E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem İstanbul'da İsrail protestosu---

 İstanbul'da İsrail protestosu

 İstanbul'da İsrail protestosu
11 Mayıs 2021 - 02:20 borsagundem.com

Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan binlerce kişi, ellerinde Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail'i protesto etti

İsrail'in Doğu Kudüs'teki Filistinlilere yönelik saldırıları İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.

Çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi çok sayıda kişi ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. 

İsrail aleyhine slogan atan grup, konsolosluk önünden ayrıldı. 

YARDIM KONVOYU

Bu arada Türkiye'nin birçok kentinde de İsrail'i protesto gösterileri düzenlenirken bazı kentlerden Filistinliler için yardım konvoyları yola çıktı. 




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tufan11 Mayıs 2021 15:34

    Böyle protesto ile bu iş olmaz. Başta dua olacak. Sonra en az 1 sene yahudi malları boykot edilmelidir. Evlerinize sokmayın almayın. Yahudinin parası herşeyinden kıymetlidir. Parasını kesin her dediğinizi yapar.

  • Rezalet.. 11 Mayıs 2021 04:00

    Tek kelimeyle rezalet bu görüntüler. Milyonlarca evde oturan insana hakaret bu görüntüler. Boşuna mı günlerdir evde bu millet.. Polis görevini yap ve bu insanlara ceza kes. Tek tek...

  • Sdk11 Mayıs 2021 07:34

    Korona bahane İslam düşmanlığı şahane demi... Burası Müslüman ülke bro...