E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbullu sahile akın etti, kimse virüsü takmıyor!---

İstanbullu sahile akın etti, kimse virüsü takmıyor!

İstanbullu sahile akın etti, kimse virüsü takmıyor!
22 Mart 2020 - 11:05 borsagundem.com

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamaları uyarıları yapılırken bazı vatandaşlar sahilleri doldurmayı sürdürüyor.

Bazı İstanbullular dün olduğu gibi bugün de korona virüs tehlikesine aldırış etmeden sahile akın ettiler. Arnavutköy Sahili'ni dolduran bazı vatandaşlar yürüyüş ve koşu yaparken, bazı vatandaşlar ise oltalarıyla balık tuttu.

Evde kalmaktan sıkıldığı için Boğaz'da balık tutmaya geldiğini söyleyen Kadir Kandemir, " Erken saatte balık tutmaya geldik. 'Biraz balık tutup, evin balkonunda mangal yakalım' dedik. 1 metre mesafesine dikkat ediyoruz. Yakın temas kurmuyoruz. Oltacılara bakın, aralarında birer metre mesafe var. Ben kalabalıkta durmuyorum. Ben de boş kenardayım. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum'' dedi.

Yurt dışından gelen 175 öğrenci yurda yerleştirildi

65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı

Erdoğan: Zorunda olmadıkça kesinlikle evden çıkmamalısınız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahahah22 Mart 2020 14:35

    Bizim emekli fakir, gariban, aç, otobüse ücretli binmeleri lazım. Belediyeler otobüse bindiklerinde bilet parası almaya başladı. Bizim emekli en fazla evinden 1 km uzaklaşabilir. ABD, Fransa, İngiltere, Almanya vb. gelişmiş ve büyük devletlerin emeklileri gibi çok uzaklaşamaz.  :D İtalyada virüs çıktı denilince, ülke içinde göç olmuştu. Çok varlıklı zengin ve cebi para dolunca marketleri bile boşaltmışlardı. Neyse, fakirlikte güzel oluyormuş. Allah sağlık sihat versin...

  • c222 Mart 2020 14:29

    Keşke sadece bu cahillere bulaşsa diyesi geliyor insanın sorumsuzlar ortadan kalkmış olur..

  • mantıksız cevabı22 Mart 2020 14:28

    mantıksızın biri yazmış. Belliki hurafeci bir hocası var. Genelde bu tipler 2 hamle geriye soru sorunca kilitlenip. Dua okumaya başlıyor. neyse, okadar virüsden korkuyordunda, yaşlıları düşnüyordunda, ne diye ümreye virüslü ulkelere onbinlerce insanını gönderdin ? bu sorular, krizlerden sonra sorulacak, tartışılacak, sadece milli birlik beraberlik için susuluyor. ama seçimlere kadarbu hataların cevabını senden isteyecekler. seçimlerdede bye baye çekecekler. Bugün mü emeklini, yaşlını düşüneceğin tuttu? otobüslerde karantinadan polisler insan çıkartı ve karantinayı bozdu.

  • Ali Taş22 Mart 2020 19:29

    Corona sensin

  • mantık22 Mart 2020 16:19

    Yahu sen ne aptal şeysin!  Zan edersin bütün virüs ümreden geldi!  Çeşme de 45 kişi karantinaya alındı iki gün önceki rakama göre!  Türkiye ye her yerden virüs girer Sabah akşam kedi köpek gibi sürtünen ergenler vs.  Ayrıca chp li belediyeler neden bu kadar duyarsız!  Anons dahi yapmıyor. Makarnaya en önce senin gibi ler koşuyor her nedense! Senin gibi buradan malzeme yok. hadi bas git.  

  • Erol g.22 Mart 2020 14:02

    KORONA VİRİSÜ YAYILMAYA DEVAM EDER İSE SORUMLUSU 64 YAŞINDA OLANLARLA 64 YAŞ ALTI OLAN KİŞİLERDİR

  • JBT 22 Mart 2020 13:16

    Aferin size..balık yemek virüsü önler...

