E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsviçre-Türkiye maçına 'skandal' hakem---

İsviçre-Türkiye maçına 'skandal' hakem

İsviçre-Türkiye maçına 'skandal' hakem
18 Haziran 2021 - 14:21 borsagundem.com

EURO 2020 A Grubu'nda Türkiye - İsviçre maçını yönetecek Sloven hakem Slavko Vincic'in 'in adı, fuhuş ve uyuşturucu skandalına karıştığı ortaya çıktı.

A Milli Takımımız, EURO 2020 A Grubu son maçında 20 Haziran Pazar günü İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan ve 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan Slavko Vincic'in yöneteceği açıklandı.

İsviçre - Türkiye maçının hakeminin Slavko Vincic olarak açıklanmasının ardından Sloven hakemin geçen yıl karıştığı skandal yeniden akıllara geldi.

FUHUŞ PARTİSİNDE YAKALANDI

Hürriyet'teki habere göre; İsviçre - Türkiye maçını yönetecek olan Sloven hakem Slavko Vincic, Mayıs 2020'de Bosna Hersek polisinin düzenlediği bir operasyon sonucu gözaltına alınmıştı.

Bosna Hersek'in Bijeljina şehrinde, Tijana Maksimovic önderliğindeki uyuşturucu ve fuhuş çetesine karşı yapılan operasyonda mekanda bulunan Vincic'in gözaltına alınması, büyük gündem olmuştu.

ÇETE LİDERİ HIRVATİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANMIŞTI

Gece saatlerinde bir partiye yapılan baskın sonrası çetenin lideri olduğu ifade edilen Tijana Maksimovic'in Hırvatistan'a kaçmaya çalışırken yakalandığı açıklanmıştı.

9 KADIN 26 ERKEK GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyon sonucu 9 kadın ve 26 erkek gözaltına alınırken, bu şahısların yanında kokain, silah ve yüklü miktarda nakit para ele geçirildi.

O dönem polis kaynaklarından yapılan açıklamada Tijana Maksimovic önderliğindeki çeteye yapılan baskında 14 paket kokain, 10 tabanca, 3 kurşun geçirmez zırh ve 10 bin Euro'dan fazla bir miktara denk gelen çeşitli döviz kurlarından nakit para ele geçirildiği ifade edilmişti.

VINCIC: O İNSANLARI TANIMIYORUM

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan hakem Vincic; "Bazı iş ortaklarımızla yapılan toplantı sonrası davet edildiğim partide böyle bir olay yaşandı. Polis, ifademe başvurdu ve ardından serbest bırakıldım. Orada da açıkladığım gibi bahsi geçen insanları tanımıyorum." açıklamasını yapmıştı.

SLOVENYA'DAN AÇIKLAMA: TAMAMEN TESADÜF

Slovenya hakem kurulu başkanı Vlado Sajn ise konuyla ilgili; "Vincic'in olay sırasında orada olması tamamen tesadüf. Yanlış zamanda yanlış yerdeydi ama bu olay onun hakemlik kariyerine ve itibarına leke sürmüş olabilir." diye konuştu.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN DE MAÇLARINI YÖNETTİ

İsviçre - Türkiye maçını yönetecek olan 41 yaşındaki Vincic daha önce Club Brugge-Galatasaray, Fenerbahçe-Benfica ve Türkiye-İrlanda maçlarında da düdük çalmıştı.

Hakemler ne kadar para kazanıyor? Liste ortaya çıktı...

 

Türkiye gruptan nasıl çıkar? EURO 2020 puan durumu...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özel hayatı bizi ilgilendirmez 08 Ağustos 2021 18:08

    Bizi hakemlik kariyeri ilgilendirir, özel hayatında ne halt karıştırdığı bizi ilgilendirmez, sahada hakem olarak görevini yapıyor mu yapmıyor mu bizi bu ilgilendirir, herkesin özel hayatı kendine

  • hoca18 Haziran 2021 20:29

    bizim takımdaki çoğu oyuncudan ahlaklıdır

  • Yusuf Yıldız18 Haziran 2021 17:18

    Tam bizim çocuklara göre hakem..Beraberce futbol dışında her haltı yerler..

  • yakhan18 Haziran 2021 16:39

    yüreğiyle oynamayan 20 küsür adam olamayan futbolcu olmuş mahluklar...size eniyi türk dostu hakem bile gelse  tek basına BALE  gibi  futbolcular bile sizi yener siz gidin makedon ları moldovyalıları yenin reziller takımıı

  • asena18 Haziran 2021 14:38

    çok başarılısınızda hakeme mana bul şimdiden kılıf hazır