E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsveç'in terörist vekili panikledi!---

İsveç'in terörist vekili panikledi!

İsveç'in terörist vekili panikledi!
29 Haziran 2022 - 14:33 borsagundem.com

İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleştirilen 4'lü zirvedeki masadan zaferle kalkan Türkiye, İsveç'in terörist vekili Amineh Kakabaveh'i rahatsız etti

İsveç'in terörist vekiline soğuk duş! Stokholm hükümetini açık açık tehdit etti
Stokholm hükümetini açık açık tehdit eden Kakabaveh, "Umarım diğer siyasi partiler Ann Linde'yi Dışişleri Komitesi'ne çağırırlar" dedi.
Türkiye, talep ettiği konuları, NATO'ye girmek isteyen İsveç ve Finlandiya'ya kabul ettirmesinin ardından İsveç'in terörist milletvekili Amineh Kakabaveh'den tehdit mesajları gelmeye başladı.

İSVEÇ'İN TERÖRİST VEKİLİ PANİKLEDİ! STOKHOLM HÜKÜMETİNİ TEHDİT ETTİ

İsveç merkezli Expressen gazetesinin sorularını cevaplayan Amineh Kakabaveh, Türkiye, Finlandiya ve İsveç arasındaki üçlü memoranduma tepki gösterdi. Yapılan anlaşmanın ardından bir mesaj yayınlayan Kakabaveh, dünü 'kara bir gün' olarak nitelendirdi. İsveçli vekil dün varılan anlaşmayla ilgili olarak İsveç hükümetinin NATO üyeliği için "Kürtleri kurban ettiğini" ileri sürdü.

"İSVEÇ BUGÜN İHANET ETTİ"

Terör örgütleriyle içli dışlı olan Kakabaveh, "İsveç bugün (Kürtlere) onlara ihanet ediyor. Kendilerini ve dünyayı kurtardıklarını sanıyor. Sadece Türkiye'nin isteklerine göre hareket etmek doğru olmaz" dedi.

AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

Dışişleri Bakanı Ann Linde'yi de hedef alan Kakabaveh, daha önce İsveç hükümetini bütçe oylamasında hayır oyu vermekle tehdit eden PKK yanlısı vekil benzer bir tehdidi dışişleri bakanı için de dile getirdi. Kakabaveh, 'Umarım diğer siyasi partiler Ann Linde'yi Dışişleri Komitesi'ne çağırırlar' dedi

Rusya'dan kritik İsveç ve Finlandiya açıklaması

 

Finlandiya ve İsveç'ten 33 teröristin dosyaları bekliyor

 

Almanya, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik yolunun açılmasından memnun

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran29 Haziran 2022 17:03

    Bu şerefsiz koca ülkeyi tehdit ederken arkasındaki  emperyalist ülkeye güveniyor. Teker hepsinin boynu kırıldığı zaman Can Dandır gibi kaçacak delik arayacak it oğlu itler.  

  • Gel gel29 Haziran 2022 15:10

    Gönderin kaka yi da demirtas in yanına . …. Değil kaka