E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da ekmeğe zam geldi mi?---

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi?
08 Temmuz 2023 - 10:58 borsagundem.com

İstanbul'da 230 gramlık ekmek bazı fırınlarda 8 liradan satılmaya başlandı.

İstanbul'da bazı fırınlar 230 gramlık ekmeği 8 liradan satmaya başladı. Bazı fırınlarda ise 200 gramlık ekmek 6 liradan satılıyor.

Artan maliyetler karşısında İstanbul'da 230 gramlık ekmeğin 8 liraya satılmaya başlanacağı tahmin ediliyordu.

Dün gece itibariyle bazı fırınlarda 240 gramlık ekmek 10 gram azaltılarak 8 liraya satılmaya başlandığı belirtildi.

Simit ve poğaçanın ise 7,5 liradan 10 liraya yükseldiği kaydedildi. 

İstanbul'da bir fırında ise 200 gramlık ekmeğin 6 liradan satıldığı görüldü. Fırında simitin 9 liradan satıldığı belirlendi.

Fırınlar, ekmeğe zamla ilgili henüz kendilerine resmi tebliğ gelmediğini kaydetti. 

Önümüzdeki ay ekmeğe zam gelecek mi?

 

İstanbul'da ekmeğe zam yolda

 

Türkiye genelinde ekmek fiyatı 5 lira

 

İstanbul'da ekmeğe zam!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )08 Temmuz 2023 23:15

    Kimse çızıklamasın.Memur maaşları % 100 üzerinde artar  işçi emekli tüm üçretler artar ise ise buğday çay akaryakıt  vergiler artar ise ekmek fiyatlarına da zam gelecektir.Bu depremin hem kapsamı hemde maliyeti yüksek olması iki üç sene kemer sıkmamızı gerektirecektir.Umarım doğalgaz ve petrol kuyularını büyük rezevr buluruzda az hasar ile atlatırız.Benim anlamadığım Kemal Kılıçtaroğlu nun getirdiği 300 milyar dolardan haberi olan varmı arkadaşlar.

  • düzeni üzen08 Temmuz 2023 17:55

    insanların cebinden çalan politika 2018 de hız kazandı vatandaşa karşı politika olmaz bu kafayla ekonomide düzelmez halkın alım gücünü düşürmekten başka bir işe yaramaz tabi kimin umruna 

  • Aydın08 Temmuz 2023 22:01

    Ciddi bir memnuniyet söz konusu. Şikayet etmeyin. 27 milyon kişi 25 milyonun kaderini belirledi. Bu sorunları birlikte aşacağız. Güçlü olup, tasarruf edeceğiz. Gerekirse porsiyon küçülteceğiz. Başaracağız. Bu yıl sorunlar çözülene kadar, vekillerin kendi maaşlarına zam yapılmaması konusunda fikir birliğine varacaklarını düşünüyorum. Enflasyon ortada, memura yapılan zamda ortada, onların maaşlarıda imkanlarıda ortada. Yetkiyide millet verdi. Milletten fazla maaş almak etik olmaz sanırım.

  • Ölüm dunya 08 Temmuz 2023 12:17

    A dan z hersey zam geldi ama dolor yukselmesıne sevinen ler var bir gün gelecek dolor 0 olmasının istiyorum ölüm var unutmayın dolor cılar kul hakkı unutmayın ölum var

  • Aydın08 Temmuz 2023 21:51

    Dolara karşı borsa alternatifi var. Dünyanın hangi ülkesinde kendi parasının dışında başka para birimine para yatıran var.Bilmediğim için soruyorum. Adamlar tatile gittikleri ülkelerde kendi parasını bozdurarak lüks hayat sürüyor. Kalıcı inandırıcı politikalar gerekiyor. Yap-islet türü projelerin tamamının TL ile ödemeye çevrilmesi belki adım olabilir.