E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatarlı Şeyha Moza'nın Kanal İstanbul güzergahında arazi aldığı ortaya çıktı---

Katarlı Şeyha Moza'nın Kanal İstanbul güzergahında arazi aldığı ortaya çıktı

Katarlı Şeyha Moza'nın Kanal İstanbul güzergahında arazi aldığı ortaya çıktı
14 Aralık 2019 - 09:02 borsagundem.com

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin lira sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldığı ortaya çıktı

Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı arasında söz düellosuna neden olan Kanal İstanbul Projesi Arap yatırımcıların da iştahını kabarttı.

Sözcü'deki habere göre Ortadoğu'nun sayılı zenginlerinin yüz binlerce metrekare arazi topladığı Kanal İstanbul güzergahında, Katar Kraliyet Ailesi üyelerinin de arsa aldığı ortaya çıktı.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani'nin annesi Şeyha Moza bint Nasır el-Missned, Türkiye'de şirket kurup İstanbul Arnavutköy'de 44 dönüm arazi satın aldı. Bir önceki Katar Emiri Hamad bin Halife el-Sani'nin eşi Şeyha Moza, Triple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi'ni 8 Kasım 2018 günü 100 bin lira sermaye ile Başakşehir'de kurdu. 100 bin paya bölünen şirket hisselerinin yüzde 45.45'ini Şeyha Moza alırken, Katar eski Başbakan Yardımcısı Abdullah bin Hamad el-Attiyah'ın eşi olan Munira bint Nasır el-Misnad yüzde 31.82'sini, Shanna Nasır el-Misned ise yüzde 22.73'ünü aldı.

ARAZİNİN DEĞERİ KATLANACAK

Şirket kurulduktan 1.5 ay sonra Kanal İstanbul güzergahında 44 bin 702 metrekare arazi satın aldı. Arazi, imar planlarında ‘tarla' olarak görünüyor. Arnavutköy İlçesi, Baklalı Köyü'nde 136 ada 39 parselde bulunan taşınmazın devir işlemi 27 Aralık 2018'de gerçekleşti. Emlakçılar o tarihte bölgede metrekare birim fiyatının 300 lira seviyesinde olduğuna dikkat çekerek arazinin 12-13 milyon lira bedelle satın alınmış olabileceğini ifade etti. Arazinin şu anki değerinin 20-25 milyon lira civarında olduğunu kaydeden gayrimenkul danışmanları, Kanal İstanbul projesi sonrasında yapılacak yeni imar planlarıyla arazinin değerinin birkaç kat artabileceğine işaret etti.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani'nin annesi Şeyha Moza bint Nasır el-Missned, Arap dünyasının moda ikonu olarak tanınıyor. Moza, eski Katar Emiri şeyh el Sani'nin üç karısından ikincisi. Katar Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun Moza, hem ülkesinde, hem de dünyada oldukça aktif bir yaşam sürüyor. Geçmişte Forbes Dergisi tarafından “Dünyanın En Etkili 100 Kadını”ndan biri olarak seçilen Moza, eğitim ve sivil toplum alanındaki çalışmalarıyla biliniyor.

"KİM NE KADAR ARAZİ ALDI, KAMUOYUNA AÇIKLANSIN"

Kanal İstanbul güzergahında kimlere arazi satışı yapıldığının açıklanması gerektiğini ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Nadir Ataman, “İmar planlarında tarla olarak görünen araziler hangi bedelle kimlere satıldı? Aracılar, komisyoncular kimlerdi? Araziler için plan tadilatı sözü verildi mi? Bu soruların cevabı verilmesi gerekiyor” diye konuştu. Kanal İstanbul projesinin bir rant projesi olduğuna dikkat çeken Nadir Ataman, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na “Sen işine bak” diyerek Kanal İstanbul'u savunanlar başta Katar olmak üzere hangi ülke liderlerine ve ailelerine sözler verdi, açıklamalı” dedi.

SÜREÇ NEDEN HIZLANDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Nisan 2011'de duyurulan ancak bugüne kadar kazma vurulmayan Kanal İstanbul için 8 yıldır neden beklendiğini soran Ataman, “Ekonomik koşullar daha uygunken neden hayata geçirmediniz çılgın projenizi? Yüz binlerce metrekare yer alan Arap ve Ortadoğulu yatırımcılar serzenişte bulunduğu için mi süreç hızlandı” diye sordu. Kanal İstanbul'u televizyonlarda savunan bilim insanlarının, gazetecilerin olduğuna dikkat çeken Ataman, “Bu projenin sadece, bölgedeki tarlaları ucuza kapatan bir avuç rantçıya faydası var. Bu kentin insanına, doğaya hiçbir faydası yok” dedi.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Ya kanal ya İstanbul

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (106)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Davut demir16 Aralık 2019 16:54

