E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİtalyan devi Yusuf Yazıcı'ya talip---

İtalyan devi Yusuf Yazıcı'ya talip

İtalyan devi Yusuf Yazıcı'ya talip
17 Kasım 2020 - 03:51 borsagundem.com

Son dönemdeki başarılı futbolu ve özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste yaptığı hat-tricklerle Avrupa'da konuşulan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'ya İtalyan Lazio takımı talip oldu

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'ya İtalya Serie A'dan Lazio talip oldu. İtalyan ekibinin Milinkovic-Savic'in takımdan ayrılması halinde Yusuf Yazıcı'nın o boşluğu doldurabileceği öne sürüldü.

Lille'de özellikle son haftalarda gösterdiği performansla transfer gündeminin de dilinden düşmeyen Yusuf Yazıcı'ya Lazio'nun talip olduğu belirtiliyor.

İtalyan kaynaklarının haberlerine göre Lazio'nın Milinkovic-Savic'in takımdan ayrılması halinde Yusuf Yazıcı'nın o boşluğu doldurabileceği öne sürüldü. Sportif Direktör Igli Tare'nin çok beğendiği bir isim olan Yusuf Yazıcı'nın 25 yaşında Milinkovic-Savic'in boşluğunu dolduracak en mantıklı isim olduğu kaydedildi.

İtalyan basını ayrıca Yusuf Yazıcı konusunda Lazio'nun işinin zor olduğunu ve Juventus, Manhester United, Real Madrid gibi ekiplerin 23 yaşındaki Milli oyuncumuza talip olduğu belirtildi.

Yusuf Yazıcı, ligdeki başarılarının yanı sıra Avrupa Ligi'nde üst üste iki hafta yaptığı hat-tricklerle dikkat çekmişti. 

Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde tarih yazdı!

 

Yusuf Yazıcı Avrupa'da yine hattrick yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU17 Kasım 2020 11:34

    Türkiye ve futbol külüplerimiz bu türlü genç yetenkleri acilen bulup dünya futbol piyasasına sunmalılar.bugün bizden nufusları kat ve kat olan portekiz, belcika, arjantın vs.vs.durumları malum.