E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin oy hedefi!---

İşte AK Parti'nin oy hedefi!

İşte AK Parti'nin oy hedefi!
19 Ocak 2014 - 11:33 borsagundem.com

AK Parti grup ve parti yöneticileri 6 ay aradan sonra yeniden milletvekilleriyle bir araya geldi

AK Parti, bir süredir ara verdiği milletvekilleri ile toplu görüşmelere 17 Aralık operasyonundan sonra tekrar başladı.

Parti ve grup yöneticileri milletvekillerine, "Bu süreç bir bağımsızlık mücadelesidir. Türkiye'nin bağımlılığının bitmemesini isteyen yapılar var. Cemaatin tümünün değil bürokratlarının kullanıldığı bir operasyondur" mesajı verdi. AK Parti grup ve parti yöneticilerinin 6 ayı aşkın süredir ara verdiği bilgilendirme toplantısı 17 Aralık operasyonu sonrası tekrar başladı. Geçtiğimiz hafta grup ve parti yöneticileri gruplar halinde milletvekilleri ile kahvaltı ya da yemeklerde biraraya geldi.

KIRICI DİL KULLANMAYIN

Milletvekillerine "hakaret etmeyin, kırıcı dil kullanımından sakının" uyarısı yapılan toplantılarda, yöneticiler yaşanan süreci şöyle anlattı:

"Bu süreç bağımsızlık mücadelesidir. Cemaatin tümünün değil, cemaat bürokratlarının kullanıldığı bir operasyondur. Ekonomik ve dış politika açısından bağımsızlığa kavuşmuş bir Türkiye birilerini rahatsız ediyor. Türkiye'nin bağımlılığının bitmemesini isteyen yapılar var. O nedenle operasyon üstüne operasyon yapılıyor. Siz de tepkilerinizde dikkatli olun. Din üzerinden değil, devletin bağımsızlığı üzerinden konuşun."

AK PARTİ'DE HEDEF: YÜZDE 45

Milletvekillerine, son dönemde yapılan anketler ile ilgili de "Anketlerde vatandaşlar yolsuzlukların siyasete müdahale aracı olamayacağını dile getiriyor. AK Parti'nin yerel seçimlerdeki oyları yüzde 38'ten yüzde 45'ler düzeyine çıkacak, bunu da geçebilecek durumda" bilgisi verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali uzun19 Ocak 2014 12:53

    birazzor busaatden sora..40 bulun öpüp başınıza koyun..bu millet böleşeyleri affetmez..ancak 4vekili yucedıvana verirseniz belki...

  • turan19 Ocak 2014 12:46

    bir şey anlatmanıza gerek yok halk zaten neler yapıldığını görüyor yolar hastaneler barajlar hava alanları, askeri malzeme yerli üretimi …..vs. 50 yıldır halkın kanını emen enflasyon canavarını yendiniz , faizleri yüzde 10 un altına indirdiniz halkın paralarını faiz lobisine gitmesini engellediniz milleti ev araba sahibi yaptınız görmek isteyen zaten görüyor diğerleri görmek istemeyenler ümitsiz vaka onlara da Allah akıil fikir versin demekten başka yapacak bir sey yok

  • latif19 Ocak 2014 12:10

    "hakaret etmeyin, kırıcı dil kullanımından sakının" Tüm cemaatlerin fişlenerek kara listeye alındığı ve ağır hakaretlerle konuşulduğu ortamda güzel bir dilek.

  • mehmet19 Ocak 2014 12:09

    iç işleri bakanın kardeşimeb teftiş kurulu başknlğna vekaleten atandı.il milli eğiti denetmenliğinden dikey yükseliş

  • mert19 Ocak 2014 12:07

    meb şube müdürlüğü sınavını kazananlar mülakat beklerken bursa meb e şube müdürleri atandı. tüm mücadele bürokrasiyi ele geçirmek için

  • mert19 Ocak 2014 12:02

    cemaattan,solculardan,ülkücülerden bürokrat olamazmı?

  • batık19 Ocak 2014 11:53

    az bile söylemişler dolar 2.23 oldu 3 haftadır hic zam yok barajlarda su yok zam yok devlet secime kadar iyi idare ediyor bizi bence yüzde 60 oy almalı 30 mart sonrası her şeye gelecek olan %40 zam mı konuşmuyor uyuyalım halkım :)

  • kardeş19 Ocak 2014 11:46

    he yavrum oldu,çal çırp sonra da oy iste