    300m arsam var Yarımburgaz da ne kadar eder

  • Buzul16 Aralık 2019 00:17

    Bu buzulun görünen küçücük kısmı ülke aşkı değil sadece çıkar projesi olur istanbulun su barajlarının üzerine kurulmuş gereksiz bir proje

  • 6 Filo ve küçük reisler...15 Aralık 2019 23:25

     6 Filoda kanal İstanbul dan liman alacak.. Para ile değil mi kardeşim? Basar  parayı alır limanı...bedeli ne ise öder trump... 40 milyon usd...yorumcu trol ahmet ve küçük reislerde KIBLE  gibi döner NAMZ KILAR.. Dedeleri gibi secce eder namaz kılar... 25 yılda bir oluyor böyle... Allah kabul etsin namazlarınızı dicek halimiz yok, vatan savunanlar her dönem çıkar ve ülkelerini gavura karşı savunur. Hatalarınızı sizde yıllar sonra anlar, nedan istanbul'a bir kez daha ihanet ettim dersiniz... Alışkınız biz 2023 e kadar idare edecez artık. seçime kadar...

  • ağlamak istiyorum : )15 Aralık 2019 23:20

    Kendi ülkemizde evimiz yok.. arabamız yok.. işimiz yok.. olsa da maaş az... emekli olsan 60 -65 ler hayal... iş süresi ve yaş problemleri ile boşuşucaz...  Yabancıya bakıyorum.. Muğladan villa alıyor... İstanbuldan, İzmirdde, ordan burdan istedini alıyor. Otomobil alıyor. maaş usd, dolar Türkiyede 200 usd maaşlan  krallar gibi yaşıyor... ben bırak almanyada, fransadan, Türkiyeden bişe alamıyorum. bırak gezmeyi yurtdışı avrupaya gitmeyi... gitsende bir pizza 50 avro yahu :D gitsende aç kalırsın .. bu düzeni kuranlarıda yorumlarda deli gibi savunuyorlar.. senin emeklin hacca gidemiyor olmuş  5 bin avru 5 bin usd.. sen ne savunuyonda, gavura malını mulkunu satıyorsun ? bu satmalar borç ödemek için, kaynak oluşturmadır. ama 5 sene 15 sene sonra gavurlaşan türkiyede daha vahim tablo ortaya çıkacaktır. Aynı hindistana dönuyoruz. çok zengnler x bolgeye... fakirler y bolgeye... x bolgesen zenginler klas luks araçları ile kopek besler gibi insan vesliyor... 

  • mehmet yılmaz 15 Aralık 2019 22:55

    ANTALYA ALANYA BODRUMDA sarı saçlı omayan arazi alamıyor.israil mankurtları herkesİ kendi gibi MÜSLÜMAN  düşmanı zannetmişler.

  • A. A.15 Aralık 2019 22:36

    Londra'dan arsa alsa İngilizler sevinir. Paris'ten arsa alsa Fransızlar sevinir. Türkiye'den arsa, fabrika alsa cahil CHP'liler üzülür. Çünkü toprağı alıp götürecekler. Türkiye'nin arsası azalacak.:) Eskiden Ecevit, Clinton karşısında el pençe divan durmuş para dileniyordu. CHP ile İp imf ile hilton'da gizlice görüşme yapmışlar. Acaba neden?

  • Ahmet ali15 Aralık 2019 18:48

    Aşın artık arkadaşlar bunları, burası Türkiye parayı basan herşeyi yapıyor...

  • alp15 Aralık 2019 18:04

    paran varsa sende al.. sana alma diyen yok...ama mesele başka  manşet olabilecek bir sey  yok..bu kafayla zor gideriz...sermaye girişini engellemek için her b.... yi...... 

  • Ahmet tan15 Aralık 2019 13:47

    45 dönüm almış. 4500 dönüm değil. Bu kadar büyütülecek birşey yok

  • Misafir15 Aralık 2019 16:58

    Ahmet elin gavuru alsa kimse ses çıkarmaz musluman aldınmı neiye satıyorlar acaba tıramp İstanbulun en lüks semtinde aldığı zama acaba kaç kişi neden satıldı dedimi bizim insanlar boş bağazda başka Bir iş yapmaz

  • KAYIKÇI15 Aralık 2019 14:45

    AKRABAN MI? SENİN YOKSA TEYZEN Mİ OLUYOR??*

  • HAKKI15 Aralık 2019 14:44

    ONUN 10 METRESİ SENİN SAHİP OLDUĞUN NE KADAR TOPRAK VARSA DAHA DEĞERLİDİR.

  • AHMET ÖZBİR15 Aralık 2019 10:46

    GERİCİ CHP Vatan Caddesi'ne karşı gelmişti. Sebep; "BU KADAR GENİŞ CADDEYİ NE YAPACAKSINIZ, UÇAK MI İNECEK BURAYA!" İşte kafa bu, al o kafayı YAPIŞTIR BU KAFALARA! Kanal İstanbul olacak, torunlarımız bize düa edecek.

