan nokta atışları bu obuslerle oldu  :)) uydu ve gsm ağları olmadan. tüm sistemler kabalı olsada kordinat ile hedefi yok ediyor. kör olmuyor bu sistemler tamamen bağımsız : )) hemde katara satılmadan önce yıllar yıllar önce yapıldı bu sistemler.. bu sistemlerle ovunenler sözde biz yaptık diyenler, fabrıkasını sattı. lisanlarlı proje ve tum gizli sırları ile birlikte karar emrinde. katar bu sistemlerin kopaysını verse piyasaya detay ve çizimleri başka fabrkıkamdada uretecem dese... ülke kaybı ve sırları için çok büyük tehlike. ordu için böyle bir sirk hemde 40 milyon usd gibi para için alınmamalıydı. Askeri uzmanlar konuşmuyor, çünkü sorsanız bunları diyecek askeri uzmanlar. Çok dikkat edin. Satışı destekleyen asker kökenli kimse yok.

  • ersan15 Aralık 2019 11:35

    sana konuşma hakkını kim verıyor.ARAP..sen kendı ülkendekı ::::AÇ:İNSANLARA BAK:????????????????????????????????????

  • Sansiro16 Aralık 2019 21:33

    Açmı? çok komiksin hacı. Katar zengin ülke. Zor zamanımızda 15 milyar dolar yatirim destegi veren tek ülke. Katarı suud ve bae ile karıştırdın sanirim. Senin kafa karişmış.

  • pinokyo seni..15 Aralık 2019 09:59

    memleketi ezdiğiniz garip halkın parasıyla yönetiyorsunuz pislik arap şehleri,ülkeniz insanı açlık içinde yaşar iken çöktüğünüz petrol kuyularının paralarını başka ülkeler dediğiniz yerlerde çocuklarınız yiyor kansızlar...

  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 12:13

    onlara sadece bir kısmı veriliyor büyük pastayı abd ve ab ülkeleri alıyor halkları zaten perişan.ancak bunlar biz güçlü olur isek kurtarabiliriz.

  • Lale15 Aralık 2019 09:34

    Yunanistan batıyordu bir iğnesini satmadı. Bizimkiler mubarek üretim yapan ne fabrika varsa sattılar. Toprak sattılar vatandaşlık sattılar hediye uçak aldılar

  • Kadir 15 Aralık 2019 09:28

    Bizde kişi başına gelir 4 bin dolar. Biraz işçi alıp götürün katara

  • kara man15 Aralık 2019 02:23

    Türkiye lübnana yardım ederek israile karşı hizbullahı destekliyor, katara yardım ederek suudilere, israile, ingiltereye karşı askeri indirek harekat yapıyor, libyada iktidarı destekleyerek akdenizi kontrol etmeye çalışıyor, mısırda sisi yerine mübarek olsa idi işimiz daha kolay olurdu. Boş muhalefet yapmayın. Hayatımda akp ye oy vermedim ama dış politika taktikleri suriye dışında mantıklı oldu.Suriyede keşke esadla anlaşsaydık, muhaliflerle arasında sulh yapsaydık hem islama hem de bizim menfaatimize daha uygun olurdu. Suriyede toprak bütünlüğü korunurdu.

  • Uzbek Gardas15 Aralık 2019 01:30

    TÜRKİYE'deki herhangi şarap Fabrikalarından birisini KATAR'lılar alsaydı CHP gıg bile demez alkışlardı.Tank Palet fabrikasını İsraile satılsaydı yine sesleri çıkmazdı....Ama satın alan RTErdoğan sayasinde Türkiyeye sıcak para aktaran ABD'nin dolar kıskacından kurtaran Kardeş ülke KATAR olunca chp'nin kanmına dokunur....

  • .15 Aralık 2019 13:21

    ülke tarihinde hiç bir hukumet. ne israile.. ne kara... ne arapa. ne ona ne buna devlet kurumlarını satmadı. bir b*k dan anlamadna yazıyorsun. ülke ve cumhuriyet tarihinde çalışan devlet fabrikaları hep devletçe yenılendı uretımleri hiç kesilmedi.

