E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJuventus, Merih Demiral için imza töreni düzenledi---

Juventus, Merih Demiral için imza töreni düzenledi

Juventus, Merih Demiral için imza töreni düzenledi
20 Ağustos 2019 - 15:55 borsagundem.com

İtalyan ekibi Juventus sezon başında Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı milli futbolcumuz Merih Demiral için imza töreni düzenledi.

Sassuolo'da geçirdiği başaralı sezonun ardından İtalyan devine transfer olan 21 yaşındaki Merih Demiral, siyah beyazlı takımla yeni sezon öncesi 4 hazırlık maçında forma giydi.

Merih Demiral'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Sahaya çıktığımda elimden ne geliyorsa en iyisini vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah formayı giyip bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkmak istiyorum.

Burası çok büyük bir kulüp. Buranın ilk Türk futbolcusu olmak benim için ayrı bir gurur. Gençlere vermek istediğim tavsiye, hayallerini hiçbir zaman bırakmasınlar, ben şimdi hayalini kurduğum futbolcularla idman yapıyorum. Gençler çalışmaya devam etsinler. Çalışmaya başlayınca gerisi geliyor.

Benim dikkatimi çeken şu oldu. Juventus'un çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Tesislere girdiğimde buranın ne denli büyük bir aile olduğunu anladım. Burada kalıcı olmak önemli. Umarım kalıcı olup kulübüm için en iyisini yaparım.

Ben küçükken sol açıkta oynuyordum. Daha sonra 12-13 yaşlarında hocamın tavsiyesiyle defansa geçtim.

 Küçüklükten beri takip ettiğim futbolcularla oynamak çok önemli. Chiellini bunlardan biri. Chiellini olsun Bonucci olsun antrenmanlarda tecrübeleriyle yardım ediyor bana. Onların tecrübelerinden yararlanmak benim için çok önemli.

Tabii ki Juventus her zaman dünyanın en iyi futbolcularına sahip. Özellikle defans oyuncularına. Bu benim için büyük şans. Büyük özveri göstermem gerek. Formamı giymek için sabırsızlanıyorum. Formayı giymek için en iyisini yapacağıma inanıyorum. Bu formayı bu yaşta giymek çok önemli. İnşallah bu formayı devamlı giyerim ve başarılı olurum.

18 yaşında çıktım Avrupa'ya. Küçüklüğümden beri hayalimdi Serie A'da oynamak. Portekiz'e giderek başladım. Çok zor bir karardı benim için ama Avrupa'da oynamak için böyle bir karar aldık. Şu an da oynamak istediğim yerdeyim. Önemli olan bu bence.

Ocak ayında Sassuolo'ya gelmem İtalya Ligi'ne adapte olmamda bana çok katkı sağladı. Geliştirmem gereken yönler var. Hocamızla, tecrübeli futbolcularıyla bunu başaracağıma inanıyorum. İtalya defans oyuncularının gelişebileceği en iyi yer. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ben sadece şu an işime odaklanıyorum. Hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. 

Öncelikle Juventus her sene bütün kulvarlarda şampiyonluk parolasıyla başlar, bütün kupalara taliptir. Ben de bunun için geldim buraya. Bu sezon güzel şeyler olacak. 

Hocamız özellikle defans oyuncularıyla çok ilgileniyor. Defans olarak Sarri ile antrenman yapıyoruz. Bu yaşta hocamızla birlikte çalışmak çok önemli. Eksik yönlerimi geliştirerek en iyi şekilde hazırlanacağımı düşünüyorum. Bunun bana çok büyük katkısı olacak.

Tabii ki ben de okudum gördüm Montero ile ilgili videoları, ona benzetilmek benim için mutluluk verici. Ben de sahaya çıkıp taraftarlarımıza en iyisini göstermeye çalışacağım. Taraftarlarımız şuna emin olsun, kötü oynayabiliriz ama elimden gelenin en iyisini sahada vereceğim. 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)