  • : )15 Aralık 2019 13:36

    taksitleri torunlar ödeyecekse olsun ... ahahaha devletin kasasından para çıkmasında ahahaha

  • Yyusuf15 Aralık 2019 02:59

    PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR KANUNLAR AÇIK ŞİKAYETİ OLAN ALSAYDI

  • emre15 Aralık 2019 09:54

    memleketin satılıyor araplara sen paradan bahsediyorsun .bu kadar mı haysiyetin ???

  • Dayı.15 Aralık 2019 02:50

    Laik cumhuriyet çökmüş ölmüş haberiniz olsun gömün artık kokuyor.

  • Nunu15 Aralık 2019 09:37

    FRANSIZLAR İNGİLİZLER ALSAYDI LAİK CUMHURİYETİNIZ ÖLMEZDİ.

  • AHMET ÖZBİR15 Aralık 2019 09:33

    GAVUR dostun arsayı alınca laiklik tavan yapıyor değil mi tırıçkan Dayı!..

  • fenasi kerim15 Aralık 2019 02:31

    böyle tesadüfü

  • mıysız15 Aralık 2019 00:42

    kimin satın aldığı önemli değil kim satmış o önemli

  • şakamısın15 Aralık 2019 09:54

    kim satacak devlete bağlı kaynaklar...

  • Barolar Birliği15 Aralık 2019 00:28

    Katar emirinin annesi 44 donum tarla mi almış, vay anasını bea. Daha komik durumu düşmeyeceklerini bilseler Trumpun kaynanasida 60 dönüm arsa aldı yazacaklar. Kadının haberi var mı acaba bu çıkan haberden. Yazdığınız yazıyı katar emirinin annesi görse 44 donum tarlam nereye gitti diye dava açar. Bu kadın sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim konusunda çok aktif. Kadının ticaretle arsayla alakası yoktur. Kadın zenginlikten paraları sosyal ve sivil projelerine ve eğitim gibi derneklere bağış yaoiyor. İşinize bakin

  • ahahah15 Aralık 2019 13:39

     abd süt tozu ve fındık yardımı yapıyor : ))) kardeşim senin devletin ve milletinde zengin olsun.. onlarda abd li çocuklar ve katarlı veletlere yardım etsin. sen afrikalımı sandım ASİL TÜRK MİLLETİNİ.. barolora değil, baronlara çalışıyorsun belliki : )))  filipinlerde gördük baroları  : ))

  • yalandan kimse olmez14 Aralık 2019 22:16

    musulu kerkugu satan kim im onuda yassana satmamis yemezler isinize gelmiyor diyilmi

  • Ahmet14 Aralık 2019 22:07

    Havaalanına karşıyım hidrelektrige karşıyım kanala karşıyım alayına karşıyım: ) sol cepheninin komedi hali işte

  • Hasan14 Aralık 2019 22:02

    İngilizler gelip alsa sol grup bu kadar rahatsız olmaz. Arkadaş parası olan gelir alır tıpkı bizim dış ülkelerde mülk almamız gibi. Hangi devirde yaşadığını bilmiyen çağdışı çağdaş(!)lar

  • e.atabey14 Aralık 2019 21:46

    anneside erik gibiymiş kütür kütür 

  • 12315 Aralık 2019 00:18

    Senin gibi edepsiz ve adapsız konuşana, senin anan nasıl diue soran çıkar elbet.. Yazık

  • reis14 Aralık 2019 21:20

    demekki neymiiş kanal istanbul bir ant projesiymiş.. :D 

  • Mehmet14 Aralık 2019 21:09

    Chp.turkiyeye zarar veriyor........

  • Alper15 Aralık 2019 02:35

    Ne yapıyorda zarar veriyor? Ülkenin fabrikalarını yabancılaramı satıyor? İmar barışı adı altında kaçak yapılara göz mü yumuyor? Yoksa dağda fakir fukara askerlik yaparken parayla askerliğimi bedelli yapıyor? Cevap ver...

  • Yeterrrr14 Aralık 2019 20:15

    Kanal İstanbuldan niye bu kadar rahatsızsınız.Kanal istanbulu istemeyen kimler bunları çok iyi biliyoruz.Yahu Türkiye'nin yanında kim duruyorsa saldırıyorsunuz.Parası olan herkes  arsa alabilir katarlılar alınca neden zorunuza gidiyor.türkiye'ye destek oluyor diye değil mi sizin sıkıntınız.Sırada bekliyorsunuz sanki böyle bir haber olsunda 10 larca satır laf saydıralım diye yazık be.

