E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJordi Bartomeu, EuroLeague ve EuroCup'ın iptalini istedi---

Jordi Bartomeu, EuroLeague ve EuroCup'ın iptalini istedi

Jordi Bartomeu, EuroLeague ve EuroCup'ın iptalini istedi
25 Mayıs 2020 - 13:48 borsagundem.com

EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu, takımlara 2019/20 sezonunun iptal edilmesini teklif etti. A Lisansı bulunan 11 kulüp arasında bir oylama yaparak sezonun devam edip etmeyeceğine karar verecek

Avrupa basketbolunun en üst düzey organizasyonu olan THY EuroLeague ve EuroCup'ta sezonun kaderi bugün belli oluyor.

EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu, 11 A lisanslı kulübün katıldığı telekonferansta takımlara sezonunun iptal edilmesini teklif etti. Yapılan oylama sonrası sezonun geleceğiyle ilgili karar verilecek.

Bartomeu'nun takımlara sezona devam etmelerinin büyük risk olduğunu ve en mantıklı kararın sezonu iptal etmek olduğunu söylediği vurgulandı.

EŞİTLİK OLURSA BAŞKAN KARAR VERECEK

Oylamada eşitlik olması durumunda başkan Jordi Bertameu'nun oyuyla karar verilecek. 11 kulüp olduğundan dolayı bu senaryonun gerçekleşmesi için bir kulübün oy kullanmaması gerekecek.

Kulüpler eğer 'sezona devam edelim' derse sezonun hangi şehirde tamamlanacağı kararlaştırılacak. Avrupa Ligi yönetimi, oylama öncesinde kulüplere muhtemel tüm senaryoları, devam etmenin artı ve eksi yönlerini sunacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)