E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKadıköy Berkin için ayağa kalktı---

Kadıköy Berkin için ayağa kalktı

Kadıköy Berkin için ayağa kalktı
11 Mart 2014 - 21:44 borsagundem.com

Gezi eylemlerinde yaralanarak 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Kadıköy'de de eylemler düzenleniyor

Kadıköy Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde toplanan yaklaşık bin kişilik kalabalık, sloganlar atarak Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etti. Protestocular arasından bir grup ise Söğütlüçeşme Caddesi üzerinden AK Parti Kadıköy İlçe Merkezi'ne doğru yürüyüşe geçti. Ancak polis ekipleri göstericilere tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etmeye başladı. Gruptan bazı kişiler de polise taş, şişe ve havaifişekle karşılık verdi. Bu sırada, çevredeki çok sayıda kişi gazdan etkilendi. Çatışmanın ortasında kalan gözleri görmeyen bir kişi ise, polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. 

Protestocu grup ise ara sokaklara kaçarak dağıldı. Olaylar sırasında caddeden geçen bir İETT otobüsü de taşlandı. Otobüs barikat oglarak kullanıldı. Gerginlik devam ediyor.

Öte yandan İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Samsun ve Giresun'da da eylemler yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman özcan12 Mart 2014 02:46

    kışkırt medya kışkırt ne güzel değilmi o ölmüş şu yakılmış umrundamı yeterki pis amaçlara hizmet et ne yaparsan yap etraftaki birkaç yüz militanla yapcağında yapabilirliğinde bu kadar haydi bakalım doğru efendinin yanına orda zırlarsın artık

  • Dogan12 Mart 2014 01:53

    Berkin'in olumunden dolayi acisini yasiyor yani bunlar? Otobus yakarak? Akp binasina yuruyerek? Yuruyup zarar vermek taslamak yakmak yikmak? Super super! Kac tane daha Berkin bu gezizekalilar yuzunden olecek acaba?

  • ytr12 Mart 2014 01:51

    Sokaklar Berkin dolu, kimse onların yüzüne bakmıyor, tamam çocuğu öldüren polisler yargılansın ve cezalarını çeksinler ama her bahaneyi kullanıp ülkeyi kaosa sürüklemek de iyi niyetli bir tavır değildir.

  • index11 Mart 2014 23:59

    şimdi ölen gencin eyleminde biri daha ölürse ne olacak...

  • avcı11 Mart 2014 22:35

    ne amaçla olursa olsun otobüs yakan adam suçludur abd de olsa o otobüsü yakanın insan hakkını tanımazlar

  • mert11 Mart 2014 22:34

    Devletin malına zarar vermek hainliktir

  • güldürme beni11 Mart 2014 22:31

    altta bir arkadas yazmıs..bende cevap vereyım..hangı hukuktan bahsediyorsun sen arkadasım..hukuk olmadıgı ıcın bu ınsanlar dışarıda zaten

  • Vatandas11 Mart 2014 22:23

    Bunlarin amaci protesto etmek deyil,Bunlarin amaci cevreye zarar vermek,

  • ADAM11 Mart 2014 21:58

    DEVLETİN OTOBÜSÜNE ZARAR VERMEK, ESNAFIN CAMINI PENCERESİNİ İNDİRMEK, KALDIRIM TAŞLARINI SÖKMENİN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ. İNSAN HAKKINI ARAYACAK İSE HUKUK YOLU İLE ARAMALI.

  • ADAM11 Mart 2014 21:56

    protestonun da bir usül adabı var. Eğer gezi olaylarında adam gibi protestolarını yapsalardı emniyet de kaba güç kullanmak durumunda kalmazdı ve hiç kimse zarar görmezdi.