  • Sag Duyulu Vatandas15 Aralık 2019 08:11

    Haklisin. Rahatsiz olmamamiz lazim. Vergiyi veren biz degiliz sonucta, degil mi? O kanali bedavaya acmayacak insaat sirketleri (Cengiz Insaat, Kolin Insaat). Devlet para verecek. Devletin kendi parasi var mi benim guzel kardesim? SAna soyleyeyim, yok. Parasi senden benden cikiyor. Devlet bu kanali actiracak diye yarin bir gun motorine zam yapacak, benzine zam yapacak, elektrige zam yapacak. Biz de enayi gibi odeyecegiz? Ama evet, senin gibiler de soruyor: "Niye rahatsiz oluyorsunuz?" Devletin senin kapina dayanip direkt almasi lazim bu parayi da o zaman gorurum. Cok istiyorsaniz kanali, gidin bagista bulunun devlete o zaman, yiyorsa?

  • misafir14 Aralık 2019 21:10

    Çok haklısın Kardeşim.

  • Ahmak group sizi 14 Aralık 2019 19:59

    Ülkeyi araplara peşkeş çektiren lânet olasıları kınıyorum en derin nefretimle....

  • emre15 Aralık 2019 09:56

    ne arap ne ingilizim ben türküm ama senin anan belli tohumu kimden kaptığı...

  • Vatan Evladı14 Aralık 2019 23:42

    Arap kardeşim benim, sen git ingiliz gavuruyla kanka ol ranza!

  • kubilayhan14 Aralık 2019 20:12

    Buna katılmayanlar katarlıdır.

  • :)14 Aralık 2019 19:54

    Türkiye'nin malı mülkü satıldıkça sevinen başka partili görmedim. Hiç bir hükümet fabrika da satmadı. Arsada satmadı.25-30 yıllına da devlet malını gavura vermedi. Bizim atalarımızda , osmanlı da, selçuklu da, uygur da böyle bir şey yapmadı. Şimdi hangi sıfat ve örnekle gavura satılan bu arazileri savunuyorsunuz? Dünyanin hiç bir ülkesinde para verip, o ülkenin vatandaşı olmadan arsa alamazsınız bu örnek gibi... Araştırın ve görün. Bu katarlı israile gitsin trilyon versin 5 m2 arazi alamaz. Yasada satışlar sınırlı. İngiltereye gitsin tirilyon versin 1 m2 arazi alamaz. ordada ingiliz devlet kanunları var. Türkiye de ise paran varmı? gel buyur. Haritadan arazi beğen... Allah namuslu şerefli ve onurlu insanları yönetimimizden eksik etmesin. Yoksa işler vahim...

  • Taha GENÇOSMANOĞLU 14 Aralık 2019 19:45

    Aynı haberi neden 2 kere paylaşınız acaba, Bh haberi milletin gözüne sokmak gibi bi derdiniz mi var

  • Mehmet14 Aralık 2019 19:34

    Kanala, hese, jeotermale, nükleere ve daha bir çok şeye hep karşılar. Tamam dört dörtlük olmaz ama bu kadar muhalefet de olunca kusura bakmayın insan başka sebepler düşünüyor.

  • Ona mı kaldı14 Aralık 2019 17:57

    Yahu en kıytrık Türk zengini bile oralardan 100 lerce dönüm aldı bundan onlarca yol önce , katar emirinin annesi 44 dönüşmemi kalmış.

  • ee...14 Aralık 2019 19:31

    git fransadan al..git ingiltereden al.git israilden al...gir almanyadan al.. YASALARI SATMIYOR. ANAYASALARI VA DEVLET YASALARI çok katı. trilyon ver satmıyor yasal düzenleme var. SORUN O ZATEN. Türkiyede her önüne gelen alabiliyor TC vatandaşı olmasada alıyor. Sorun o zaten. 10 yıl önce Türkiyeden herkes mal mülk arsa, fabrika alamıyordu.. 

  • sie..14 Aralık 2019 19:12

    ulen 40 yaşını geçen arkadaşlarım ne  ev alabıldıi nede  otomobil.kredi çekip borç ödüyor anca. bişe alamıyor... sen ne içiyorusun evlat ? köprüsüde, yoluda, tüpgeçicide... senin gibilerde .... tekme kardeşim.. tekme... seçimelr gelsin hele...

  • Sfr14 Aralık 2019 18:26

    44 dönüm alacak türk parası yokmuş

  • MUHTAR14 Aralık 2019 17:43

    Arnavutköy baklalı köyünün muhtariyim. Tüm emlakçılar ve mutahitlerle toplandık. Katar emirinin tarlasını arıyoruz. Vaybea katar emirinin annesi tarla almis. Soğan mi ekecekmis. Görseydim yaninda iki de inek satardim.

