E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİyi Parti Lütfü Türkkan için toplanıyor---

İyi Parti Lütfü Türkkan için toplanıyor

İyi Parti Lütfü Türkkan için toplanıyor
07 Kasım 2021 - 12:14 borsagundem.com

İyi Parti grubu yarın, Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili seçmek üzere toplanıyor.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'deki vatandaşa müdahalesi ve küfrü nedeniyle tepki görmüştü.

Türkkan, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gergin ortam nedeniyle doğru olmayan kendisine de yakışmayan ifadeler kullandığını belirterek "Milletimizden özür diliyorum" ifadesini kullanmıştı.

Habertürk Ankara Bürosu'nun edindiği bilgiye göre İyi Parti grubu ise yarın toplanarak Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili seçecek. Toplantı saat 14.00'te başlayacak. Türkkan'ın görevine devam etmesinin uygun olmayacağını, bunun partiye yük getireceğini belirterek dün istifasını sunduğu öğrenildi.
(Habertürk)

İYİ Parti’den öğrenci affıyla ilgili kanun teklifi

 



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan07 Kasım 2021 21:12

    Sorunlu birisiydi kariyeri bitti.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ07 Kasım 2021 17:26

    Tam teröristlerin istediğini yapan şehitlerimizin nezdin de o şehit akrabasının anasına avradına ve kız kardeşine küfer eden bu kişi milletvekillikleri ve dokunulmazlıkları kaldırılmalı en az 30 sene cezadan yarğılanmalıdır.ama öyle zannediyorum ki TÜRK ADALETİ bunun gibilerin peşini bırakmayacaktır.ömrünün geri kalanının hapiste geçirip ölecektir.

  • Nihat07 Kasım 2021 16:13

    Model model bunlar!  Bir de Allah korusun  iktidar olduklarını düşünün. Menfaat ve biraz korkutma ile babasını bile satar bunlar. 

  • ayse demir007 Kasım 2021 15:33

    bence ornek olmasi gerek milletvekil ve tum haklarinda istifa etmesi gererir burdan tum milletvekiler sesleniyorum bu dunya bos ölüm var unutmayin size öncüluk yok obur dunyada miiletvekil maas ogretmen maas olsa ve miletvekil yas sinir 50 yas ve sinav yapsin