E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstiklal saldırısıyla ilgili 17 kişiye tutuklama talebi---

İstiklal saldırısıyla ilgili 17 kişiye tutuklama talebi

İstiklal saldırısıyla ilgili 17 kişiye tutuklama talebi
17 Kasım 2022 - 23:42 borsagundem.com

Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi

İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili 17 kişi tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 49 şüpheli, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında görevli 29 Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandı.

İfade işlemlerinin ardından savcılık, 49 şüpheliden Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17'sini ''devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "kasten öldürme", "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "kasten öldürmeye yardım" suçlarından tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk etti.

Savcılık, 3 şüpheliyi adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk ederken, diğer 29 şüphelinin sınır dışı edilmesine karar verildi.

Taksim bombacısı örgüte nasıl katıldığını anlattı

 

Taksim bombacısı bankta neden bekledi? İşte ilk ifadesinden detaylar

 

Alçak saldırıdan yeni görüntüler! İşte bombayı bıraktığı an

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )18 Kasım 2022 03:25

    Bu 17 kişi kaç yıldır ülkemizde barınıyor ve çete ve tereör organizasyonlarını yapıyor ? ...Neden yakalanmamış 1 tanesi bile... Hiç biri aranmıyo rmu ? hiç biri için TC ye geldiler isihbaratı olmadı mı ? Bu bomba patlamadan neden hiç biri yakalanmadı yakalanamadı ? gerçekten büyük sorular akıllarda.