  • Zafer Yörük Baklalı Muhtari15 Aralık 2019 13:58

    Yalancinin Baklali muhtariymiş seninhakkinda suç duyurusunda bulunacagim kimsin sen nerden aliyorsunbenim adimi kullanarak böyle yorum yapma hakkini

  • Emlakçı14 Aralık 2019 17:40

    Lan oglum bu Sözcü kafayı yemiş. Katar emirinin annesi mi😄😄😄😄 ben sattım tarlayı, 5 katı kar edecek. Garanti verdim

  • Avukat14 Aralık 2019 17:38

    Ya ne güldüm ya, katar emirinin annesi ha. Bu habein ne amaçla yapıldığı çok açık. Katar emirinin annesinin kanal İstanbul'dan haberi varmış da 44 donum yer almış. Ya kadın lux içinde yüzüyor. En lux yerde tatilini yapıyor. Kadının ne işi olur Arnavutköy'deki baklalı mahallesinde

  • : )14 Aralık 2019 19:36

    her yerden alıyorlar arsa toprak arazi  onlar için ucuz... Yeterki satan olsun.... Türkiye gibi sınırsız mal ve mül edinilecek ülke yok.  Bedava onlar için... neden almasın? ABd de bir çok oyun sektor ve firmasınıda satın alıyorlar orda şirket satışları var. arsa tarla tapa satışları yok. Petrol biterse gelecekde dünyada gene hakimiyetimiz olsun diyor katarlılar. belgeselleride var.

  • Kanal istanbul14 Aralık 2019 17:38

    Acaba kanal istanbul un nereye yapılacağını KATAR Lılar nerden biliyordu

  • Ibrahim14 Aralık 2019 20:08

    Katarlilar kanal istanbulu bizden daha once ogrenmistir. Reis katara bir gunluk geziyi bosuna yapmamistir, sahsi hesap cuzdaninda ufak bosluklar varmis o boslugu doldurmasini istemis, babasinin oglu degil tabiki birseyler karsiligi oldugu kesin, reis senin anana verecek degil katarlinin anasi dururken.😁

  • Lala14 Aralık 2019 17:00

    Bırakın yapsınlar şu kanalı. Deprem olunca ilk oralara ev yapanlar ölür

  • Altümsek14 Aralık 2019 16:57

    İhlas Holding uçar

  • Vatan Evladı14 Aralık 2019 19:05

    Allah bereketini artırsın dostum son yılların en büyük kazancını İhlas hisselerinden kazandık. KANAL'I AÇIK, PARACIKLARI BOL LİRALI OLSUN.

  • Volkan14 Aralık 2019 16:56

    Emeklileri vs İstanbul'da toplayıp, Anadolu'yu ve verimli toprakları çalışkan insanlara bırakma projesi de olabilir. İstanbul'da pasif nüfusun toplanmasında bence sakıca yok. İstanbul'da fabrika vs yok, ufak tefek atölyeler, montaj tesisleri var. Turizm, ticaret, eğitim, kültür, finans işleri İstanbul'da. Ağır sanayi, enerji santralleri, madencilik, tarım, kimya vs hep diğer şehirlerde.

  • İhlas finans a kayyum14 Aralık 2019 16:39

    İhlas grubu ihlas finans tan aldıklarını ne yaptı açıklasınlar

  • Ömer özmen14 Aralık 2019 18:32

    Kar zarar ortaklı bir firma idi ; hani siz sözde müslümanlar ben faiz yemem diyorsunuz ya kazanırken yaşasın ihlas finans kaybedincede Allah belanızı versin diyorsunuz ticaret te hep kazanılacak diye bir kanun yok sen ve senin gibiler faiz yemem diyip reklam yapa yapa yatırdınız hiç kaybetmek yok dediniz bizim kitabımızda o öyle olmaz ama içinizde patlar

  • AHMET ÖZBİR14 Aralık 2019 17:52

    ALLAH razı olsun İHLÂS GRUBU'ndan, hayatımın en büyük kazancını yaşadım. IEYHO'den kaybettiklerimi misliyle kazandım. İHLÂS'SIZLARA İHLÂS NASİP OLMAZ!..

  • Alevi14 Aralık 2019 16:19

    Ya siz ne kadar boş ve yalan haber yaparak milleti ayrımcılığa sürüklüyorsunuz. bu habein tek amacı kanal istanbul yapilmasindir. Ya arkadaş katar emirinin annesinin paraya mi ihtiyacı var. Katar emirinin annesi 44 donum arsayi alip, milyon dolarlara satsa ne kadar kazanacak. Kadın zaten para içinde yüzüyor. Alsa alsa bogazdan villa alır. Bu haberin ne kadar art niyetle yapıldığı ve amacının ne olduğu çok belli. Bazı arkadaşlar düşünmeden sallamislar.

  • Ibrahim14 Aralık 2019 20:12

    Oglum katarlinin anasi para kazanmak icin degil kanala karsi serinletmek icin aliyormus, neguzelde eser biliyormusun orasi, ondski atesi anca kanal istanbul serinletir.

  • 5 parasız 14 Aralık 2019 16:27

    Paraya mı ihtiyacı var derken para bu para senin için değeri olmayabilir. Git bir zenginlere sor bakim hiç paraları var mıymış?

