E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıJP Morgan, Bitcoin'deki hedef fiyatını düşürdü---

JP Morgan, Bitcoin'deki hedef fiyatını düşürdü

JP Morgan, Bitcoin'deki hedef fiyatını düşürdü
02 Nisan 2021 - 09:53 borsagundem.com

JP Morgan tarafından hazırlanan raporda, Bitcoin'deki uzun vadeli hedef fiyat 146 bin dolardan 130 bin dolara indirildi.

Kuruluşun değerlendirmesinde Bitcoin fiyatında son dönemde azalan volatilitenin kripto para birimine olan kurumsal yatırımcı ilgisini artırdığı kaydedildi. Raporda, "Bitcoin'de volatilitenin normalleşmekte olduğu işaretleri var. Varlık yönetimi açısından bakıldığında yüksek volatilite ek kurumsal yatırım talebinin tersine bir hareket yaratıyordu" denildi. JP Morgan, Bitcoin'in artan popülaritesinin altını ise olumsuz etkilediği yorumunda bulundu.

Morgan Stanley bazı yatırım fonlarına Bitcoin için izin verdi

Hazine'den kripto para açıklaması

Bitcoin 60,000 doların üzerini gördü

Bitcoin’in rallisinin sonu yakın mı?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okay02 Nisan 2021 10:08

    Gelecekte coinler ne değişim aracı olabilir ne de yatırım varlığı! Şuan coin pyınu üzerinden insanları iyi söğüşlüyorlar! Coin ihraç ederek coinler insanlara paralar oyunu kuranlara gidiyor! Attın vuruş tamamlana kadar oyuna devam! Bu coinlerin arkasında büyük güçler var! Şuan coinleri iyi destekleniyorlar! Ama piyasanın eline coinleri verlip paralar söğüşlendikten sonra coin gercekliği ortaya çıkar! Artık herkes voin dahtekarlıklarını yayınlamaya yazmaya başlar!