  • A g15 Aralık 2019 06:23

    Saçmalamışsın

  • Ali14 Aralık 2019 22:59

    Arkadaşlar satarak zengin olunmaz yaparak zengin olunur Bu ülkede Altay tankını yapmış olan otocar firması bu ihaleyi zamanında alsaydı şimdi tanklar kullanımdaydı altayı yaparak bunu herkese gösterdi tankpalete gelince şu anda modern Bi tankı yapabilecek yeteneğe sahip bir fabrika obüsleri inceleyen bilirsiniz Bmc ye gelince bu ihalenin en son verileceği firma çünkü böyle Bi yeteneği yok Bunuda kendisi zaten söylüyor

  • Ahmet T15 Aralık 2019 16:54

    Çok tuhaf ve tutarsız birisiniz. Hem "yaparak zengin olunur" diyorsunuz, hem de yapmaya çalışana "böyle bir yetenekleri yok" diyorsunuz. Başlamalarına bile itiraz edip müsaade etmezseniz tabi ki yapamazlar. Gerçi Vecihi Hürkuş gibi yapsa bile, sizin gibi kahpeler yine çelme takmaya çalışır, o da ayrı konu

  • A. A.14 Aralık 2019 22:09

    Adamlar para getiriyor, BMC ile beraber palet fabrikasında yatırım yapacak, beraber kazanacağız. Fabrika Milli Savunma Bakanlığı kontrolünde olacak. Hiçbir işçi çıkarılmayacak. Eski makinalar yenilenecek. Daha ne istiyorsunuz kardeşim. Ayıptır ya. Böyle bir siyaset, muhalefet olamaz, olmamalı.

  • eee15 Aralık 2019 13:24

    kardeşim katar sıfırdan fabrıka kuracakda babadna kalma arazımı vatabn millet için iş sahası için 10 yıllına vereyim kira almam... ama şimdi sen hazır kurulu duzenı alıyorsan. hoooppp... sıfırdan kursan alkışlarım.. ama zaten uretum kabılıyetı ve teknolojısı ve personelı. yetişmiş adamı olan ballı kaymak fabrıka alıpda BEN URETTIM. BEN URETUYORUM. URETIM İÇİN GELDİM. dersen kusra kalma milliyetçiliğini sorgularım. ben YAPANCIYIM. GELDİM. BIM İ ALDIM. üretim için geldim demek var.. sıfırdan bım gibi koca mağaza zıncırı kurup uretmek istihdam sağlamak var... bantık aynı

  • AhmetK15 Aralık 2019 13:01

    Guzel yazmıssın, ama bunlar anlamaz. Fox, sozcu ve cumhurıyet gazetesi afyonundalar. Kafaları calısmıyor. Bir de iş koc grubuna verılmeyınce havlamalar arttı

  • Ag15 Aralık 2019 06:26

    50 milyon dolar bizde yok muydu? Ne parasından bahsediyorsun?

  • reis14 Aralık 2019 21:21

    katar tüm gücü ile ülkemize yerleşti en karlı eğerleri havada kapıyor..

  • Lokman 14 Aralık 2019 23:59

    Adam para getiriyor demişsiniz yenilecek demişsiniz,bize para kazandıracak demişsiniz,madem herşeyi yenileyecekler teknolojinizde eski biz yenileyemeyiz.bunlar yani kararlılar babamızın oğlumu bize hayır yapıyolar.hiç kimse sorgulamasınmı arkadaşlar.

  • Dost müttefik ülke14 Aralık 2019 20:38

    Kardeşim katar dost ülke. Bize zor zamanda para yardımı yapan, kredi veren bir ülke. Osmanlıyı satmayan az sayıda Araplardan. Tank palet fabrikası ile katar da tank sahibi oluyor. Belki bu sayede silahlandırıyoruz katarı.Katarla la katar İngiltere değil, İsrail değil fabrikanın ortağı.

  • köhnemiş zihniyet15 Aralık 2019 14:29

    eee diyen olum ; o sahte uyduruk dine ölürken benden çok inanasın gelir korkak. tabi senin kalbin temizdir, ninen de başörtülüdür kesin. ülkelerin dostları yoktur, menfaatleri vardır. sen de ararsın doğalgazı, sen de satarsın silahını başkasına. her ayrıntıda katarla olmak zorunda değilsin. yarış dünya ile bir buluşun var da elinden mi tuttular ? bul üret patentini al markalaş, gelişmiş ülkelerde çoğu şeyi özel sektör yapar devlet değil. bu çomar sosyal devlet anlayışından geçin artık.