  • Borsaci14 Aralık 2019 15:42

    Bakıyorum son günlerde borsa gündem İmamoğlu reklamı yapmaktan borsa haberi yapamaz oldu. İBB den ne kadar reklam parası alıyorsa. 5 haberin 3u İmamoğlu reklami

  • Mert Türk14 Aralık 2019 20:45

    Zorunuzamı gidiyor. 20 tv kanalının 18 i akp borazanlığı yaparken neden rahatsız olmuyorsun.

  • Taha GENÇOSMANOĞLU 14 Aralık 2019 19:49

    Yemenin ediyorum sonuna kadar katılıyorum, Kaç zama dır borsagündem'den gündemi takip ediyorum bu ekrem imamoğlu hayranlığını anlamadım borsa gündemin...

  • Çıplak vatandaş14 Aralık 2019 15:40

    Sözcü yazdıysa kesin yalandır. Bu ülkede sozcu, halktv, ahber ve foxtv gibi yayınların kime hizmet ettiği bellidir.

  • Metin15 Aralık 2019 09:25

    Git akp tv leri izle. Emekli maaşı onlarda 10 bin lira. Fox tv de 1100 lira emekli maaşı

  • Sag Duyulu Vatandas15 Aralık 2019 08:21

    Dogru, ATV gibi guzide bagimsiz kanallar varken :) AKP'nin devri bitti. Oylar gitti... Onun tantanasi bu Kanal Istanbul. Milletin altina alacak donu yok, burda atesli sekilde Kanal Istanbul savunuculugu yapiyor. Yazik bu millete. Once 7 milyon issize is bulun, yandas insaatcilara milletin vergileriyle kanal actiracaginiza. Isiniz gucunuz kendi cepleriniz. Milleti dusunen yok

  • Celal Batumlu 14 Aralık 2019 15:27

    Hased insanı çürütür

  • Ali14 Aralık 2019 14:47

    RANT AKP HÜKÜMETİ ZAMANINDA TAVAN YAPTI...OLAN ASGARİ ÜÇRETE TALİM EDEN VATANDAŞA

  • erol g.14 Aralık 2019 14:46

    SİZ SUUDİ ARABİSTAN İLE KATAR YARIM ADASI ARASINA KANAL YAPIN Kİ KATAR/SUUDİ GEMİLERİ KISA YOLDAN GEÇİŞ YAPSIN

  • Emre girit14 Aralık 2019 14:36

    100 sene bu ülkede israil ermeniler rumlar ingiliz araplar arsa ev fabrika aldı ülke eldenmi gitti katar alınca kıyamet kopuyo bırakın bu geri kafalığı amerikanın ispanya güney sailleri yabancıların elinde evleri var dünya milletlerinden

  • hayır14 Aralık 2019 19:05

    emre sınırlı alım vardı. şimdi sınırsız alabiliyorsun. Fransade ikamet eden kuzeim 11 yıldır üzerine mülk alamıyor yasa varmış. bizde 3 yılda vatandaşlık alıp Türk vatandaşı oluyorsun. Eskiden alamıyordun. şimdi alıyorsun.

  • Müşfik14 Aralık 2019 14:36

    Aboooo Araplar sarmış yurdumun dağlarinı bağlarını...İmamoğlu haklı beyler

  • vdt14 Aralık 2019 14:36

    o kanal akacak, burada yorum yazan boş beleş adamlarda, kayıkla zevk i sefa içinde gezip duracak, ha bide içten içe fena da olmamış diyecekler...CeHaPe avenileri ne olacak işte, kafa değişmiyor...şu CeHaPe yorumlarını okuduğun zaman anlarsın ki, bunların kafa ile bu ülkeden bir cacık olmaz.. 

  • Sag Duyulu Vatandas15 Aralık 2019 08:27

    Cebinden mi yapiyorsun o kanali kardes? Avane sensin. Sanki AKP kendisi yapiyor. Anlamadigin su: devletin 600 milyar dolar borcu var. Bu Kanali acmak icin insaat sirketlerine devlet bir 30 milyar dolar daha borclanacak. Bu ne demek, biliyor musun? Benzine, elektrige zam demek. Tabii senin kafa duz oldugu icin bunlari aciklamak gerekiyor sana iyice. Senin kafanin ulkeyi getirdigi hal belli: Dolar 2002'de 1.5 tu, simdi oldu 6. Enflasyon oldu %20. Issiz sayisi 7 milyon. Ulkede her 4 gencten biri issiz. Ulkede yoksul seviyenin altinda yasayan hane sayisi 8 milyon. Sen bana ne martaval okuyorsun? He, Kanal Istanbul acilsin da bir daha Tanzim satislar acilsin. Senin kafadakiler bu olanlarin fazlasini hak ediyor.

