E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKatar'dan ''paralı taraftar'' yanıtı---

Katar'dan ''paralı taraftar'' yanıtı

Katar'dan ''paralı taraftar'' yanıtı
17 Kasım 2022 - 00:02 borsagundem.com

Katar FIFA yetkilisi, 2022 FIFA Dünya Kupası karşılaşmalarında taraftarların para karşılığında tutulduğu iddiaları eleştirdi.

Katar haber ajansında yer alan habere göre, 2022 FIFA Dünya Kupası İcraa Başkanı Nasır el-Hatır, Batı medyasında yapılan haberlerde Katar'a yönelik sistematik karalama kampanyaları olduğunu belirtti.

İngiliz ve Fransız basınında geçen "parayla taraftar tutulduğu" iddialarının asılsız olduğunu savunan Hatır, bu iddiaların Dünya Kupası'da ev sahibi ülke olarak bulunan Katar devletinin gücüne şüphe düşürmeyi amaçlayanbir çaba olduğunu ifade etti.

Hatır, iddiaları ''Katar'da yaşayan bir grup insanı hafife almak olarak'' nitelendirirken, karşılaşmaları takip edecek kişiler için oldukça ayıp olduğunu belirtti.

Hatır, açıklamasında "Şampiyonada karşılaşmalar için 1 milyon 300 bin bilet satıldı" ifadesini kullandı.

FIFA Festivali 

Doha'da binlerce kişi 4 gün önce düzenlenen FIFA Festivali prova etkinliklerine katıldı. Kalabalık gruplar destekledikleri takımların forma ve bayraklarıyla festival girişinde bulundu.

FIFA Festivalinde tüm dünyadan gelen sanatçılar şampiyona boyunca konserler verilecek. 

Katar 2022 için geri sayım başladı!

 

Dunya Kupası için Katar'a uğurlandı

 

İşte, Dünya Kupası tarihinin en iyi 11'i

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)