  • emekli eziliyormuş22 Mart 2020 13:00

    Milletin emeklisi, emekli maaşı karşılığında, bir sürü devletlerde turist geziyormuş... Virüs ile bunuda gördük. Bizim emekliler, evden deniz kenarına, sokakdaki banklara, parklara gidiyormuş... Emeklinin fakirliği, maaşların azlığı, yaşam kalitesinin ve sosyal aktivitesinin berbatlığını böylece tv ler istemeden gösteriyor... Gerçekleri gördük ama malesef, korona virüsü ile gördük... emekli maaşlarına zam yapılmalı. yılarca çalışan emekli, virüs salgınından sonra, istediği ülkeleri, şehirleri, yerleri turistik mekanları adam gibi adam , tatil gibi tatil yaparak gezmeli... bugun korona tedbirleri var evinize... virüs bitsin, sizin vahim halinizi görenler maaşlarınıza zam yapacaktır...

  • mantık22 Mart 2020 13:30

    Takmayana virüs takar gerzek!  Saçmalayıp durma!   üzeresin diyor. Gebermek  üzeresin!  Anlamadın mı daha?  hala şikayet hala şikayet.  Başkalarına makarnacı deyip aşağılayan soytarılar saçma sapan haberleri kendilerine rehber yapıp açlıktan gebermişçesine marketlerden makarna ve un topladılar.  böyle hep şikayet hep isyan ettikçe daha da beter olacaksın.

  • Mehmet22 Mart 2020 12:52

    Reis bu gidişle komple karantina yapacak.. Türke bişe olmaz mantığı işte. . Aids ilk çıktığı yıllar da da yabancı kadınlarla iş tutuluyordu. Neyse Rabbim uzun ömür versin Reise..

  • Elif22 Mart 2020 12:38

    Çamlıca camiini yapacaklarına oraya hastane yapsalardı ne olurdu

  • TURK22 Mart 2020 12:26

    Turkiye evinde kal , Saglik cokerse bunun vicdan azabi ile nasil yasiyacaksiniz Turkiye evinde kal

  • Nedim22 Mart 2020 13:39

    Anlamaz sığırlar boşuna anlatma!   Ta ki o bela o nu yakalayana kadar!  Baksana yazdığın yoruma bile dislike vermiş mallar.  Allah ın sanki keyfe keder söylenen bir sözmüş gibi artık neresinle anlıyorsa?   Bu virüsün havada karada uzun süre ölmediğini de anlatamazsın.  İtalya, İspanya  perperişen işte bu yüzden. 

  • Çetin22 Mart 2020 12:17

    Virüs yayılsın fedden para alalım düşüncesindeler mi arkadaş. Sokağa çıkma yasağı neden almazsın.

  • Mehmet22 Mart 2020 13:26

    Gözünden uydurma. .

  • İrem22 Mart 2020 12:09

    Hava güzel pazar günü.evde nasıl duralım

  • kemal22 Mart 2020 12:04

    kimse,önlemlere,uymuyor,,felaket,yauılıyor

  • bir yorum.22 Mart 2020 11:51

    şöyle ölümler binleri bulduğunda yasakları o zaman takarlar. işte halkımız olayın ciddiyetinin farkında değil vurdumduymaz bir halk bir yakını boğularak can verdiğinde anlayacaksınız ya. cumhurbaşkanı bile çok zaruri durumlar olmadıkça evinizden çıkmayın diye boşuna mı konuşuyor. imamoğlu böyle bir zamanda kandil simidi dağıtıyor.

  • Salihhhh22 Mart 2020 11:47

    Italya da sizin gibi balık tutuyordu neticeye bi bakın devlet kişisel tedbir alın diye baş baş çağrı yapiyo adamlar balık tutmaya gidiyo ölüm kapiniza gelincede nerede bu devlet dersiniz utanmadan biraz kurallara uyun sorumsuzlar

  • Alp22 Mart 2020 11:26

    Alla bu esekletimiz carmen.bize Hardin rt.kardrslm.kendin.geberirmisin.ne halt edersen.et.ama bi baskasina zararin dokunmasin.