  • DÜŞÜNCEM ÇOK DEĞİŞTİ.14 Aralık 2019 13:45

    MEMLEKET PARESEL PARSEL.... Ya sınırsız yabancılar mal ve mülk edinme kanunu çıktı. Eskiden yabancılar sınırlı mal ve mülk ediniyordu. şimdi bas paranı. al tarlanı arazini evlerini otel ve mülklerini... malum vatancı milletçi partiye  oy verdim. " onlar dağdakileri temizleyelim diyor.... Dağdakilerin baronlarıda, şehir arazilerini usd ile tek tek satın alıyor...  ... Gerçekten bu satışlara çok üzülüyorum. Acilen sınırlandırılmalı. yabancı istediği kadar arazi ve arsa türkiye de almamalı. istediği yeri alıyor.Nette okudum karacabey tarafında kredi çeken bir çok çiftçinin arasizi hacizlen el değiştirmiş. yani banka el koyuyor araziye. sonra binlerce dönüm arazi o  x bankanın satılması ile yabancı sermayeye geçiyor. 1 karış toprak için can veriyorken, neden yabancılara parsel parsel sınırsız satış yapılabiliyor?  para sınırsız satın alıyor.  PARLAMENTER SİSTEM ACİL GELSİN.

  • Kanal istanbul yapılmasın bence14 Aralık 2019 13:18

    Katar Emiri'nin annesinin para kazanmaya ihtiyacı mı var :)) Akp'ye yakın İşadamları haber olsa o zaman anlarım.. Bu arada çok şık giyinimli hanımefendi kaç yaşına gelmiş.. Şeriat ülkesi Katar'da türban giymiyor. Suriyeliler hazır gelmişken Suriyeli kız istiyordum Arap kızlarına hayranım 🤗 .. Zamları indirsinler en güzel proje olur.

  • ezikkafasıbu14 Aralık 2019 13:12

    8-9 yıl öncesi açıklanmış bu proje rotası belli arsaların durumu belli gidin sizde alın ağlayacağınıza ne tuhaf bir kafa yapısıdır. Sıfır arsa değeri olan bir yere değer katılıp katma değer sağlanmış bence tebrik edilmesi gerekir

  • Mert turk14 Aralık 2019 14:11

    Valla bravo size. Tam mütahit kafası. Sıfır değer olan yermişmiş değer kazanmışmışmış.çevresindeki arazileri araştırın iddia ediyorum büyük kısmı toplanmıştır. Rant projesidir bu proje. İnşaatçıyı ve arazi sahiplerini zengin etme projedidir..

  • hakan14 Aralık 2019 13:53

    parası olan zenginler alır. asgari ücretli ay sonunu getiremiyor gidecek arsa alacak diyorsun. asgari ücreti 5 bin lira yapsınlar alalım.

  • iş bilenin kılıç kuşananın14 Aralık 2019 12:17

    Zekice bir yatırım benim babamda sincan inara açılmadan çok ucuza arsa aldı şimdi 10 tane dairesi var Chp liler ağlayacağına gitsinler kendileride oradan arsa alsınlar arsa bol miktarda mevcut

  • Zafer14 Aralık 2019 16:40

    Akplilerden kalmadı kardeş arsa. Bize gökten vahiy inmiyor proje başlamadan önce.. Birilerine indiğine adım gibi eminim. Bu rant projesini savunup mütahitlerin akpli para babalarının dahada zengin olmasına alkış tutuyorsunuz..

  • doğru 14 Aralık 2019 16:13

    bu ülke al sat ile ,beton ile ilerleyemez, memlekete bilim ,üretim ,teknoloji lazım biz bunlarla ilerleriz ,herkes cebi nasıl doluyor ona bakıyor ,ileriyi düşünen yok...

  • çok güldüm14 Aralık 2019 15:32

    memleketin her karışı satılsın sizin için sorun yok önce bi durda şunu sor kendine ahmede mehmede mi satarlar o arazileri hadi sattılar neyle alacak evine aylık 20kilo et alamayan insanlarız? hainlikte üstünüze yok bravo

  • Vatan Kale14 Aralık 2019 12:13

    Dünyada şu an İsrail Mısır ve Atlantik geçişinde 7 aktif Kanal Ya-pi-li-yor.Bizim ilk çalışmamız.İran hazara geçiş açıyor.Rusya Azak denizine Kanal açıyor.Kureselcilet dünyayı yukardan batıya bağlıyor.Kanal geç bile kalınan bir çalışma.Mevcut çay ve ırmaklar işi kolaylastirir.İsrail şuveysin parelelune 2021 de bitirecegi kanalı açmış bile .

  • mecnun14 Aralık 2019 11:58

    bunlar iş yapmadan önce bizim krala milyon dolarlar veriyorlar. keyiflerine göre alamazlar. önce patron izin verecek.

