E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa'da flaş Şota kararı---

Kasımpaşa'da flaş Şota kararı

Kasımpaşa'da flaş Şota kararı
10 Şubat 2015 - 00:37 borsagundem.com

Kasımpaşa Başkan Vekili Öksüz, farklı yenilgilere rağmen teknik direktörleri Şota Arveladze'ye güvendiklerini söyledi

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de kötü sonuçlar ve farklı yenilgiler almalarına rağmen teknik direktörleri Şota Arveladze'ye güvendiklerini söyledi.

Lacivert beyazlı kulübün başkanı Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, ligde dün Mersin  İdmanyurdu'na 6-2 kaybettikleri maç hakkında fazla söylenecek bir şeyin  olmadığını aktararak, "Bu maça bir şey söylemek zor. Bir hayli üzüldük. Bu takım  bu sonuçları hak edecek bir ekip değil ama aslan düştüğü yerden kalkacaktır. Takım zaman zaman böyle psikolojik sorunlar yaşayabiliyor. Futbolda böyle şeyler  var" dedi.

"ŞOTA İLE UZUN YILLAR YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ" 

Arveladze'nin sonuna kadar yanında olduklarını dile getiren Öksüz, "Hocamız hakkında bir sıkıntı yok. Şota Arveladze'yle uzun yıllar yolumuza devam  edeceğiz. Bu kötü sonuçlar hocayla alakalı değil. Kasımpaşa, bu kaliteli ekiple  bunu hak etmiyor. Futbolda bunlar var. Kendimizi toparlayıp önümüzdeki maça bakacağız. Bu hafta arkadaşlarımızdan Kardemir Karabükspor karşısında telafi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)