  • eee15 Aralık 2019 13:26

    madem katar dost nedne rum kresiminde rumlar ve yunanlılarla anlaşma yapıp doğalgaz arıyor ?? nasıl dostluk bu ? olm tarih oku tarih. dost diye birşey yok. masal dunyasındasınız. geliştirin bira kendınızı. memleketi tökeliyorsunuz. bizim avrupa ve dunya ile yarışmamız lazım biz sisin utopya uydurdunuz muslumanlık ve sahte uyduruk tarhinizle uğraıyoruz. 

  • Yuru git14 Aralık 2019 22:36

    Lan yuru git. Sigir cahil seni. Uc kurus mama icin kopeklik yapiyorsuniz

  • Ali14 Aralık 2019 20:36

    bundan önce, Alman yapımı horda tanklar için İsraile tamir bedeli milyonlarca dolar ödenirken, bu chp muhalefetinden tık yoktu, şimdi kendi tankımızı yapıyoruz, ortalığı ayağa kaldırıyor!!

  • ..15 Aralık 2019 13:28

    yeli uçak yaktık. yerli araba yaptık. yerli tank yaptık. yerli mekık yaptık. yerli silah yaptık. yerli s400 yaptık. yterli f35 yaptık. maşallah çok uretiyoruz.. ama 50 milyon usd bulup yerli fabrıkamızı katara satıyoruz .. hemde içindeki personel ile birlikte : ))) tek yapılan SATMAK.. SATMAK... SATMAK.. turkıyede hiç bir hukumet, devlet fabrıkasını zarar dahi etse satmadı. böylede kriz görmedi. savaşda bile buakdar ambargo tehdidi almayan bir turkıye... yazık  :)) akıllarınıda satanlar var demek böyle

  • emre15 Aralık 2019 10:01

    hala bekliyormusun kendi tankını yapacağına ? harbi mal sınız siz ya...

  • Ag15 Aralık 2019 06:27

    Bu konuyla onun ne alakası ar? Modernizasyon yaptırmak aynı şey mi?

  • ahaha14 Aralık 2019 19:21

    Hiç bir hükümetin satmadığı devlet malı fabrikalar satılıyor... bunu yapanlar sattım ben devlet malını diyip övünüyor : )) kiminide 25 yıllına gavura kiralıyor.. bir sürü angutta  AAA ÇOK İYİ OLDU diyo. seviniyor.. körü körüne savunuyor..  : ))) sen arabanı satmadın ben 10 liralık arabanı 5 lirasaya satayım... senin babadan kalma evini 100 tl değerli ama ben 80 tl ye satayım.. : )) üzerine gorunen tarlanaı ve evini 200 tl ama ben 150 tl ye satayım : ))) sonra ben yaptım.. ben sattım diyeyim.. bir sürü angutta beni alkışların ölümüne desteklesin.. ahahaha Valla neremle gülecem bilemiyorum artık : )))

  • erol g.14 Aralık 2019 19:18

    TANK PALET FABRİKAMIZ VAR AMA ÜRETİLMİŞ TANKIMIZ YOK

  • Ag15 Aralık 2019 06:28

    260 tane fırtına obüsü yaptı bu fabrika. İşkembeden sallamayın

  • xx14 Aralık 2019 19:39

    o da olacak.

  • ...14 Aralık 2019 19:16

    YAZIKLAR OLSUN. koskoca devlet halkından borç para istese 40 milyon dolar bulurdu. Fabrikada devlet malı kalırdı....   1. ligdeki bir futbolcu 1  yılda bu parayı alabiliyor... ama biz yılların deneyimli fabrikamızı 25 yıllına katara veriyoruz. Allah akıl fikir versin. Malını mülkünü satan evin şımarık oğlu, gün gelir tarla tapasız kalır .. hazıra dağ dayanmaz... 

  • Ali bakır14 Aralık 2019 18:42

    Bu tank ilk önce Koç grubuna çizdirilirken koç grubuna verme durumu varken chp lilerin hiç sesi çıkmıyordu ne zaman ki ihale koç grubuna verilmedi chp lilerin sesi çıkmaya başladı işlerine gelmeyince susmak bilmiyorlar

