E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da suya zam!---

İstanbul'da suya zam!

İstanbul'da suya zam!
15 Aralık 2021 - 16:12 borsagundem.com

İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nda suya yüzde 20.58 zam teklifi oy birliği ile kabul edildi.

İBB Meclisi'nin aralık ayının oturumlarının ikinci birleşimi Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

ZAM TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Oturumda olağanüstü İSKİ Genel Kurulu gerçekleştirilerek 2022 yılının zamlı su tarifesinin yüzde 20.58 zam teklifi kabul edildi.

A101'de büyük zam: 112 ürünün fiyatı yükseldi

 

Garanti BBVA'dan personele yüzde 47 zam

 

İstanbul'da ekmeğe yine zam yaptılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR15 Aralık 2021 17:31

    ZAM gerektiğinde yapılır ancak SEÇİMLERDE "bedava su" vaadi olunca işler karışır. "Herşey güzel olacak, ZAM BİZİN LUGATIMIZDA bulunmayacak" deyip ZAM YAPARSAN cumhur buna itiraz eder.

  • acacu16 Aralık 2021 00:13

    Faiz indireceğim sevdasıyla doları 8,2 den 3 ayda 14,8 e getiren yönetim karşısında kim zam yapmadan dayanabilir?

  • Aktrol15 Aralık 2021 18:31

    19 yıldır söylenipte, verilmeyen haklara neler söyleyeceksin ? Kendini aynada inandıramayan adam : ))  Hahaha

  • Mucise Reis ;)15 Aralık 2021 16:45

    Evet merak ediyorum Su zammını ahmet ve arkadaşları nasıl karşılayacak. Ülkemizde zam yapılmıyor yıllardır :D zeytıne, peynıre, benzıne, usd artışına, ekmek artışına, domates biber, salça, şeker, TUZ.. 1 TL TUZ 5 TL OLMUŞ... vb. vb. bunları görmeyn gözler bakalım su zammını nasıl karşılayacak. Ben zorunlu giderlerden kdv, ıvır zıvır bakım vb paralarına karşıyım. Parti fark etmez. ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİM. BELEdiye tesisleri oluyor. chp akp mhp hdp fark etmez. mekana oturunca 1 şişe pet su EN UCUZ OLMALI, MALİYETİNE OLMALI belediye tesisinde pet şu 5 tl olur mu ? 3 tl ? 2 tl ? 1 tl? SU ZORUNLUDUR. TESİSLERDE MALİYETE VERİLMELİ YADA  1TL OLMALI. BEN SUDAN KAR YAPAN BELEDİYELERİ KINIYORUM.

  • zeki15 Aralık 2021 21:32

    apolitik olarak konuşuyorum zamların her birine karşıyım fakat ana mal para ile alınan bişi olduğunda ona biri zam yaparsa senin de zam yapman gerekir. suyu rusyadan satın alsaydık doğalgaz gibi suyun da bir borsası olsaydı orada su yükselseydi neyse. şimdi doğalgaza yüzde 15 zam gelince hemen suya yüzde 15 yapmak ne demek? bir hizmet bedeli olacak işletme bedeli olacak bunda enflasyon oluşacak eyvallah ama ibb nin suya yaptığı zam sanki doiğalgazın yada doğalgazla üretilen elektriğin veya benzinin oranında yapılıyor bu vicdansızlıktır. SUYU İTHAL ETMİYORUZ GAZLA AYNI ORANDA ZAM HAKSIZLIKTIR.

  • salih15 Aralık 2021 16:29

    insaflı davranmışlar. normalde yüzde 100 zam gelmeliydi. millet suyu çok israf ediyor.