E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKanal İstanbul Haziran'da ihaleye çıkacak---

Kanal İstanbul Haziran'da ihaleye çıkacak

Kanal İstanbul Haziran'da ihaleye çıkacak
10 Mart 2020 - 09:10 borsagundem.com

Kanal İstanbul’da özel bir ekip çalışmalarını sürdürürken, mayıs ayında planların askıya çıkılması haziranda da kesinleşmesi öngörülüyor. Böylece haziran sonrası ihalenin yapılması önünde hiçbir engel kalmayacak

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatihin Fedâisi10 Mart 2020 16:13

    Güya Türk'ün Hükümeti'ne karşı gelmek için Kanal İstanbul'u istemiyoruz diyen zavallılar, ne istiyorsunuz, hizmetten uzak bir hayat bol boş dolaşak, yabancılara imrenip yan gelip yatak tipler size çok acıyorum inanın.

  • ...10 Mart 2020 12:30

    tarihidne ne yaptında, nereden ülke kazandı.... bir tane fabrika tüten baca ağır sanayi kit kurmayan biri, şimdi kanal kazacam diyorsa... yok kazma kardeşim. sakın kazma.. geçmişinde 1  reel icraat olmayan birinin, mega porjesi bü millete kazık olur. referansa bakıyorum, kar eden bir adımı yok. bu proje maliyetleri ile o kadar ağır gelirki millete... öde  öde biriremeyiz.. ne kopruye benze masrafı, ne hava alanına, ne otobana, ne metro hattına... koca kanal, 7 ceddimiz ödesede bitmez. 5 kuruş getirisini bırak, kendini amorti bile decek sistem deil. geçmiş de1 referansı yok. kanal manal lazım deil.

  • Çığlık10 Mart 2020 11:43

    En büyük hatamız HDPsever Ekrem'i İstanbul'umuza başkan yapmamız oldu. Ne bir yenilik ne bir şahlanış göremedik. Ne hikmetse terörsevicilerin kitaplarını İBB'ye doldurdular, tiyatroda birlikte endam ettiler. Kanal İstanbul gibi devrim niteliğindeki bir hizmete hayır diyenlerden bize ne fayda gelir.

  • hasso10 Mart 2020 11:41

    kanallı .bilmemde..bu vırıs ..bizi.m.içimizi karatmasın .evlere.hapıs.olursan..AÇLIKTAN ÖLURSUN:::::...…….a...………..

  • ..10 Mart 2020 11:14

    millet aç...aç insan ne yapsın kanalı manalı. deprem beklenıyor, evler kontrol edilmeli, yenıe vler yapılmalı. kanal istanbul millete ve vatandaşın beklentilerine aykırı  bir uygulamadır. milletin önceliği boyle saçma proje deildir. savunanda mileltin beklentilerinig örmeyen kişilerdir.

  • AHMET ÖZBİR10 Mart 2020 11:04

    KANAL İSTANBUL Türkiye'nin gururu olacak, hem paracıklar Hazineme konacak hem vatan evlatları coşacak, vatana gıcık olanlar acaip bir şekilde KARANLIĞA SAKLANACAK! Bir insan şahesere nasıl karşı çıkar? Boğazımızı her tehlikeden kurtaracak olan SANAT ESERİNE vatan evlatları VARIM diyor, YOKUM diyenler KARANLIKTA üç taş oynasınlar.

  • eee10 Mart 2020 10:36

    millt iş, ekmek, yemek, peynır, et, istiyor... bunlar kopru, otoban, kanal istanbul diyor... millet devpereme dayanıklı donuşen ev istiyor... bunlar el aç dua et diyor... boyle oluncada, seçim gelecek tokatı yiyecekler.

  • TARİHOKU10 Mart 2020 10:14

     Hazine Garantili Geçiş, otoyolu, hastane gibi yatırımlar Dolar ve Euro cinsinden yapılarak Hazine çift taraflı kayba uğruyor. Niçin Milyarlarca Dolara mal olacak kanalı da bu sistemde yapılmasında ısrar ediliyor anlamıyorum. :D 

  • Evt10 Mart 2020 09:44

    Yab işlet devret modeli ile yamalı. Mütahit firnaya Yılda 100 bin gemi gecişi garanti verdik mi olur bu iş

  • önce...10 Mart 2020 09:17

    İstanbul da durma noktasına gelmiş trafiği çözün öncelikle, anladık ki bu Ekrem beyi aşıyor...taam yaptık bir hata

  • Koala10 Mart 2020 09:14

    Köprüleri kanalı açmadan önce yapıp ücret tahsiline hemen başlayın. Köprü ücretleri ile kanal masrafını çıkarırsınız