  • Ag15 Aralık 2019 06:29

    Çünkü amaç yabancılara satılmasın

  • Eminim14 Aralık 2019 19:42

    Altay tankı SMM açtığı uluslararası bir proje yarışması idi o zaman ki amaç tankı tasarlatıp devletin kendi imal edecek olmasıydı bahsettiğim mevzu 2007 2008 ancak tasarlanan Altay tankı öyle kaldı şimdi yıllar geçti proje nin yapımı ranta kaldı bu arada milli muharip gemileri Koç un şirketi kendi tersanesinde aselsan ile yapıyor tankı neden katarla yapıyoruz? Bizim Aselsanımız roketsan havelsan kendi devletin kurumları yok mu tank palet dediğin yerde obüsler üretiliyor ve cok az maliyetli ve cok iyi rakiplerine göre daha iyi araştırma yspmanızı tavsiyesi ederim

  • HÜLYA ÇİFTCİ14 Aralık 2019 18:31

    chp bu fabrikayı israil, abd, fransa italya almanya alsa asla sesi çıkmazdı.partinin başkanının sunni müslümanlara sıkıntıları var galiba.diyelimki ben katarlı iş adamıyım biraz daha parayı basarım istersem bu fabrikayı iflas ettiririm.işte malum parti başkanının kafası bu kadar çalışıyor.vatan düşmanlığı yapmaktadır.

  • Kim var14 Aralık 2019 22:37

    Katarlilarin arkasinda kim var peki ?

  • xx14 Aralık 2019 19:43

    (bak seen) sen kendini akıllı mı zannediyorsun.Esas kara cahil sen ve senin güruhun.işine gelmeyince yobaz de kurtul...seni klavye delikanlısı...

  • Bak seeeeen14 Aralık 2019 18:47

    Dervişin fikri neyse, zikri oymuş. Bak bak ya, olayı nereye bağladı. Bağnaz, yobaz seni.

  • Burak kara14 Aralık 2019 18:45

    Hülya bu chp den ne bekliyorsun ki güya sorsan Atatürk’ün partisi işlerine gelmeyince Atatürk akıllarına gelip Atatürk’ü yıllardır kullanıyorlar chp zihniyetinin tarihi hep abd mandacılığını savunmuştur Chp lilere sormak istiyorum hangi chp Li abd nin bayrağını sallıyordu tabi işlerine gelmeyince cevaplamazlar

  • Testere14 Aralık 2019 17:51

    Adamların milli geliri 128 bin dolarmış. Hava yapıyor bize.ne var olum bizimde 2 bin dolar.ben bizim iktidardakilerinde bu ülkeden vatandaşlık aldığını düşünüyorum.

  • PALA14 Aralık 2019 17:37

    Bu muhalefetten bi halt olmaz zaten ne yapmışlar bugüne kadar eleştirmekten başka

  • xx14 Aralık 2019 19:47

    vah vah cı zat-ı muhterem, düşman zaten sizin içinizde...adı malum  hdpkk...

  • ...14 Aralık 2019 19:18

    kktc yi kurtarmış..abd nin ambargo yaparım tehdidine karşı istediğini yap kktc de Türk bayrağı dalgalanıcak demiştir. abd mektup dahi yazamamıştır korkusuna... senin yaşın kaç evlat ?

  • Selim çınar14 Aralık 2019 18:31

    Vah vah diyen zat sana bir soru cumhuriyet tarihi boyunca chp partisinin bir icraati söylesin her zaman yapılan icraatlere karşı olan chp den başka ne beklenir

  • Vah vah14 Aralık 2019 17:54

    Senin gibiler varken, ülkenin geri kalması için düşmana ne gerek var. Muhalefetin kelime anlamını dahi bilmiyorsun. Ayrıca, eleştirinin çok iyi birşey olduğunu da bilmiyorsun. Şimdi kimden bir halt olmazmış anladın mı?

  • vatandaş14 Aralık 2019 17:15

    beni deli eden bu anlaşmanın açıklanmaması nedir neden veriliyor açıkla kardeşim bizde anlayalım devlet sırrıymış ne bileyi,m devlet sırrı adı altında telekom gibi yapılmadığını açıklayın bizde bilelim ha şu karımız var diyelim sizden daha çok bizde savunalım ne oluyor bizde bilelim çünkü mal bizim be kardeşim sen ne hakla benim malımın üzerini öryüp gizli kapaklı işlere soyunuyorsun bu iş ikdidar muhalefet meselesi değil bu iş benim öz malımın hakkımın sorulmasıdır kimse kusra bakmasın kapalı işler her zaman belirsilkik kaynağıdır buda ülkede huzur bırakmaz millet bölünür  yazık değilmi ne olup bittiğini açıkla herkes ona göre susun yada konuşsun yoksa çokkkkkkkkk konuşulur çokkkkkkk

