E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarJPMorgan'dan Bitcoin borsa yatırım fonu raporu---

JPMorgan'dan Bitcoin borsa yatırım fonu raporu

JPMorgan'dan Bitcoin borsa yatırım fonu raporu
10 Temmuz 2023 - 10:30 borsagundem.com

JPMorgan bir raporunda spot borsa yatırım fonlarının kripto piyasası için ezber bozan bir durum olma ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

ABD'li bankacılık devi JPMorgan bir raporunda, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için yapılan son başvurulardan bir veya daha fazlasını onaylasa bile bunun büyük bir etkisi olmayacağını ve kripto piyasaları ve yatırımcılardan büyük ilgi görmeyeceğini ifade etti.

Banka analistleri, "Fiziksel olarak desteklenen Bitcoin ETF'lerinin SEC tarafından onaylanmasının, kripto pazarları için bir oyun değiştirici olması pek olası değil. Spot Bitcoin ETF'leri ABD dışında, Kanada ve Avrupa'da bir süredir var, ancak büyük yatırımcı ilgisini çekemedi" dedi.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) "yetersiz" olduğu gerekçesiyle iade ettiğine dair haberlerin ardından spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu yeniden sundu.

JPMorgan raporunda, "Vadeli işlemlere dayalı ve fiziksel destekli fonlar da dahil olmak üzere genel olarak Bitcoin fonları, 2021'in 2. çeyreğinden bu yana çok az yatırımcı ilgisi çekti ve ayrıca geçen yıl içinde altın ETF'lerinden yatırımcı çıkışlarından yararlanamadı" denildi.

SEC, spot Bitcoin ETF’lerini onaylayabilir

 

Wall Street, spot Bitcoin ETF’lerini neden bu kadar çok istiyor?

 

Peter Schiff: BlackRock, Bitcoin ETF’siyle kısa yoldan köşeyi döndü

 

Cramer’ın söylediğinin tersini yapan ETF

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)