  • emrah14 Aralık 2019 11:55

    şakşakçı yalakalar görün rantı peşkeşi

  • Tosun paşa15 Aralık 2019 00:22

    Ulan nasıl bi beyinle yasıyonuz ben anlamadım emirin anasınında baska işi gücü yoktu arnavutkoyün hele bilmem hangi köyünden tarla alacak ya bir saat fazla mesai yaptırsa petrol cıkaranlara onun yüz misli fazla para kazanır baska işimi yok karınin hadi boğazda falan deseniz neyse dicemde rantmıs ne ranti ya

  • Türkoğlutürk 14 Aralık 2019 11:51

    Nerede koyunlar, aktroller, maaşlı yazarlar. Konuşsanız, yazsanıza, ama konuşacak sözde yok dimi. Hain siniz, koyun değil.

  • tam14 Aralık 2019 11:51

    GABAROS DAN bakıyorummm..Bu konuşmalardan sonra 1 aydan beri bölgesel bir hareketlenme varr...BIRAKIM DEDIKODOYU BIRAZ BİLİMSEL OLUN...

  • ersan14 Aralık 2019 10:51

    yarın katarlı dermı .ffilistındekı örnek..BURSAI BENIM TOPRAGIM DEYIP BAYRAK DIKERSE:.ozaman :ATALARIMIZIM CANLARI SIZLAR OZAMAN:BU:KANALDAN VAZGECILSIN..satınız ülkeyı*********************

  • Testere14 Aralık 2019 10:32

    Yiye yiye bitiremediniz memleketi.

  • AHMET ÖZBİR14 Aralık 2019 10:28

    HELÂL olsun Katarlı kardeşlerimize. Türkiye Cumhuriyeti serbest piyasa ekonomiyle yönetiliyor, parayı basan arsayı da alır, evi de alır, BİST'ten kağıt da alır. Bolşevik kafalılar sizden izin mi alacak yeryüzü insanlığı. Almanı, Fransızı, İngilizi alırken oh oh, müslüman kardeşim alırken vah vah mı, yobaz kafadan bir cacık olmaz be gülüm.

  • Misafir14 Aralık 2019 16:15

    Ne dedin, biz yobaz derken senin gibileri kastediyoruz, sözlükten bak istersen yobaz kime denirmilş öğren , ha birde bolşevik demişsin eminim bunun da ne olduğunu bilmiyorsun, reisin duymasın bu sıralar bolşevik torunlarıyla sıkı fıkı...

  • okiman0714 Aralık 2019 11:37

    böyle mallar yüzünden memleket bu hale geldi işte...

  • Efe Akkaya14 Aralık 2019 11:23

    İngiliz,Fransız alırken de oh oh diyen biz değil,sizsiniz.Para geldiği sürece,kılıf bulursunuz herşeye,problem değil sizin zihniyetiniz için müslüman olup olmaması.Özelleştirilen kurumlar,en basit örneğidir.

  • misafir14 Aralık 2019 11:16

    allahın malı seni

  • Akıllı ol14 Aralık 2019 11:16

    Keşke senin düşündüğün gibi olsa herşey.bence alıcı paravan türkiyeden ortakları var ya da gerçek sahibi ne devredecektir proje bitince.

  • KAAN14 Aralık 2019 10:13

    VaTAN HAINLERIII PARALARINA PARA KATLAMAK ISTEYENLER VATANIMI DELIKDESIK EDIYOR PARAMPARCA YAPIYOR (6) 

  • Volkan14 Aralık 2019 10:07

    Zamanında Silivri civarına havalimanı yapılacak diye arsa tarla sattılar. Ben de alacaktım. Öte yandan gizli eller kuzey tarafında araziler aldı, özel ormanlar kurdu. Turgut Özal zamanında Kemer Country kuruldu, oradan sonra bir otoban yıllarca atıl durdu. Müteaahhit arsalara giden otoyolu kendi cebinden yapmış ama askeri bölgede izin olmadığı için Hasdal'a bağlayamamış. Gözlerden uzak bölge iken 3.Havalimanı açılınca kullanılmaya başlandı ve 2 şeritten 3 şerite çıktı. Ayrıca daha kuzeyde Kuzay Marmara Otoyolu da yapıldı. Arnavutköy'ün Boğazda bir semt değil kocaman bir ilçe olduğu yeni anlaşıldı.

  • Vatanperver 14 Aralık 2019 09:53

    Boş toprağına ,kanal açıyon değerleniyor, katlanıyor ,turizm piyasa canlanıyor, binlerce insana istihdam oluyor, kepçeler çalışıyor , sermaye geliyor ,cidden bu insanlar ticaretten anlamıyorlar.

  • Kaçan Grup14 Aralık 2019 09:52

    eskiden cambaza bak der cüzdanı alırlarmış, şimdi tankere bak deyip  ne var ne yok götürüyorlar.

  • Itri14 Aralık 2019 09:49

    Eğer chp kanal istanbul rantından pay almak istemezse başlamadan biter. Ama imamoğlu rüşvet kabul ederse başlarlar bu yaz

  • TT14 Aralık 2019 09:23

    Şimdi anladınız mı erdoğan ve erdoğan severletin neden bu kadar ısrarcı olduğunu...