E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama---

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama
26 Mart 2024 - 21:53 borsagundem.com

İnme geçirmesi nedeniyle iki gündür yoğun bakımda tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yeni bir açıklama yaptı

Pazar günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

İnme geçiren Kadir İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti. Tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınan İnanır; entübe edilerek tedbir amaçlı olarak 48 saat boyunca uyutulmuştu.

Doktorları, müdahale etmeden doğal uyanmanın gerçekleşmesine karar vermişti.

Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bir açıklama yaptı.

Koca tarafından yapılan açıklama şöyle; "24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sayın İnanır, bugün, saat 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Kadir İnanır‘dan üzücü haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)