E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatar'dan esir takasına ilişkin açıklama---

Katar'dan esir takasına ilişkin açıklama

Katar'dan esir takasına ilişkin açıklama
25 Kasım 2023 - 22:18 borsagundem.com

Katar Dışişleri Bakanlığı, Kassam Tugayları ve İsrail arasında varılan mutabakat gereği bu gece gerçekleşecek olan esir takasına yönelik bütün engellerin ortadan kaldırıldığını açıkladı

Katar Dışişleri Bakanlığı: Katar ve Mısır aracılığıyla esirlerin serbest bırakılmasındaki engeller ortadan kaldırıldı. Bu gece, 39 Filistinli esire karşılık 13 İsrailli esir serbest kalacak.

Katar Dışişleri Bakanlığı, Mutabakatın uygulanmasının önündeki engellerin ortadan kaldırıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, bu gece, 39 Filistinli esire karşılık 13 İsrailli ve 7 yabancı uyruklu esirin serbest kalacağı duyuruldu.

Hamas, İsrail'le geçici ateşkes sürecinin devamını sağladıkları için Katar ve Mısır'a teşekkür etti.

Kassam Tugayları, esir takasını erteledi

Eski İsrail Başbakanı ülkesinde hain ilan edildi!

İsrail ve Hamas arasında esir takası devam ediyor!

Biden: İnsani aranın uzatılma ihtimali var!

Gazze'de geçici ateşkes başladı

Gazze'de ölü sayısı 14 bin 854’e yükseldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )26 Kasım 2023 12:15

    Dikkat edin Türkiye değersizleştiriliyor... ABD özellikle bunu istiyor. türkiye değersizdir imajı veriliyor Biden zamanından beri böyle. bunun amacı ABd de şöyle dneıyor.. türkiye kaale laındığında her zaman rusyayı asansör gibi gördu. o bakımdan TC değersileştirilmeli ve elındeki jeopolıtık konumu etkisileştirilmeli. abd değer vermez ise, kımse değer vermez ımajı sö zkonusu... bunun için Türk Devletleri birliği önemli. ABD ile ortak bir stratejımız şuan yok. Tamamen bitti. tek koz kafkaslarda türk devltelerini rusyaya karşı kullanma içgüdüsü... TC olsada olur olamsada, çünkü birlşmiş israil devleti kurulunca bölgede hem akdeniz, hem çin hem hindistan yolu hem doğal kaynaklar önem arzedecek kullanılacak rusya kaynakalr ile oynadı ve savaşda avantaj elde ettı abd bunun farkında