E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil mi?---

İstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil mi?

İstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil mi?
09 Ocak 2017 - 09:22 borsagundem.com

Etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle okullar yarın da tatil ilan edilebilir

İstanbul'da bugün (Pazartesi) okullar tatil edilmişti. Gece boyu ve sabah saatlerinde yeniden kar yağışı var. Ankara'da ise bugün için okullar tatil edilmedi. Kar yağışının süreceğinin açıklanmasının ardından İstanbul ve Ankara'da öğrenciler 'Okullar yarın da tatil mi?' sorusuna yanıt aramaya başladı. İstanbul ve Ankara'da valiliklerin gün içinde açıklama yapması bekleniyor.

Peki kar yağışı ne kadar devam edecek?

İstanbul'da pazartesi sabahı 09.00 itibarıyla yoğun kar yağışı devam ediyor. İstanbul'da kar yağışının cuma gününe kadar kar ve karla karışık yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor.

Öğrenciler ise 'Salı günü okullar tatil mi?' sorusunu sormaya başladı. Bu konuyla ilgili valiliğin gün içinde veya akşam saatlerinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bulunan termometre saat 04.47’de -4 dereceyi gösterdi. Mahalle aralarındaki araçların üstlerinin tamamen karla kaplandığı gözlenirken, yol kenarlarında ise park edilmiş çok sayıda araç olduğu görüldü.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK Mİ?

Okulların bugün tatil edilmediği Başkent Ankara'da kar yağışının cuma gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. İşte Ankara'da 5 günlük hava tahmini...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)