E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal'ın Hocası F.Bahçe'ye mi geliyor---

Kartal'ın Hocası F.Bahçe'ye mi geliyor

Kartal'ın Hocası F.Bahçe'ye mi geliyor
04 Aralık 2021 - 12:37 borsagundem.com

Avrupa Ligi'ne erken veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira için çanlar çalıyor. Sarı-lacivertli yönetim, ezeli rakibi çalıştıran deneyimli teknik direktörle temaslara başladı.

2 YIL BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI
53 yaşındaki teknik adamın yıldızı, Hırvatistan Milli Takımı'ndaki başarısıyla parladı. 2013-2015 yılları arasındaki Beşiktaş'ı çalıştıran Bilic, daha sonra sırasıyla West Ham United, Ittihad, West Bromwich Albion'da görev yaptı. Bilic 6 Ocak 2021'den bu yana Beijing Guoan'ın başında.

ALTERNATİF İSİM FARIOLI
Alternatifler arasında Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Francesco Farioli bulunuyor. Başkan Süleyman Hurma’dan, İtalyan çalıştırıcı ile görüşme için izin alınmıştı.

HURMA 'ENGEL OLMAM' DEDİ
Hurma konuyla ilgili "Fenerbahçe'den tarafımıza gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Farioli'ye teklif gelirse engel olmam" açıklamasını yaptı. Bilic’e erken sözleşme feshi için onay çıkmaması halinde Farioli ile ilk görüşmenin yapılması bekleniyor.
(Fanatik)

Fenerbahçe için bomba transfer iddiası!

Fenerbahçe'den Farioli'ye teklif!

Szalai derken... Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Af gsli05 Aralık 2021 09:54

    Bence hoca falan getirmeyin. Fb de gs de bjk de hoca olmak için baron olmak gerek.... Medyanın oyuncağı 3 büyük takım var ortada. Başarı gelir göklere çıkarırlar. Başarı gider yerin dibine sokarlar. Çalışan tüm insanlar depreayona girer....