  • Volkan14 Aralık 2019 16:15

    Doğu Perinçek Katar'lılara satılması veya kiraya verilmesi risk yaratmaz çünkü Katar hem müttefik hem de bize bir şey yapabilecek gücü yok dedi. Ama Almanya, İngiltere, ABD, Çin, Fransa, Rusya nispeten riskli ülkeler. Mesela Motorola'ya yanlış yapılınca adamar Uzan'u bitirdi. Nem,m de Cukurova Elektrik ;hissem vardı tesadüfen bir hafta önce satmıştım. 20 milyar dolarlık şirket diyordu  bab Uzan,10 da biri olsa yeter deyip almıştım.

  • perinçek14 Aralık 2019 18:37

    perinçek bu açıklamayı yaptıysa cidden gerizekalıdır veya yalan söylüyor demek. KAtar ingilterenin 1 numaralı müttefiki ve uşağıdır. hakeza yarın katarın saf değiştirmeyeceğinin de garantisi yok

  • don kişot14 Aralık 2019 15:31

    batı ülkeleri katarlılar ülkelerine yatırım yapsın diye birleri ile kavga ederken bizim ülkemiz katarlılar yatırım yapınca rahatsız oluyor tuhaf bir milletiz gerçekten almanyada wolksvagen dustche bank vs vs fransada bir çok şirkettede ortaklar veya sahibiler.niye rahatsızlık var merak ediyorum sebebi ne?

  • AHMET ÖZBİR14 Aralık 2019 14:27

    By Kemal sen hayatında tankın paletini elledin mi, yıkadın mı, bu işlerden anlamazsın, anladığın tek şey şahlanan ülkeme TAKOZ OLMAK! Bak Katar'ın kişi başı millî geliri 128 BİN DOLAR! CHP ve By Kemal çekin elinizi ülkemizin üzerinden, bizim roketlenmeye ihtiyacımız var!

  • Okie Dokie'ye...14 Aralık 2019 21:10

    TÜRK'ün ALTAY tankı var, onun NAMLUSUNU SANA HEDİYE EDİYORUM. İyi günlerde kullanman ümidiyle.... Rasim kardeşime saygılarımla...

  • Rasim wada14 Aralık 2019 18:34

    Oki dokie sen tankın namlusuna çok ellemişse benziyorsun madem öyle Altay tankın namlusuna ellersin ayrıca bu kadar tank palet fabrikasının konuşulma nede koça verilmemesi Koç grubuna verilseydi sesiniz çıkmazdı

  • Daha daha14 Aralık 2019 16:09

    Bu kadar roketledikleri yetmedi mi? E durmasınlar o zaman...

  • Yalakasavar14 Aralık 2019 16:01

    Boşbir, anladım, başka işin gücün yok, her haberin altında sensin ve sen kadrolu trolsün...Ha bire etrafa salya saçıyorsun...Beyin yanık olunca, böyle ipe sapa gelmez lafların normal...Ülken şahlanmış öyle mi? Yahu sen nerede yaşıyorsun...Bu kriz ne peki? Şahlanmak böyle birşey mi? Ülkenin kaynaklarını ona buna peşkeş çekmek mi? Ya ben bunları sana niye anlatıyorum ki? Sanki anlayacaksın...Sen Bay Kemal’in tırnağına kurban ol...Hırsız değil, arsız hiç değil...Ama namuslu adam senin gibileri bozar...

  • Mert türk14 Aralık 2019 15:34

    Doğru muhalefet elini çeksin kimse sesini çıkarmasın ülkede ne var ne yok satsınlar. Roketlenmekmiş. A haber izleye izleye ne hale gelmiş adamlar.. Veriyorlar coşkuyu yandaş medyadan bu hale geliyor insanlar...

  • Okie Dokie14 Aralık 2019 15:10

    Ahmet Özbir sen hayatında hiç tankın namlusunu elledin mi?

  • Göktürk14 Aralık 2019 14:26

    Kişi başı aylık gelirleri 66000 TL

  • Şeriatçı14 Aralık 2019 14:53

    Evet çünkü onlarda şeriat var. Bırak muhalefet içinde ülkedeki hainleri dahi yaşatmıyorlar

  • Alp14 Aralık 2019 14:13

    Şuraya bak ülkenin milli değerleri bedevilerin elinde ve bu fabrikaları satanlar meydanlarda milli yerli naraları atıyor!